ה-OLED ללא ספק, תפס אותי ואחרי שראיתי את המסך בפעולה אצל שחר (@jacko-il), הזמנתי והתחדשתי והשתדרגתי במסך קעואר ועד היום כמובן שנהנה מאיכות התמונה והוותיקים שבינינו מכירים את המושג "שחור פנומנאלי"...

במסגרת השדרוג הרחבתי את נישת הגבס בהתאם והייתי בטוח שלא יהיה עוד שדרוגון כי זה בזמנו נראה לי ענקי.
הנה תמונות בקטנה של התהליך: https://www.hometheater.co.il/vp2387890#2387890.
אבל מהר מאוד מתרגלים והכיוון הוא שדרוג ל-65.
אחרי שהבנתי שלא אמצא מסך קעור יותר פרט ל-C6 שלא הצלחתי להשיג במחיר מתאים ששווה לי להוציא עליו, המתנתי על הגדר אולי תבוא הבשורה בדגמים החדשים. זו לא הגיעה בסדרה 7 וגם לא ב-8.
נשברתי, נחזור למסך שטוח, והדגם שנבחר C8 בגודל 65. לכשיגיע לארץ - נתחדש בו.
עכשיו לשאלות / התייעצות:
גודל הנישה הקיימת כיום הוא 134*80 ס"מ. גובה מהרצפה - 94 ס"מ ומסך נוכחי מתחיל מגובה של 100 ס"מ.
ידוע שזה גבוה במעט לסטנדרט, אבל במרחק הישיבה (קצת פחות מ-4 מטרים) אין פה משהו ששובר צוואר.
המסך החדש הוא בגודל של 145*83 ס"מ וצירפתי תמונה איך הוא נראה מאחורה. זה מאפשר לי להתקין אותו בצורה שטוחה לתוך הנישה הקיימת בלי הגדלות נוספות עם מתקן אקורדיון ואז אני מקבל אפקט של מסך ה-W שיש רק פאנל צמוד לחלוטין לקיר. כמובן שמהמם, אבל אז אני נשאר עם הבעיה של תחילת מסך בגובה של 94 ס"מ מהרצפה וזה כבר נראה לי יהיה בעייתי.
אופצייה שניהי, אני יכול שוב להרחיב את הנישה

אופצייה שלישית היפותטית היא להתחיל באופצייה הראשונה ואם לא יתאים אז להתחיל שיפוצון. מה שאני לא אוהב כי לא אוהב חצי קלאצ' על העבודה.
עצות / המלצות / דעות - אודה בברכה...
**עריכה - חפרתם לי על 77, אז נכניס למשוואה גם.