חכמת ההמונים - 5 סטרימרים סלקום TV וכ -4-5 מחשבים במקביל המלצה לספק ותשתית
שלום,
אנו עוברים לסלקום TV בימים הקרובים (כבר עם 2 ממירים בניסוי) אבל המודם העתיק של הוט (הוטבוקס) טהקו נראה שלא מחזיק אותנו טוב.
מקבל מהירות של 75 מ"ב.
אין לנו פייבר בבית (פרטי וטרם הגיעו).
כרגע עם תשתית הוט וספק בזב"ל.
מחפש פיתרון בשיחת טלפון אחת גם ספק וגם תשתית.
אשמח להמלצות וניסיון למי שמפעיל כמה צרכני מדיה.
תודה
אנו עוברים לסלקום TV בימים הקרובים (כבר עם 2 ממירים בניסוי) אבל המודם העתיק של הוט (הוטבוקס) טהקו נראה שלא מחזיק אותנו טוב.
מקבל מהירות של 75 מ"ב.
אין לנו פייבר בבית (פרטי וטרם הגיעו).
כרגע עם תשתית הוט וספק בזב"ל.
מחפש פיתרון בשיחת טלפון אחת גם ספק וגם תשתית.
אשמח להמלצות וניסיון למי שמפעיל כמה צרכני מדיה.
תודה
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
עושה רושם שאתה צריך רוחב פס גבוה + פיזור של מהירות החיבור במכשירים השונים. הייתי ממליץ לך לעשות את חבילת ה-200 מגה של הוט (בנוגע לספק יש מגוון אופציות במחירים שנעים בין 20 ש"ח בהוט ל-40 ש"ח בבזק בינלאומי) + ראוטר פרטי, כי ההוטבוקס בתור ראוטר הוא בדיחה.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
כן, אני מעריך שהבעיה בניצול המהירות הנוכחית נגרמת בגלל ההוטבוקס. ברגע שהוא יחבר נתב פרטי הוא יצליח לנצל במכשירי הקצה קצב גלישה גבוה יותר מ-75 מגה.
אני בטוח שבחבילה של 200 מגה הוא יקבל מהירות גלישה גבוהה מ-75. בגלל שהוא כבר מחובר להוט, הניסיון הזה אמור להיות יחסית נוח (לא יצריך הגעה של טכנאי וכו') ולי נשמע שמהירות של 75 מגה יכולה ליצור לו הרבה "פקקים" בתעבורה הביתית בגלל שהוא מחבר הרבה מכשירים.
אני בטוח שבחבילה של 200 מגה הוא יקבל מהירות גלישה גבוהה מ-75. בגלל שהוא כבר מחובר להוט, הניסיון הזה אמור להיות יחסית נוח (לא יצריך הגעה של טכנאי וכו') ולי נשמע שמהירות של 75 מגה יכולה ליצור לו הרבה "פקקים" בתעבורה הביתית בגלל שהוא מחבר הרבה מכשירים.