מחפש להורים 65,70,75 אינץ - תקציב 5-10 מחפש איכות לא אפליקציות וגימיקים.
שלום לכולם
המלצה תתקבל בשמחה.
מרגישים כבר את הפחתת המיסים?
נקודות לתשומת ליבכם:
1. כיום יש להם מסך פיוניר 42 אינץ בן 13 שנים ומאוד אוהבים את האיכות.
2. ראו אצל חברים מסך של סמסונג לא קמורה (לא ידוע דגם) ואהבו.
3. לי... יש מסך הייסנס 55 אינץ בן 4 שנים ואני מאוד מרוצה בעיקר עם המחשב.
4. צופים בערוצים רגילים דרך ממיר יס-מקס טוטאל
ללכת על הייסנס או שיש עוד חברות מומלצות בתקציב (אם אני אשתגע אני אקנה גם לי 75 אינץ)
המלצה תתקבל בשמחה.
מרגישים כבר את הפחתת המיסים?
נקודות לתשומת ליבכם:
1. כיום יש להם מסך פיוניר 42 אינץ בן 13 שנים ומאוד אוהבים את האיכות.
2. ראו אצל חברים מסך של סמסונג לא קמורה (לא ידוע דגם) ואהבו.
3. לי... יש מסך הייסנס 55 אינץ בן 4 שנים ואני מאוד מרוצה בעיקר עם המחשב.
4. צופים בערוצים רגילים דרך ממיר יס-מקס טוטאל
ללכת על הייסנס או שיש עוד חברות מומלצות בתקציב (אם אני אשתגע אני אקנה גם לי 75 אינץ)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@lalzar
לא ציינת את מרחק הצפיה (הניחוש שלי שהוא לא קטן …)
אם הגבול העליון הוא 10K אז אתה יכול לפזול לכיוון OLED 65.
אם זה מתאים או לא זו כמובן שאלה אחרת… אני לכשעצמי לא מכיר אנשים שנשארו אדישים ל OLED…
לא ציינת את מרחק הצפיה (הניחוש שלי שהוא לא קטן …)
אם הגבול העליון הוא 10K אז אתה יכול לפזול לכיוון OLED 65.
אם זה מתאים או לא זו כמובן שאלה אחרת… אני לכשעצמי לא מכיר אנשים שנשארו אדישים ל OLED…
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

OLED של LG (למעשה אין יותר מדי אםשרויות זולת LG ו SONY)lalzar כתב:@sigamore
·
Oled של מי?
גם 75 יישב להם טוב מאוד... מרחק 4-5 מטר
ואולי כדאי לוותר על oled וללכת על איכותית גדולה...
אבל .. אתה בסוג של מלכוד היות ולמרחק שציינת גם 65 עלולה לא להתאים. מנגד 70-75 איכותית תתקשה להכנס אפילו בלחץ למסגרת התקציב שהגדרת.
היות ואת מרחק הצפייה יהיה מן הסתם קשה לשנות, תאלץ לחדד את הגדרתך לגבי "איכות ולא גימיקים" או לנסות ולהגדיל את התקציב.
@sigamore
·
אני אנסה לחדד...
יש לי בבית מסך 55 הייסנס 610k ואני בהחלט מרוצה מהאיכות.
הייתי רוכש להם היום גם 75 של הייסנס אבל אני מפחד שבגודל כזה יראו את הנחיתות של הטלוויזיה (במידה ויש... כי אני די מרוצה מה-55)
אין להם צורך במסכי סמארט נטפליקס תלת מימד וכו'
צופים בערוצי טלוויזיה דרך yes max total ואולי עם הגודל יבוא לאבא שלי התאבון להזמין חברים למשחקי כדורגל ואז פאדיחה אם יהיו מריחות או ריצודים.
בקיצור שיהיה כיף לצפות בה מבלי להתעצבן על מריחות פסים לאורך המסך ועוד כל מיני מחלות.....
·
אני אנסה לחדד...
יש לי בבית מסך 55 הייסנס 610k ואני בהחלט מרוצה מהאיכות.
הייתי רוכש להם היום גם 75 של הייסנס אבל אני מפחד שבגודל כזה יראו את הנחיתות של הטלוויזיה (במידה ויש... כי אני די מרוצה מה-55)
אין להם צורך במסכי סמארט נטפליקס תלת מימד וכו'
צופים בערוצי טלוויזיה דרך yes max total ואולי עם הגודל יבוא לאבא שלי התאבון להזמין חברים למשחקי כדורגל ואז פאדיחה אם יהיו מריחות או ריצודים.
בקיצור שיהיה כיף לצפות בה מבלי להתעצבן על מריחות פסים לאורך המסך ועוד כל מיני מחלות.....
- sigamore
- חבר מביא חבר

@lalzar
מריחות אתה יכול לקבל גם במסכי פרימיום ! לא תמיד האשם הוא המסך כמובן ..
תראה -- כמו שאני מבין, הדרישות של ההורים לא בשמיים כך שמסכים ברמת כניסה (אין לך ברירה אחרת בגדלים האלו) אולי יתאימו.
ראה למשל מסכים כמו אל ג'י 70UJ675Y או כמו סמסונג UE75MU7000 שנכנסים לתקציב שציינת.
מציע שתלך לאחת החנויות / רשתות שם הם בתצוגה ותנסה להתרשם באופן אישי. לרוב המסכים מחוברים לממירי YES כך שוודאי תוכל להתרשם משידור ספורט כזה או אחר.
רק למען ההגינות אומר שאני לא מכיר את המסכים האלו אישית אבל קשה לי לחשוב שהתוגה בהם תהייה גרועה יותר ממסך ההייסנס שלך (ושציינת שאתה בסה"כ מאד אוהב).
מריחות אתה יכול לקבל גם במסכי פרימיום ! לא תמיד האשם הוא המסך כמובן ..
תראה -- כמו שאני מבין, הדרישות של ההורים לא בשמיים כך שמסכים ברמת כניסה (אין לך ברירה אחרת בגדלים האלו) אולי יתאימו.
ראה למשל מסכים כמו אל ג'י 70UJ675Y או כמו סמסונג UE75MU7000 שנכנסים לתקציב שציינת.
מציע שתלך לאחת החנויות / רשתות שם הם בתצוגה ותנסה להתרשם באופן אישי. לרוב המסכים מחוברים לממירי YES כך שוודאי תוכל להתרשם משידור ספורט כזה או אחר.
רק למען ההגינות אומר שאני לא מכיר את המסכים האלו אישית אבל קשה לי לחשוב שהתוגה בהם תהייה גרועה יותר ממסך ההייסנס שלך (ושציינת שאתה בסה"כ מאד אוהב).
@sigamore
·
בתור לקוח של פיוניר ושל פנסוניק כשרציתי לעבור ל 55 אינץ לפני 4 שנים, הופתעתי ממש מהאיכות של הייסנס
הם בדיוק התחילו להריץ מחדש את המותג במונדיאל הקודם ועשו מבצע טוב על 55 ב 4,500 כשכל השאר עלו 9,000 ומעלה....
·
בתור לקוח של פיוניר ושל פנסוניק כשרציתי לעבור ל 55 אינץ לפני 4 שנים, הופתעתי ממש מהאיכות של הייסנס
הם בדיוק התחילו להריץ מחדש את המותג במונדיאל הקודם ועשו מבצע טוב על 55 ב 4,500 כשכל השאר עלו 9,000 ומעלה....