סוני 55 או סמסונג 65?
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כרגע יש לי טלוויזיה 46 אינצ' רגילה.
עובד עם סטרימר Android TV שמחובר לטלוויזיה.
מעוניין לשדרג את הטלוויזיה ומתלבט (בגדול) בין 2 אפשרויות (עדיין אין דגם ספציפי):
1. סוני 55" עם Android TV מובנה
2. סמסונג 65" ללא Android TV
מה אתם הייתם בוחרים?
עובד עם סטרימר Android TV שמחובר לטלוויזיה.
מעוניין לשדרג את הטלוויזיה ומתלבט (בגדול) בין 2 אפשרויות (עדיין אין דגם ספציפי):
1. סוני 55" עם Android TV מובנה
2. סמסונג 65" ללא Android TV
מה אתם הייתם בוחרים?
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
אז אני הייתי בערך באותה סירה כמוך, בגלל שלא נתת דגמים ספציפיים שאתה מתלבט בינהם אני יכול להגיד לך ש:
1. המערכת הפעלה של סוני (האנדראויד TV) הרבה יותר נוחה וגמישה מאשר הTizen 3.0 של סמסונג.
2. כיום המעבד תמונה של סוני הוא הכי טוב בשוק מה שיתן לך תמונה יותר טובה בתכנים פחות איכותיים.
אבל שוב יש המון גורמים נוספים שחשוב לדעת כמו מרחק ישיבה, זווית צפייה, שימושים, אילו מכשירים מחוברים לטלוויזיה ועוד בשביל עזרה יותר מדוייקת
1. המערכת הפעלה של סוני (האנדראויד TV) הרבה יותר נוחה וגמישה מאשר הTizen 3.0 של סמסונג.
2. כיום המעבד תמונה של סוני הוא הכי טוב בשוק מה שיתן לך תמונה יותר טובה בתכנים פחות איכותיים.
אבל שוב יש המון גורמים נוספים שחשוב לדעת כמו מרחק ישיבה, זווית צפייה, שימושים, אילו מכשירים מחוברים לטלוויזיה ועוד בשביל עזרה יותר מדוייקת
TV - Sony Bravia 65XE93
Speakers - Sony Soundbar HTCT-291
Streamer - PS4Pro White
PC - Gaming Monster GeForce GTX 1080 Ti
Streamer - PS4Pro White
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
המרחק בין בספה לטלוויזיה זה 4 מטרים.
אני לא מחובר לספק טלוויזיה כלשהו - רק יוטיוב/נטפליקס/עידן+/קודי.
כרגע עובד עם MeCool ו-MiBox - סטרימרים שמריצים Android TV
הכיוון שלי הוא הוציא בסביבות ה-5000 עד 7000 ש"ח על טלוויזיה.
השאלה : האם כדאי להתעקש על טלוויזיה עם Android TV או שעדיף (תמיד) להשתמש בסטרימר חיצוני?
תודה.
אני לא מחובר לספק טלוויזיה כלשהו - רק יוטיוב/נטפליקס/עידן+/קודי.
כרגע עובד עם MeCool ו-MiBox - סטרימרים שמריצים Android TV
הכיוון שלי הוא הוציא בסביבות ה-5000 עד 7000 ש"ח על טלוויזיה.
השאלה : האם כדאי להתעקש על טלוויזיה עם Android TV או שעדיף (תמיד) להשתמש בסטרימר חיצוני?
תודה.
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
אם הסיבה היחידה שלך זה אנדרואיד בטלוויזיה, אז לא. המעבדים של סוני לאנדרואיד לא הכי חזקים ותצטרך להתעסק איתה טיפה כדי לסחוט ממנה את המקסימום. Nvidia Shield תמיד יתן לך תוצאות יותר טובות. מה שעוד, אני עוד לא הצלחתי להוציא מהקודי 4K דרך הטלוויזיה שיש לי (XE93 כבת שבועיים) אבל דרך הnetflix התוצאות מדהימות לגמרי, שוב לא משהו שמכשיר חיצוני לא יכול לעשות.
מה שכן, זה נוח זה נחמד זה עוד צעצוע לשחק איתו. לי אישית יש נסיון עשיר ומאוד חיובי עם מסכי סוני כבר מעל לעשור ולכן אני בחרתי בסוני.
אבל וזה אבל גדול, בשביל מרחק ישיבה של 4מטרים אתה חייב 65 במיוחד אם אתה רוצה להנות מתוכן 4K. לפי דעתי 55 של סוני לא תעשה את העבודה.
מה שכן, זה נוח זה נחמד זה עוד צעצוע לשחק איתו. לי אישית יש נסיון עשיר ומאוד חיובי עם מסכי סוני כבר מעל לעשור ולכן אני בחרתי בסוני.
אבל וזה אבל גדול, בשביל מרחק ישיבה של 4מטרים אתה חייב 65 במיוחד אם אתה רוצה להנות מתוכן 4K. לפי דעתי 55 של סוני לא תעשה את העבודה.
TV - Sony Bravia 65XE93
Streamer - PS4Pro White
Streamer - PS4Pro White