אחרי 3 שנים בסלקום חושב לעבור לפרטנר TV
אני מהראשונים שעברתי לטריפל של סלקום.
בהתחלה היו קשיים לא קלים, אבל כדי לקבל שליש מחיר ממה ששילמתי בהוט, ספגתי הכל ולראייה אני עדיין איתם עד היום.
שבוע שעבר, גילית שהכניסו לי חיוב לערוצי הספורט למרות שלא הוזמן על ידי ולמרות הסבר מצדי, תשובתם היתה מתנשאת ושחצנית וזה הרגע שנזכרתי בנימה של החבר'ה מהוט וגם הזמן לחשוב לעבור הלאה.
יש לי כמה שאלות קצרות לגבי המעבר לפרטנר:
1. האם פרטנר כבר עברה את חבלי הלידה שלה ? האם השידורים זורמים ? כמובן במידה והתשתית בבית (בזק) תהיה אותה תשתית כפי שהיא היום ?
2. איך הממשק של פרטנר לעומת סלקום ? בייחוד חשוב לי קלות השימוש עבור הילדים ?
3. במידה ויש לי מייל עם סיומת של דומיין שבבעלותי שיושב על פרטי הספק של 013 האם זו תהיה בעיה להעביר את שרתי הדואר לפרטנר ?
ובכלל אשמח ממי שיש לו היום פרטנר, האם המעבר אליהם מהווה עליה או ירידה לעומת סלקום ?
ואיך לדעתכם התכנים לעומת סלקום עבור הילדים ?
תודה !
בהתחלה היו קשיים לא קלים, אבל כדי לקבל שליש מחיר ממה ששילמתי בהוט, ספגתי הכל ולראייה אני עדיין איתם עד היום.
שבוע שעבר, גילית שהכניסו לי חיוב לערוצי הספורט למרות שלא הוזמן על ידי ולמרות הסבר מצדי, תשובתם היתה מתנשאת ושחצנית וזה הרגע שנזכרתי בנימה של החבר'ה מהוט וגם הזמן לחשוב לעבור הלאה.
יש לי כמה שאלות קצרות לגבי המעבר לפרטנר:
1. האם פרטנר כבר עברה את חבלי הלידה שלה ? האם השידורים זורמים ? כמובן במידה והתשתית בבית (בזק) תהיה אותה תשתית כפי שהיא היום ?
2. איך הממשק של פרטנר לעומת סלקום ? בייחוד חשוב לי קלות השימוש עבור הילדים ?
3. במידה ויש לי מייל עם סיומת של דומיין שבבעלותי שיושב על פרטי הספק של 013 האם זו תהיה בעיה להעביר את שרתי הדואר לפרטנר ?
ובכלל אשמח ממי שיש לו היום פרטנר, האם המעבר אליהם מהווה עליה או ירידה לעומת סלקום ?
ואיך לדעתכם התכנים לעומת סלקום עבור הילדים ?
תודה !
עברתי מ YES לפרטנר. לא יכול להגיד שהאיכות והזרימה של העסק דומה ל YES .
הכל עניין של מחיר בסופו של דבר. הטלויזיה שלהם עדיין לא מרגישה אפויה מספיק.
מכיוון שאני משלם 149 שח על חבילת טלויזיה +תשתית וספק 100M ( בפועל 80 אבל לא הם אשמים ) אז גם הציפיות
שלי היו בהתאם.
יכול להיות שבקרוב אנסה את הטריפל של הוט. לא הייתי מנוי שלהם אף פעם. הייתי לקוח של YES מאז שהם נולדו לדעתי.
הכל עניין של מחיר בסופו של דבר. הטלויזיה שלהם עדיין לא מרגישה אפויה מספיק.
מכיוון שאני משלם 149 שח על חבילת טלויזיה +תשתית וספק 100M ( בפועל 80 אבל לא הם אשמים ) אז גם הציפיות
שלי היו בהתאם.
יכול להיות שבקרוב אנסה את הטריפל של הוט. לא הייתי מנוי שלהם אף פעם. הייתי לקוח של YES מאז שהם נולדו לדעתי.
@LiorShap
תסביר מה זה " לא אפויה" ?
מסכים שגם סלקום ... זה לא אחד לאחד כמו הוט או יס .. בכל זאת השירות עובר על גבי האינטרנט שעדיין לא מפותח מספיק כיום.
שוב... כאן נכנס שיקול המחיר ... כל אחד עושה את החשבון שלו .
אגב... האם לחבילה של ה 40 מגה שעולה 129 צריך להוסיף לזה עוד 20 ש"ח עלות ראוטר ?
תסביר מה זה " לא אפויה" ?
מסכים שגם סלקום ... זה לא אחד לאחד כמו הוט או יס .. בכל זאת השירות עובר על גבי האינטרנט שעדיין לא מפותח מספיק כיום.
שוב... כאן נכנס שיקול המחיר ... כל אחד עושה את החשבון שלו .
אגב... האם לחבילה של ה 40 מגה שעולה 129 צריך להוסיף לזה עוד 20 ש"ח עלות ראוטר ?
אני משלם על ממיר נוסף. לכן המחיר קצת גבוה יותר.
יש ברשותי נתב, לא שכרתי מהם.
לא אפויה - הכוונה לא יציבה במאת האחוזים. כמו שאמרת, לא מצפה שזה יזרום כמו ביס כי התשתית מבוססת אינטרנט אבל
ציפיתי ליותר.
הממיר אחת ליום / יומיים / שבוע נתקע רנדומלית ויש צורך באיפוסו.
אם אני צופה בשידור ספורט , משחק כדורגל לדוגמא , התמונה רצה חלק נניח דקה שתיים ואז נתקעת לשניה או שתיים וחוזר
חלילה. מרגיש כמו בעית באפרינג לצורך הדוגמא.
התשתית שלי והנתב מקונפגים למופת. יש לי יציבות בכל שאר הבדיקות שעשיתי מול נטפליקס ( דרך HTPC ) באיכויות הרבה
יותר גבוהות מפרטנר.
יש ברשותי נתב, לא שכרתי מהם.
לא אפויה - הכוונה לא יציבה במאת האחוזים. כמו שאמרת, לא מצפה שזה יזרום כמו ביס כי התשתית מבוססת אינטרנט אבל
ציפיתי ליותר.
הממיר אחת ליום / יומיים / שבוע נתקע רנדומלית ויש צורך באיפוסו.
אם אני צופה בשידור ספורט , משחק כדורגל לדוגמא , התמונה רצה חלק נניח דקה שתיים ואז נתקעת לשניה או שתיים וחוזר
חלילה. מרגיש כמו בעית באפרינג לצורך הדוגמא.
התשתית שלי והנתב מקונפגים למופת. יש לי יציבות בכל שאר הבדיקות שעשיתי מול נטפליקס ( דרך HTPC ) באיכויות הרבה
יותר גבוהות מפרטנר.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
גם אני, אחרי 3 שנים בסלקום טיוי, בודק אופציות בשוק
פרטנר ירדה מבחינתי היות ולא מאפשרת את אפליקציה על ממירים ומחייבת שכירות.
עבורי האפשרות לעבוד עם ממירים פרטיים (אפל טיוי , ואנדרואיד לסוגם) מהווה תנאי סף למעבר.
לגבי איכות, לדעתי רק יס והוט מאפשרות 4K במבחר הסרטים שלהם, אך לי יש אותם בנטפליקס ואמאזון.
בסלקום טיוי הסרטים והסדרות באיכות 720P
ד"א התקנתי סטינג טיוי לחודש ניסיון במקביל לסלקום .
זה נראה די מבטיח
פרטנר ירדה מבחינתי היות ולא מאפשרת את אפליקציה על ממירים ומחייבת שכירות.
עבורי האפשרות לעבוד עם ממירים פרטיים (אפל טיוי , ואנדרואיד לסוגם) מהווה תנאי סף למעבר.
לגבי איכות, לדעתי רק יס והוט מאפשרות 4K במבחר הסרטים שלהם, אך לי יש אותם בנטפליקס ואמאזון.
בסלקום טיוי הסרטים והסדרות באיכות 720P
ד"א התקנתי סטינג טיוי לחודש ניסיון במקביל לסלקום .
זה נראה די מבטיח
התקשרתי למוקד המכירות של פרטנר...
עלה נציג שלדעתי לא מבין משהו
עוד הוכחה ששרות הלקוחות בארץ יורה לחברות ברגל...
לעת עתה סלקום... זיכו אותי אותי בחיוב היתר... אבל משהו מבפנים עדיין מפתה אותי לעבור לפרטנר.
היום אני משלם 179 לטריפל בסלקום
בפרטנר זה יעלה לי 151 ש"ח כולל נתב.
הם טוענים שאם אני רוצה את הטריפל אני אהיה חייב בנתב שלהם עבור הטלפון ... האם נכון ?
אשמח אם תענו לי גם לגבי שידורי ה HD של ערוצי עידן ... האם גם פרטנר עדיין לא משדרים כמו בסלקום ?
עלה נציג שלדעתי לא מבין משהו
עוד הוכחה ששרות הלקוחות בארץ יורה לחברות ברגל...
לעת עתה סלקום... זיכו אותי אותי בחיוב היתר... אבל משהו מבפנים עדיין מפתה אותי לעבור לפרטנר.
היום אני משלם 179 לטריפל בסלקום
הם טוענים שאם אני רוצה את הטריפל אני אהיה חייב בנתב שלהם עבור הטלפון ... האם נכון ?
אשמח אם תענו לי גם לגבי שידורי ה HD של ערוצי עידן ... האם גם פרטנר עדיין לא משדרים כמו בסלקום ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@op7777
ניסיתי אותם במשך מספר שבועות וממש לא התרשמתי -- לא מאיכות השידור ולא מאיכות התוכן ...
מה שכן -- זה היה לפני כחצי שנה ואולי מאז השירות שינה את פניו.
מזה מספר חודשים עם סטינג - בסה"כ מבסוט
(שים לב שאני לא בעניין טריפל לכן המצב שונה מעט מבחינתי)
ניסיתי אותם במשך מספר שבועות וממש לא התרשמתי -- לא מאיכות השידור ולא מאיכות התוכן ...
מה שכן -- זה היה לפני כחצי שנה ואולי מאז השירות שינה את פניו.
מזה מספר חודשים עם סטינג - בסה"כ מבסוט
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@op7777
אם אתה לוקח דאבל, גם נתב פרטי יעבוד. אם אתה לוקח טריפל אכן נראה לי שרק נתב שלהם בגלל הטלפון.
הם אכן משדרים hd את הערוצים בעידן. יחד עם זאת בסטינג כנראה האיכות הכי גבוהה בערוצי עידן (לא בהכרח בשאר הערוצים) אך המחיר בהתאם.
אם אתה לוקח דאבל, גם נתב פרטי יעבוד. אם אתה לוקח טריפל אכן נראה לי שרק נתב שלהם בגלל הטלפון.
הם אכן משדרים hd את הערוצים בעידן. יחד עם זאת בסטינג כנראה האיכות הכי גבוהה בערוצי עידן (לא בהכרח בשאר הערוצים) אך המחיר בהתאם.
ממש מרוצה מהשירות של סלקום, נציגים אדיבים, אם תבקשו יפה ב159 ש"ח הם נותנים גם 100 מגה לשנה.
האיכות של השידורים טובה בשביל טלויזה 60 אינטש, על מקרן 4K זה לא מספיק אבל בדיוק בשביל זה יש נטפליקס.
כדי לקבל החזר של 30 שח על נטפליקס קיבלתי מהם תשובה שדרוש ממיר של שיומי, הגיע טכנאי על חשבונם והחליף.
האיכות של השידורים טובה בשביל טלויזה 60 אינטש, על מקרן 4K זה לא מספיק אבל בדיוק בשביל זה יש נטפליקס.
כדי לקבל החזר של 30 שח על נטפליקס קיבלתי מהם תשובה שדרוש ממיר של שיומי, הגיע טכנאי על חשבונם והחליף.
·תוכל להסביר ולפרט מה הקטע של ההחזר על נטפליקס ועל הממיר של שיומי ???shlomix כתב:ממש מרוצה מהשירות של סלקום, נציגים אדיבים, אם תבקשו יפה ב159 ש"ח הם נותנים גם 100 מגה לשנה.
כדי לקבל החזר של 30 שח על נטפליקס קיבלתי מהם תשובה שדרוש ממיר של שיומי, הגיע טכנאי על חשבונם והחליף....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אין בפרטנר HBO...
בסלקום מסכימים לתת את הטריפל ב 160 גם אחרי שנה ראשונה עם מבקשים יפה. אבל צריך להתקשר כל חצי שנה להאריך את ההנחה.op7777 כתב: היום אני משלם 179 לטריפל בסלקום
...
כמו כן, ה 160 ש"ח של סלקום נותנים גם טלפון קווי שזה בעיניי שווה 20 או 30 ש"ח בחודש
השביעות רצון שלי מסלקום TV נובעת מעיתוי מוצלח שנכנסתי בו: מאי 2017:
חודש אחרי שהצטרפתי הם הוסיפו את HBO וכעבור עוד מספר חודשים את ערוצי הילדים. שני שידרוגים מצויינים מבחינתי.
אם לא יהיו הפתעות שנה שלמה, מן הסתם גם אני אחפש לרעות בשדות זרים, בינתיים הם אחלה