נמכרו (כמו שתי לחמניות חמות). לא רלוונטי.
למכירה שני זוגות של Massdrop x HIFIMAN HE4XX. נרכשו ללפני מספר חודשים מ Massdrop ב 650 ש"ח לזוג אחד. קניתי בגלל המחיר והאטרקציה אך לא ממש השתמשתי. אולי 10 שעות שימוש סך הכול. מוכר כי השתדרגתי ל LCD-XC.
זוג אחד מגיע עם הקופסה וכל מה שנלווה, בדיוק כפי שנקנה.
את הקופסה של הזוג השני זרקתי והן מגיעות רק האוזניות (גם איבדתי את המעביר המקורי אז אני מצרף מעביר חלופי מ 3.5mm ל 1/4).
מוכר כל זוג ב 500 ש"ח. מחיר סופי. ניתן ליצור קשר בפרטי.
אני מתל אביב.
אני לא מצרף תמונות כי אין מה לראות. האוזניות במצב חדש כאילו נרכשו אתמול. שום שריטה ושום סימן לבלאי כלשהו.
נרכשו כאן:
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x ... headphones
עריכה:
טוב, אולי בכל זאת תמונה אחת...
המחיר סופי אז אין מה לשאול אם המחיר סופי.
ולא, אי אפשר להגיע להאזין לאוזניות. המכירה מיועדת למי שיודע במה מדובר (גרסה מאסדרופית של 400i/s).
עריכה2:
זוג אחד נמכר. נותר רק זוג נוסף.
שני זוגות של Massdrop x HIFIMAN HE4XX - נמכרו!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.