איזו טלוויזיה מתאימה לי?
שלום רב לכולם, אני מתכנן לרכוש טלוויזיה לקראת המונדיאל הקרוב ואני מתלבט בין 3 דגמים:
LG oled c7
sony XE9005
samsung mu9000
אז ככה:
1) רוב התכנים שאנחנו רואים בבית הם הרבה כדורגל בערוצי HD והמונדיאל שישודר ב-4K, ערוצים 12 13, hot vod, נטפליקס ומשחק פיפא בסוני פרו.
חשוב לי מאוד לראות כדורגל באיכות טובה ללא מריחות.
2) אנו רואים רוב הזמן בחדר מואר, מדי פעם במהלך היום עם אור מבחוץ ללא תאורה חשמלית, ומדי פעם רואה לבד בחושך מוחלט עם אוזניות.
3) מדוע הסוני שהיא led עולה יותר מ oled ?
4) אני מאוד רוצה oled אך האם היא מתאימה לי? ע"פ rthings הoled קיבלה את הציון הגבוה ביותר בספורט, אז מדוע רוב הממליצים בפורום ממליצים יותר על סוני למשחקי כדורגל?
תודה מראש, חייב לומר שאתם פורום נהדר.
LG oled c7
sony XE9005
samsung mu9000
אז ככה:
1) רוב התכנים שאנחנו רואים בבית הם הרבה כדורגל בערוצי HD והמונדיאל שישודר ב-4K, ערוצים 12 13, hot vod, נטפליקס ומשחק פיפא בסוני פרו.
חשוב לי מאוד לראות כדורגל באיכות טובה ללא מריחות.
2) אנו רואים רוב הזמן בחדר מואר, מדי פעם במהלך היום עם אור מבחוץ ללא תאורה חשמלית, ומדי פעם רואה לבד בחושך מוחלט עם אוזניות.
3) מדוע הסוני שהיא led עולה יותר מ oled ?
4) אני מאוד רוצה oled אך האם היא מתאימה לי? ע"פ rthings הoled קיבלה את הציון הגבוה ביותר בספורט, אז מדוע רוב הממליצים בפורום ממליצים יותר על סוני למשחקי כדורגל?
תודה מראש, חייב לומר שאתם פורום נהדר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. כל אחד מהמסכים האלה יעשה את העבודה.
2. הדירוג הוא כמובן C7, אח"כ XE90 ובסוף MU9000.
3. כי היבואן עושק. בחו"ל הסוני זולה יותר, בהרבה.
4. לא יודע למה, אבל באופן כללי, אם עיקר הצפייה היא בספורט, אז הנקודות הכי חזקות של OLED לא יבואו לידי ביטוי.
2. הדירוג הוא כמובן C7, אח"כ XE90 ובסוף MU9000.
3. כי היבואן עושק. בחו"ל הסוני זולה יותר, בהרבה.
4. לא יודע למה, אבל באופן כללי, אם עיקר הצפייה היא בספורט, אז הנקודות הכי חזקות של OLED לא יבואו לידי ביטוי.
- david1001400
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני עם OLED B7 שהיא אותו דבר כמו C7, היו מריחות שהפריעו למשחק אבל יצא עדכון שסידר את זה קצת ועכשיו זה לא כלכך מפריע אבל לדעתי עדיף לך לקחת mu9000.
·omric3 כתב: 4) אני מאוד רוצה oled אך האם היא מתאימה לי? ע"פ rthings הoled קיבלה את הציון הגבוה ביותר בספורט, אז מדוע רוב הממליצים בפורום ממליצים יותר על סוני למשחקי כדורגל?
...
נשמע כמו קשקוש.
אולי המליצו על סוני a1e על פני LG,
יש לי את B7 כבר כמעט חצי שנה
ואני כל כך נהנה לראות ספורט כשהאיכות היא גבוה (לצפות בערוץ 5- הערוץ הכי נוראי בממיר- רק יתסכל אותך).
קח לדוגמא את ONE4K - לא ראיתי מימי איכות שידור כזאת והכל עובד חלק וטוב.
אז אם זה בשביל המונדיאל שישודר כנראה בערוץ של כאן ב4K אני אשמח להמליץ לך על הB7.
אין לי ניסיון עם שאר הטלוויזיות, אבל איכות הצפייה של B7 ב 4K היא פנומנלית.
ואני כל כך נהנה לראות ספורט כשהאיכות היא גבוה (לצפות בערוץ 5- הערוץ הכי נוראי בממיר- רק יתסכל אותך).
קח לדוגמא את ONE4K - לא ראיתי מימי איכות שידור כזאת והכל עובד חלק וטוב.
אז אם זה בשביל המונדיאל שישודר כנראה בערוץ של כאן ב4K אני אשמח להמליץ לך על הB7.
אין לי ניסיון עם שאר הטלוויזיות, אבל איכות הצפייה של B7 ב 4K היא פנומנלית.
גם ב HD אני לא רואה מריחות מיותרות.. נגיד בשידורי ליגת האלופות של ערוץ 13 הצילום נראה מעולה, ואני לא רואה שום דבר בעייתי.
לגבי ההשוואה לסוני - אני לא יודע מה להגיד לך, כי לא ראיתי. הייתי מציע ללכת לחנויות מתמחות ולבדוק את זה בעיניים שלך.
לגבי ההשוואה לסוני - אני לא יודע מה להגיד לך, כי לא ראיתי. הייתי מציע ללכת לחנויות מתמחות ולבדוק את זה בעיניים שלך.
- david1001400
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
על איזה הגדרות אתה נמצא במצב ספורט?shay_p כתב:גם ב HD אני לא רואה מריחות מיותרות.. נגיד בשידורי ליגת האלופות של ערוץ 13 הצילום נראה מעולה, ואני לא רואה שום דבר בעייתי.
לגבי ההשוואה לסוני - אני לא יודע מה להגיד לך, כי לא ראיתי. הייתי מציע ללכת לחנויות מתמחות ולבדוק את זה בעיניים שלך....
כי אצלי האיכות במשחק של ליגת האלופות ברשת היה גרוע, אבל בשידור ביאין ספורט השידור היה באיכות הרבה יותר טובה אבל עדיין יש קצת מריחות, אולי זה לא מפריע לך כלכך בגלל זה אתה לא שם לב.
יש מצב בגלל שיש לך yes הבנתי שהאיכות שלהם יותר טובה.
למשחקי ספורט כגון כדורגל חוב מאד מנגנון החלקת התנועה. כאן ללא ספק סוני עם מצב FOOTBALL שלהם לוקחים מענק. ל LG יש את מנגנון החלקת התמונה הגרוע שניתן למצוא ורוב המשתמשים יעדיפו לכבות אותו! זה עוד יותר נכון לגבי הדגם הישן C7 (ב C8 המצב שופר קצת אבל עדיין רחוק שנות אור ממנגנוני עיבוד התמונה של סוני, ביקר בסדרות האנדרויד TV).
ללא ספק, לך על הסוני.
ללא ספק, לך על הסוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הלכת רחוק, @Rekcuf, עם ה-"שנות אור"
, אבל אנחנו כבר רגילים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מסכים בד"כ לא מגיעים מכויילים בצורה מדוייקת. זה לא אומר שחייבים לעשות כיול מקצועי, זה פשוט אומר שהתמונה לא תראה בדיוק כפי שהיא "אמורה להראות".
· אני צופה בממיר בהגדרה של active hdr בינוני. מצאתי את המצב הזה הכי טוב בשידורים חיים והצבעים, יא אללה, איזה צבעים.david1001400 כתב:על איזה הגדרות אתה נמצא במצב ספורט?......
כי אצלי האיכות במשחק של ליגת האלופות ברשת היה גרוע, אבל בשידור ביאין ספורט השידור היה באיכות הרבה יותר טובה אבל עדיין יש קצת מריחות, אולי זה לא מפריע לך כלכך בגלל זה אתה לא שם לב.
יש מצב בגלל שיש לך yes הבנתי שהאיכות שלהם יותר טובה....
אני מכיר ביאין ספורט, אבל רק מהקודי. ליס יש איכות טובה, אבל עדיין, מה שאתה רואה מאוד תלוי באיכות הערוץ.
אז איך מכיילים ע״מ שהתמונה תראה כפי היא אמורה להיראות?TheCoolest כתב:מסכים בד"כ לא מגיעים מכויילים בצורה מדוייקת. זה לא אומר שחייבים לעשות כיול מקצועי, זה פשוט אומר שהתמונה לא תראה בדיוק כפי שהיא "אמורה להראות"....
דבר נוסף, היכן ניתן למצוא ״55 את x940e / x930e / x900f דרך יבואן רשמי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@omric3
·
בעזרת ציוד כיול.
ברשמי הדגמים שונים, מדובר על XE9405, XE9305.
לא יודע מה הדגם המדוייק של XF90.
·
בעזרת ציוד כיול.
ברשמי הדגמים שונים, מדובר על XE9405, XE9305.
לא יודע מה הדגם המדוייק של XF90.