קרה הנורא מכל.. שבר פנימי במסך QLED
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
קודם כל יש נזקים שמתרחשים ללא סיבה נראית לעין.
בעיניים שלי ראיתי משאית חדשה (של מכר) שעומדת במגרש חניה ופתאום בעמצה הלילה כאילו פגע בה הברק נדלקה בפיצוץ (סרטון וידאו)
ראיתי גם מסכים של אפל (מקבוקים) שהתנפצו בלילה.
מספיק שיש סדק זעיר ביצור, תליה לא נכונה או תכנון לקוי שמיצר עומס.
שינוי טמ"פ שגורם להתרחבות והתכווצות עד שיום אחד נוצר סדק... לך תדע.
מצד שני באמת נותן השרות לא יכול להבחין בדר"כ בין נזק פיזי לנזק אגבי.
בעיה!
בעיניים שלי ראיתי משאית חדשה (של מכר) שעומדת במגרש חניה ופתאום בעמצה הלילה כאילו פגע בה הברק נדלקה בפיצוץ (סרטון וידאו)
ראיתי גם מסכים של אפל (מקבוקים) שהתנפצו בלילה.
מספיק שיש סדק זעיר ביצור, תליה לא נכונה או תכנון לקוי שמיצר עומס.
שינוי טמ"פ שגורם להתרחבות והתכווצות עד שיום אחד נוצר סדק... לך תדע.
מצד שני באמת נותן השרות לא יכול להבחין בדר"כ בין נזק פיזי לנזק אגבי.
בעיה!
אני עם סוני מאז ימי הטריניטרון וטפו טפו טפו, מעולם לא הייתה לי כל בעיה במסך שהצריכה פניה לאלקטרוניקס-טפו.
סמסונג ממהרים לשחרר טכנולוגיות חדשות במסכים בעיקר כל הקשור לשאסי כמו נעילה ללא ברגים, שינויים במטריצות תאורה האחורית. הם משקיעים הרבה ב R&D ומעט מאד ב QC, וזו התצאה. מוצר לא אמין שבו הפאנל נמצא תחת לחץ עצום עד שיום אחד נשבר מעצמו.
לדעתי כל מסך סובל מקליקים נמצא בסכנת שבירה פנימית. נראה שהבעיה הכי גדולה היא עם דגמי 2017-2019 עם תאורת QLED בעיקר דגמי 2018 כעורים ששם בטח יש יותר לחץ ממטריצת התאורה למסף ולברגים או הלחצנים.
לקוחות בחול פנו לסמסונג העולמית וקבלו פיצוי. בארץ יש לסמסונג רשת הגנה בשם אלקטרוניקס פרו שתדאג להאשים את הלקוח בשבר שהוא גבר בעצמו.
הכי טוב לרכז עוד כמה בעיות כאלו ולהגיש תביעה יצוגית נגד סמליין
סמסונג ממהרים לשחרר טכנולוגיות חדשות במסכים בעיקר כל הקשור לשאסי כמו נעילה ללא ברגים, שינויים במטריצות תאורה האחורית. הם משקיעים הרבה ב R&D ומעט מאד ב QC, וזו התצאה. מוצר לא אמין שבו הפאנל נמצא תחת לחץ עצום עד שיום אחד נשבר מעצמו.
לדעתי כל מסך סובל מקליקים נמצא בסכנת שבירה פנימית. נראה שהבעיה הכי גדולה היא עם דגמי 2017-2019 עם תאורת QLED בעיקר דגמי 2018 כעורים ששם בטח יש יותר לחץ ממטריצת התאורה למסף ולברגים או הלחצנים.
לקוחות בחול פנו לסמסונג העולמית וקבלו פיצוי. בארץ יש לסמסונג רשת הגנה בשם אלקטרוניקס פרו שתדאג להאשים את הלקוח בשבר שהוא גבר בעצמו.
הכי טוב לרכז עוד כמה בעיות כאלו ולהגיש תביעה יצוגית נגד סמליין
כיוון אחר - ביטוח תכולה לבית עם הרחבה של 'כל הסיכונים' ספציפית לטלויזיה, זה משהו שאפשר לעשות בעלות זניחה.
בעבר קרה לי עם פלזמה - נפלה מהמזנון בעקבות תנועה לא זהירה שלי, המסך התנפץ. פניתי לחברת הביטוח, שלחו טכנאי, אישר שזה טוטלוס וקיבלתי עלות של דגם מקביל חדש פחות 400 ש"ח השתתפות עצמית. נראה לי שזה משהו ששווה לעשות למי שיש מסך של 20K.
בעבר קרה לי עם פלזמה - נפלה מהמזנון בעקבות תנועה לא זהירה שלי, המסך התנפץ. פניתי לחברת הביטוח, שלחו טכנאי, אישר שזה טוטלוס וקיבלתי עלות של דגם מקביל חדש פחות 400 ש"ח השתתפות עצמית. נראה לי שזה משהו ששווה לעשות למי שיש מסך של 20K.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·karpe כתב:כיוון אחר - ביטוח תכולה לבית עם הרחבה של 'כל הסיכונים' ספציפית לטלויזיה, זה משהו שאפשר לעשות בעלות זניחה.
בעבר קרה לי עם פלזמה - נפלה מהמזנון בעקבות תנועה לא זהירה שלי, המסך התנפץ. פניתי לחברת הביטוח, שלחו טכנאי, אישר שזה טוטלוס וקיבלתי עלות של דגם מקביל חדש פחות 400 ש"ח השתתפות עצמית. נראה לי שזה משהו ששווה לעשות למי שיש מסך של 20K....
גם אחריות לכל מוצרי החשמל בבית כוללת נפילה/שבר וכד'.
עלות ביטוח כזה לכל מוצרי החשמל בבית כולל מזגנים הוא כ 100 ש"ח לחודש.
זה כבר עלות יקרה ולא בהכרח משתלמת. לרוב מוצרי החשמל שעלותם עד 1000-2000 ש"ח והם לא כאלה רגישים - אין טעם לבטח.
ביטוח תכולה כללי עולה לי 400 ש"ח לשנה, והתוספת לטלויזיה הייתה זניחה (משהו כמו 20-30 ש"ח). זה כמובן בעיקר נגד שריפה/גניבה וכו'.
ביטוח תכולה כללי עולה לי 400 ש"ח לשנה, והתוספת לטלויזיה הייתה זניחה (משהו כמו 20-30 ש"ח). זה כמובן בעיקר נגד שריפה/גניבה וכו'.
סמסונג QLED 55Q80R
חצי שנה הטלוויזה היתה ברשותי ואז נאלצתי לעבור דירה - כדברי פותח השרשור ״הנורא מכל קרה״..
לא יכולתי להיות עדין יותר מכפי שהייתי, אבל היא בכל זאת נשברה.
היו לי ויש לי, המון מסכים ברשותי ומעולם לא נשבר לי מסך.
המסכים האלו עדינים מדי ופשוט לא ניתן לשנע אותם.
אין לי ספק שסמסונג מודעים לזה, הבעיה היא שהם לא לוקחים אחריות.
לאחר הדיווח על הסדקים הפנימיים שנוצרו, עדכנו אותי בטלפון שהם מספקים שרותי העברה של המסך; אין יותר מגוחך מזה.
חיפשתי המון ברשת ומצאתי תלונות מקבילות גם באתר הרשמי של סמסונג (באנגלית) וזה נשמע שההליך הוא אותו הליך; הם לא לוקחים אחריות!
וואלה אני מחובבי סמסונג מודה, אבל זאת פאדיחה ואני לגמרי מרגיש מרומה!
אהבתי לסמסונג הסתיימה!
לכל מי שתוהה, במחיר הזה, תשקיע עוד 1,000 ש״ח ותתחדש לך ב-OLED!
אפילו טכנולוגיה נחותה יותר עדיפה, רק לא QLED!
כרגע ממתין (כמעט שבוע), להצעת תיקון שלהם ובינתיים הציעו לי לרכוש מהם ״חדש״ שרק נפתח לשם בדיקה, ב-90% מהמחיר המקורי - ביזיון.
הייתי מצפה שיהיה ניתן להחליף או לתקן את הפאנל, זו דרישה מינימאלית מכל מוצר בן חצי שנה שהתקלקל, שלפחות יהיו לו חלקי חילוף.
הלוואי ואקבל תשובה הגיונית יותר, לכשתגיע מהם.
מבטיח לעדכן אם יהיה שינוי כלשהו.
לאחר הדיווח על הסדקים הפנימיים שנוצרו, עדכנו אותי בטלפון שהם מספקים שרותי העברה של המסך; אין יותר מגוחך מזה.
חיפשתי המון ברשת ומצאתי תלונות מקבילות גם באתר הרשמי של סמסונג (באנגלית) וזה נשמע שההליך הוא אותו הליך; הם לא לוקחים אחריות!
אהבתי לסמסונג הסתיימה!
כרגע ממתין (כמעט שבוע), להצעת תיקון שלהם ובינתיים הציעו לי לרכוש מהם ״חדש״ שרק נפתח לשם בדיקה, ב-90% מהמחיר המקורי - ביזיון.
הייתי מצפה שיהיה ניתן להחליף או לתקן את הפאנל, זו דרישה מינימאלית מכל מוצר בן חצי שנה שהתקלקל, שלפחות יהיו לו חלקי חילוף.
מבטיח לעדכן אם יהיה שינוי כלשהו.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כל הטלויזיות שלי היו עד היום, במשך קרוב ל 10 שנים סמסונג (5 במספר) , לא היו לי תלונות .
החודש החלפתי 3 מהם , ורק בגלל כל הפוסטים על השירות של סמסונג והאחריות שלהם , הם אפילו לא היו אופציה לרכישה.
החודש החלפתי 3 מהם , ורק בגלל כל הפוסטים על השירות של סמסונג והאחריות שלהם , הם אפילו לא היו אופציה לרכישה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
·dudib כתב: ורק בגלל כל הפוסטים על השירות של סמסונג והאחריות שלהם , הם אפילו לא היו אופציה לרכישה....
מסכים איתך במאה אחוז
גם אני לא רואה את סמסונג כאופציה ...... וזה רק בגלל השירות
Re: סמסונג QLED 55Q80R
יש עידכון ?John123 כתב:חצי שנה הטלוויזה היתה ברשותי ואז נאלצתי לעבור דירה - כדברי פותח השרשור ״הנורא מכל קרה״..
אהבתי לסמסונג הסתיימה!
מבטיח לעדכן אם יהיה שינוי כלשהו....
אני לא מבין למה אתם לא רושמים את כל זה באתר זאפ .
לצערי גם אני נפלתי כמוכם עם הטלויזיה ועם אלקטרוניקס פרו.
אבל הייתם יכולים להציל אותי אם הייתי רואה לפחות תגובה אחת שלכם באתר זאפ .
אני את התגובה שלי רשמתי באתר זאפ , אני מחכה לתגובה שלכם בזאפ !
לצערי גם אני נפלתי כמוכם עם הטלויזיה ועם אלקטרוניקס פרו.
אבל הייתם יכולים להציל אותי אם הייתי רואה לפחות תגובה אחת שלכם באתר זאפ .
אני את התגובה שלי רשמתי באתר זאפ , אני מחכה לתגובה שלכם בזאפ !
אז..חייב לשתף שגם אני קניתי את ה-Q70R וחיכיתי לטכנאי של אלקטרוניקס פרו שיגיע להתקין לי אותה. מיד אחרי הפתיחה - שבר פנימי (!!!!!!!). אלקטרוניקס פרו העבירו פנייה לסמליין שהתנערו מהאחריות והפנו אותי חזרה לחנות.
לאור כל מה שיצא לי לקרוא כאן (ובכלל) לגבי הרגישות של ה-QLED אני ממש מתלבט עכשיו אם לקחת את אותו דגם או לחזור ל-LED או בכלל לעשות הסבה ל-LG.....
מחשבות? הצעות?
לאור כל מה שיצא לי לקרוא כאן (ובכלל) לגבי הרגישות של ה-QLED אני ממש מתלבט עכשיו אם לקחת את אותו דגם או לחזור ל-LED או בכלל לעשות הסבה ל-LG.....
מחשבות? הצעות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@Adi123
·
QD במסכי לד של היום זו בסה"כ שכבה אחת מתוך הרבה שכבות שמרכיבות את הפאנל. היא לא מה שגורמת למסך להיות שביר יותר או פחות.
היום בונים מסכים שהם דקים יותר ויותר, ואולי זו הסיבה לזה שהם יותר שבירים.
·
QD במסכי לד של היום זו בסה"כ שכבה אחת מתוך הרבה שכבות שמרכיבות את הפאנל. היא לא מה שגורמת למסך להיות שביר יותר או פחות.
היום בונים מסכים שהם דקים יותר ויותר, ואולי זו הסיבה לזה שהם יותר שבירים.