האינטרנט שלי מת כליל. תחילה ההוטבוקס כנראה פשוט התאפס, נתן IP מוזר וגם הנורה של טלפון התחילה להבהב למרות שכבר אין לי טלפון של הוט מזמן. עכשיו רק הנורה של power דלוקה והנורה עם חץ למטה מהבהבת וזהו. ביום רביעי בצהריים פניתי להוט ואמרו לי שבשביל לטפל בתקלה הם צריכים לשלוח טכנאי, והמועד הפנוי הקרוב להגעת הטכנאי הוא רק יום ראשון. אמרתי שזה מוגזם והנציגה אמרה שתבדוק אם אפשר להקדים. בערב התקשרתי אליהם שוב כדי לברר אם יש אפשרות להקדים את הגעת הטכנאי, אבל הם אמרו שלא התפנה שום דבר.
אחרי חיפוש קצר באינטרט (tethering עם גולן, שגם איתם רבתי על הדרך בגלל שלוקח להם שבועיים להעביר את הלקוח לתוכנית חדשה אחרי המעבר..) בנושא נתקלתי בזה:
https://www.mako.co.il/news-money/consu ... 841004.htm
אחרי שהתגלה לי האור שבגוף הפרסום הזה התחלתי ללחוץ על הוט דרך פייסבוק ולדרוש טכנאי יום למחרת.
אין טעם לפרט את כל ההתכתבות שמסתכמת בזה שהם מנסים למצוא לי טכנאי מוקדם יותר ולא מצליחים, אבל תוך כדי הנציגה כתבה לי את הדבר הבא:
"על פי התקנה של משרד התקשורת אנו מחוייבים לספק טכנאי לשירות האינטרנט תוך 4 ימי עסקים (לא כולל שישי שבת) ."
אמרתי שלא נראה הגיוני שגוף תקשורת מרכזי יפרסם דברים לא מבוססים (כלומר, על ההתחייבות לטכנאי תוך 24 שעות) ואז המשכתי באיומים בתביעות וכו'. היום התקשר אליי נציג בכיר יותר ואמר שהוט מחויבת לשלוח טכנאי תוך שני ימי עסקים, כבר שדרוג מארבעה ימים וסתירה ברורה של הדברים שנכתבו לי קודם, אבל not good enough.
כיוון שבאופן מפתיע ההיסטוריה הארוכה שלי עם הוט דווקא לא כוללת הרבה עניינים שקשורים לתקלות, רציתי לברר פה מול הממולחים יותר בעניין - האם באמת יש להם התחייבות כזו לשליחת טכנאי תוך 24 שעות? אם כן, האם זה תקף כשמדובר בענייני אינטרנט? איפה אפשר למצוא מידע רשמי יותר בנושא?