איך ניתן לחבר מגבר דואל כמונו
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אני מניח שאתה מתכוון לחיבור מגברים בגישור....כמו חיבור מגבר סטריאו ברכב בחיבור מגושר לסאבוופר.
אין תשובה גורפת, זה מאוד תלוי אילו מגברים אלו, והתשובה הקצרה היא....לא שווה את ההתעסקות
אין תשובה גורפת, זה מאוד תלוי אילו מגברים אלו, והתשובה הקצרה היא....לא שווה את ההתעסקות
You pay peanuts, you get monkeys
- freerider
- חבר ותיק

צריך קצת יותר נתונים לגביי המגברים שלך מלבד העובדה שהם מגבריי מנורות.
אני בספק אם בתצורה הטכנית הנוכחית שלהם תוכל לעשות זאת.
מה שכן תוכל לעשות זה שבמידה וברמקולים שלך קיים קרוסאובר "מתפצל" תוכל לחבר מגבר אחד לתחום התדר התחתון והשני לתחום תדר העליון, בשפה המיקצועית זה ניקרא BI AMPING, אמנם זה לא יגדיל את הספק המגברים אך יוריד מהם את העומס וישפר את איכות השמע.
אני בספק אם בתצורה הטכנית הנוכחית שלהם תוכל לעשות זאת.
מה שכן תוכל לעשות זה שבמידה וברמקולים שלך קיים קרוסאובר "מתפצל" תוכל לחבר מגבר אחד לתחום התדר התחתון והשני לתחום תדר העליון, בשפה המיקצועית זה ניקרא BI AMPING, אמנם זה לא יגדיל את הספק המגברים אך יוריד מהם את העומס וישפר את איכות השמע.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@new_old
לדעתי זה לא אפשרי לעשות ברידג' עם המגבר שלך ואם אין לך ארבעה טרמינלים בכניסה לרמקול אז, כמו שציינת, אין לך אפשרות לעשות גם bi-amping.
שאלה, מה שני המגברים האלו הגבירו בעבר? על פניו נשמע שזו הייתה מערכת עם ארבעה רמקולים.
לדעתי זה לא אפשרי לעשות ברידג' עם המגבר שלך ואם אין לך ארבעה טרמינלים בכניסה לרמקול אז, כמו שציינת, אין לך אפשרות לעשות גם bi-amping.
שאלה, מה שני המגברים האלו הגבירו בעבר? על פניו נשמע שזו הייתה מערכת עם ארבעה רמקולים.
- freerider
- חבר ותיק

אין לך אפשרות לעשות גישור במגברים האלו.
חתיכת בהמות מעניינות יש לך 2 מנורות דרייבר ועוד 12 להגברה...זה הרבה מנורות להחליף במידת הצורך, כמה זמן המגברים בפעולה?
הם תאווה לעיניים למשדרגים
חתיכת בהמות מעניינות יש לך 2 מנורות דרייבר ועוד 12 להגברה...זה הרבה מנורות להחליף במידת הצורך, כמה זמן המגברים בפעולה?
הם תאווה לעיניים למשדרגים