לאחרונה היתה לי נפילת רשת שאחריה HOT פשוט לא התאושש כמו שצריך. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהמודם תפס בטעות שני כתובות IP. הם ריסטו אותו מרחוק והכל הסתדר.
מאז, במקום IP עם קידומת 77 שהיה לי קודם, הקידומת היא 37. הכל נראה לי תקין אלא שעכשיו כשאני מנסה לראות VOD של יס, זה עושה buffering קיצוני.
שאר התכנים (כולל Netflix 4K, בדיקות speedtest וכו') נראים תקין. הם לא בדיוק מצליחים להבין מה אני רוצה מהם...
זה לא נראית לי תקלת הוט אלא תקלת ספקית (hot.net) אבל כל דבר שאני מבקש מהם שקשור למהירות אוטומטית מעבירים אותי לתמיכה של הוט...
רעיונות או הערות?...
תופעה מוזרה ב-HOT.NET, מהירות של יס vod נמוכה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 05/05/2018 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Re: תופעה מוזרה ב-HOT.NET
@oferlaor
אני הייתי משלם עוד כמה שקלים בחודש ועובר לבזק בינלאומי (לפי הניסיון שלי המצב טוב שם בהרבה) והייתי מפסיק להתעסק עם כן סינון אתרים לא סינון אתרים פורטים וכל הדברים האלה וללכת לישון בידיעה שהאינטרנט שלי יעבוד למחרת בלי ספקות כאלה או אחרים.
ואם אתה עדיין רוצה להישאר בהוטנט אז הייתי מחכה לעוד תגובות מאלה שמבינים בהוט נט שינסו לעזור לך לגרום לVOD YES לעבוד מחדש.
אני הייתי משלם עוד כמה שקלים בחודש ועובר לבזק בינלאומי (לפי הניסיון שלי המצב טוב שם בהרבה) והייתי מפסיק להתעסק עם כן סינון אתרים לא סינון אתרים פורטים וכל הדברים האלה וללכת לישון בידיעה שהאינטרנט שלי יעבוד למחרת בלי ספקות כאלה או אחרים.
ואם אתה עדיין רוצה להישאר בהוטנט אז הייתי מחכה לעוד תגובות מאלה שמבינים בהוט נט שינסו לעזור לך לגרום לVOD YES לעבוד מחדש.
-
oferlaor
- מנהל

יתכן שיש להם עומס בערב או משהו? כרגע ניסיתי ונראה תקין. אין לי בעיות חוץ מזה, אין לי סינון אתרים וגם לא בעיות של פורטים...
הסיבה שלקחתי אותם היה גם כי זה זול וגם כי יש גוף אחד שאמור לתת תשובות.
הסיבה שלקחתי אותם היה גם כי זה זול וגם כי יש גוף אחד שאמור לתת תשובות.
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

@oferlaor
·אישית לי היו בעיות רבות בהוטנט עם פורטים קושי בלהתחבר לשרתים שהיו אצלי ברשימה כזאת , למשל הייתי מחפש שרת מסויים לפעמים הייתי מוצא אותי ולפעמים לא ואם הייתי מחובר לשרת אז לפעמים זה היה משום מקום מתנתק לי ממנו (השרת היה תכלס בסדר גמור ולא היה לו בעיות אלא הבעיה הייתה בספק (הוא פשוט כאילו חסם ומשחרר אותם כזה כל כמה שעות) ועוד כמה דברים מוזרים שבמעבר לבזק בינלאומי הסתדרה לי הבעיה
סתם חומר למחשבה ...
·אישית לי היו בעיות רבות בהוטנט עם פורטים קושי בלהתחבר לשרתים שהיו אצלי ברשימה כזאת , למשל הייתי מחפש שרת מסויים לפעמים הייתי מוצא אותי ולפעמים לא ואם הייתי מחובר לשרת אז לפעמים זה היה משום מקום מתנתק לי ממנו (השרת היה תכלס בסדר גמור ולא היה לו בעיות אלא הבעיה הייתה בספק (הוא פשוט כאילו חסם ומשחרר אותם כזה כל כמה שעות) ועוד כמה דברים מוזרים שבמעבר לבזק בינלאומי הסתדרה לי הבעיה
סתם חומר למחשבה ...
Oferlaor
זה בעיה ידועה אצלהם
כתובות האייפי של 37. הם חסומין בחלק מהפורטים, ובשאר הפורטים יש להם כנראה שליטה על מהירות הגלישה
קרה לי כמה פעמים בעבודה איתם... התקשרתי לתמיכה, והם מכירים אתצזה אחרי שאץה מתעקש איתם. פשוט תבקש לחזור לאייפי ללא חסימה (כל האייפי שמתחילים ב77 שזה מה שהיה לך)
תתעקש מספיק והם יעשו לך את זה והכל יחזרו לסורו
תעדכן שעבד לך
רמי
זה בעיה ידועה אצלהם
כתובות האייפי של 37. הם חסומין בחלק מהפורטים, ובשאר הפורטים יש להם כנראה שליטה על מהירות הגלישה
קרה לי כמה פעמים בעבודה איתם... התקשרתי לתמיכה, והם מכירים אתצזה אחרי שאץה מתעקש איתם. פשוט תבקש לחזור לאייפי ללא חסימה (כל האייפי שמתחילים ב77 שזה מה שהיה לך)
תתעקש מספיק והם יעשו לך את זה והכל יחזרו לסורו
תעדכן שעבד לך
רמי
-
oferlaor
- מנהל

השאלה היא עם מי צריך לדבר, התמיכה של HOT.NET פשוט העבירו אותי ישר חזרה להוט.
זה סיפור של הוט או הוט.נט?
זה סיפור של הוט או הוט.נט?
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

@oferlaor
מן הסתם הסיפור הוא אצל הספק אז הוט נט ...
מן הסתם הסיפור הוא אצל הספק אז הוט נט ...
עופר אותה בעיה אצלי ב3 שבועות האחרונים.
פניתי להוט נט כלום לא עזר.
היום נשברתי אחרי שאתמול להוריד פרק של סדרה בVOD של YES לקח שעתיים, עברתי לבזק בנלאומי, עשיתי בדיקה פשוטה של סרט מהVOD פשוט טס.
אין לנו כח ועצבים לשטויות האלה כפרה על עוד 10 שח בחודש.
פניתי להוט נט כלום לא עזר.
היום נשברתי אחרי שאתמול להוריד פרק של סדרה בVOD של YES לקח שעתיים, עברתי לבזק בנלאומי, עשיתי בדיקה פשוטה של סרט מהVOD פשוט טס.
אין לנו כח ועצבים לשטויות האלה כפרה על עוד 10 שח בחודש.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש לי אותה בעיה בדיוק.
הממיר של יס טוען שהכתובת שלי מתחילה ב 37.
בדקתי עם הוטנט והכתובת שלי מתחילה ב 5. הם אומרים שזו בעיה ידועה ליס שלא ספציפית להוטנט. הכתובת שמתחילה ב 37 קשורה לניתוב של יס.
נמתין לשמוע מיס...
הממיר של יס טוען שהכתובת שלי מתחילה ב 37.
בדקתי עם הוטנט והכתובת שלי מתחילה ב 5. הם אומרים שזו בעיה ידועה ליס שלא ספציפית להוטנט. הכתובת שמתחילה ב 37 קשורה לניתוב של יס.
נמתין לשמוע מיס...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
oferlaor
- מנהל

- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

שרתי ה-VOD של YES.
דרך ערוץ 888 הוא טוען שה-IP שלי מתחיל ב-37.
אבל בבדיקה חיצונית דרך מחשב שמחובר לרשת, ה-IP שלי מתחיל ב-5, תואם את מה שהוטנט מדווחים.
בדיקת מהירות הורדה מהאינטרנט דרך דף 888 נותנת תוצאות פנטסטיות מעל 120Mb.
אבל ה-VOD זוחל ונתקע... זוועה.
דרך ערוץ 888 הוא טוען שה-IP שלי מתחיל ב-37.
אבל בבדיקה חיצונית דרך מחשב שמחובר לרשת, ה-IP שלי מתחיל ב-5, תואם את מה שהוטנט מדווחים.
בדיקת מהירות הורדה מהאינטרנט דרך דף 888 נותנת תוצאות פנטסטיות מעל 120Mb.
אבל ה-VOD זוחל ונתקע... זוועה.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל זה לא עזר...איינשטיין כתב:הוטנט העבירו אותי לכתובת שמתחילה ב-77....
הבדיקות המתקדמות דרך ערוץ 888 מראות מהירות מעל 130M בקישוריות לאינטרנט. אבל, בבדיקת הורדת VOD מקבלים תוצאות נמוכות בהרבה. לפעמים 3M, לפעמים 9M. גם כשבוחרים 012 וגם כשבוחרים 014.
הצלחתי להשיג את התמיכה הטכנית של YES אחרי זמן המתנה מטורף. מסתבר שביומיים האחרונים קיבלו מאות פניות כאלה. זה משהו שצוות שלהם אמור לבדוק מול הוטנט. אין צפי לפתרון הבעיה, אבל זה משהו כנראה ספציפי בקישוריות לשרתי ה-VOD של YES כשמחוברים דרך הוטנט (ונדמה לי שספק נוס,, לא זוכר בדיוק)...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי את זה. אני בכתובות שמתחילות ב-77.gmb כתב:Oferlaor
דרך הוטנט
תתקשר לתמיכה ותבקש שירעננו לך את כתובת האייפי.
שישימו אותך בכתובות הלא חסומות, אלה שמתחילות ב77
כמה דקות של שיחה עם התמיכה ואתה פותר את הבעיה...
הבעיה עדיין קיימת.
לדברי YES זו בעיה ידועה שהתחילה לפני מספר ימים וצוות שלהם עובד עם הוטנט ועם עוד ספק אינטרנט (לא זוכר איזה) שאיתם יש בעיה בגישה ל-VOD.
-
oferlaor
- מנהל

וידאתי עם הוט שזה לא קשור אליהם.
דיברתי עם תמיכה של הוט.נט - התומך התעקש שלא ניתן להחליף כתובת וזה מתחלף לבד כל שלושה חודשים ואין לו שליטה על זה. הוא גם סירב להעביר אותי לתומך יותר בכיר.
מחר ננסה שוב ונראה.
חוץ מזה פניתי ליס לבדוק אם הם מכירים את התופעה.
דיברתי עם תמיכה של הוט.נט - התומך התעקש שלא ניתן להחליף כתובת וזה מתחלף לבד כל שלושה חודשים ואין לו שליטה על זה. הוא גם סירב להעביר אותי לתומך יותר בכיר.
מחר ננסה שוב ונראה.
חוץ מזה פניתי ליס לבדוק אם הם מכירים את התופעה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
תבקש מהוטנט לעבור למצב של "סינון אתרים". זה יתן לך כתובת IP שמתחילה ב-5 שהיא נקייה מכל השטויות הללו. במקביל גם תחליף את שרתי ה-DNS שלך לגוגל (8.8.8.8 ו-8.8.4.4) כך שבפועל לא תהיה חסימת אתרים. השיפור מיידי.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.