חלופה אמינה ל-LG 55 LF650Y
שלום ותודה מראש לכל העונים.
הטלויזיה של אימי התקלקלה והציעו לנו את החלופות הבאות בתוספת תשלום כי התיקון ייקח מספר חודשים:
1. LG 55 SJ800 בתוספת של 2300
2. LG 55 UJ670 בתוספת של 1230
3. אפשרויות אחרות עם רמת אמינות גבוה יותר?
מבחינה טכנולוגית והתאמה שני המסכים מצויינים. השאלה שלי ממוקדת על אמינות.
האם לשדרג למסך היוקרתי יותר מצביע על סדרה משובחת יותר מבחינת חלקים ואמינות? וכמובן אם יש סדרה אחרת שעולה בדעתכם אשמח לקבל המלצות.
תודה
הטלויזיה של אימי התקלקלה והציעו לנו את החלופות הבאות בתוספת תשלום כי התיקון ייקח מספר חודשים:
1. LG 55 SJ800 בתוספת של 2300
2. LG 55 UJ670 בתוספת של 1230
3. אפשרויות אחרות עם רמת אמינות גבוה יותר?
מבחינה טכנולוגית והתאמה שני המסכים מצויינים. השאלה שלי ממוקדת על אמינות.
האם לשדרג למסך היוקרתי יותר מצביע על סדרה משובחת יותר מבחינת חלקים ואמינות? וכמובן אם יש סדרה אחרת שעולה בדעתכם אשמח לקבל המלצות.
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין דבר כזה "אמינות". דגמים מתחלפים כל שנה, אני לא חושב שיש בעיות כרוניות עם טלוויזיות של LG, כך שמה שתבחר יעשה את העבודה.
אם הם דורשים תשלום, תדרוש אחריות ל-3 שנים נוספות, אחרת לא הייתי מוסיף שקל, ודורש שיחליפו את המסך אם הם לא מסוגלים לתקן את הישן. תיקון באחריות אמור להמשך עד 7 ימי עבודה, לא חודשים.
אם הם דורשים תשלום, תדרוש אחריות ל-3 שנים נוספות, אחרת לא הייתי מוסיף שקל, ודורש שיחליפו את המסך אם הם לא מסוגלים לתקן את הישן. תיקון באחריות אמור להמשך עד 7 ימי עבודה, לא חודשים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רגע, מה קשור כמה חודשים לתקן? מי נותן האחריות, ח.י? לא נשמע לי הגיוני, מנסיון שלי אם המוצר עדיין באחריות שלהם הם דווקא נוטים לתקן/להחליף בלי כל הקומבינות האלה ומשיכות הזמן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה על התגובה.
לי יש מסך של סמסונג 46" מעל ל-7 שנים, במקביל אליי אנשים שונים רכשו מספר מסכי סמסונג שהוחלפו בגלל ליקויים שונים כאשר המסך שלי עדיין ללא שום נזק. כשעשיתי סקר שוק בזמנו בחרתי את הדגם הספציפי הזה מפני שקראתי על הסדרה ביקורות מצויינות הן על איכות העבודה, חלקים וכמובן איכות צפייה.
זה ידוע שכל חברה מייצרת מספר סדרות, כאשר בצורה גסה מאוד הסדרות מחולקות ל-High, Medium, Low. החלוקה הזו משפיעה הן על איכות המוצר, הן על הפיצ'רים שהוא מציע, על החלקים וכיוצא מכל זאת גם על רמת האיכות והאמינות שלו.
אנסה למקד את השאלה שלי, מה הסדרה במסכי LG אשר נחשבת לסדרה שמוכוונת לקהל יעד "יוקרתי" יותר?
לי יש מסך של סמסונג 46" מעל ל-7 שנים, במקביל אליי אנשים שונים רכשו מספר מסכי סמסונג שהוחלפו בגלל ליקויים שונים כאשר המסך שלי עדיין ללא שום נזק. כשעשיתי סקר שוק בזמנו בחרתי את הדגם הספציפי הזה מפני שקראתי על הסדרה ביקורות מצויינות הן על איכות העבודה, חלקים וכמובן איכות צפייה.
זה ידוע שכל חברה מייצרת מספר סדרות, כאשר בצורה גסה מאוד הסדרות מחולקות ל-High, Medium, Low. החלוקה הזו משפיעה הן על איכות המוצר, הן על הפיצ'רים שהוא מציע, על החלקים וכיוצא מכל זאת גם על רמת האיכות והאמינות שלו.
אנסה למקד את השאלה שלי, מה הסדרה במסכי LG אשר נחשבת לסדרה שמוכוונת לקהל יעד "יוקרתי" יותר?
כן, זה ח.י. הוסבר לנו שהחלק לא קיים במלאי וצריך לייבא אותו, תיקון + ייבוא ייקח כשלושה חודשים.jacko-il כתב:רגע, מה קשור כמה חודשים לתקן? מי נותן האחריות, ח.י? לא נשמע לי הגיוני, מנסיון שלי אם המוצר עדיין באחריות שלהם הם דווקא נוטים לתקן/להחליף בלי כל הקומבינות האלה ומשיכות הזמן.....
החלופה הראשונית מצידם הייתה לספק מסך מתצוגה במקום הקיים. סירבתי בשם אימי לחלופה הזו, אין לי אמון במסך טלויזיה שעמד בתצוגה ושהיה דלוק במשך שעות על גבי ימים. אפשרו לנו להוסיף אחריות ל-3 שנים בעלות של 799. אבל אני לא מעוניין לקחת את הסיכון ששוב היא תצטרך להפעיל את האחריות או יותר גרוע, תקלה תצוץ בשנה הרביעית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עזוב, אין בהכרח קשר ישיר בין יצרן או מיצוב הסדרה לאיכות. ואמינות המוצר בתחום הזה זה בעיקר מזל. אתה יכול לקנות מסך סיני והוא יחזיק לך 10 שנים בלי תקלה ואתה יכול לקנות ספינת דגל של סוני והפאנל יילך אחרי כמה חודשים.
ח.י נותנים אחריות מלאה (ללא אף כוכבית ואותיות קטנות - מילים שלהם) ל- 3 שנים.
כך שאם הם לא מסוגלים לתקן (לא חשוב בכלל מהי הסיבה - אין את החלק, אין את המברג או סתם לא משתלם כלכלית) הם מחוייבים להחליף לך למסך חדש זהה או מסוג ואיכות דומים. עד כדי כך פשוט.
מאחר ואין יותר את המסך שלך כיום והוא די מיושן הם צריכים להציע לך מסך מקביל ברמה שלו (דהיינו - מסך חדש מסדרה 6 הנמוכה, בדומה לסדרה שרכשת) ללא תוספת עלות מצידך. (או כמובן פשוט לתקן לך את המסך בלי שדרוגים ובלי החלפות).
ח.י נותנים אחריות מלאה (ללא אף כוכבית ואותיות קטנות - מילים שלהם) ל- 3 שנים.
כך שאם הם לא מסוגלים לתקן (לא חשוב בכלל מהי הסיבה - אין את החלק, אין את המברג או סתם לא משתלם כלכלית) הם מחוייבים להחליף לך למסך חדש זהה או מסוג ואיכות דומים. עד כדי כך פשוט.
מאחר ואין יותר את המסך שלך כיום והוא די מיושן הם צריכים להציע לך מסך מקביל ברמה שלו (דהיינו - מסך חדש מסדרה 6 הנמוכה, בדומה לסדרה שרכשת) ללא תוספת עלות מצידך. (או כמובן פשוט לתקן לך את המסך בלי שדרוגים ובלי החלפות).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".