מחפש טלוויזיה בתקציב של 1500 עם מקסימום חריגה ל 2000 במקרים חריגים
שלום לכם ותודה רבה למי שינסה לעזור בתודה מראש,
הערות -
הערה ראשונה - טלויזיה Smart TV
הערה שנייה - מוכן להתפשר על FHD יש עדיפות קטנה ל 4K כי יש לי HD וזה לא The Best וגם כי אני רוצה שדרוג
הערה שלישי - מכיוון שיש לי ניסיון עם טלויזיות של סמסונג וניסיון רע ומר שהם נהרסו ממהר לכן לא להציע לי סמסונג
הערה רביעית - אז מה כן להציע ? ( או TOSHIBA או Hisens ) עדיפות לטושיבה כי יש לי ניסיון אישי ואני ממליץ עליהם מאוד טלויזיות חזקות ברמות ואני שובר מהר דברים ( לא זוכר מאיפה קניתי אבל הדגם דגם REGZA ישן אפילו לא Smart אולי כבר נהיתה טיפשה לעומת החדשים של היום אבל עשתה את העבודה שלה על הצד הטוב ביותר למרות שתקופה ארוכה אני סוכב אותה עם הרבה פאלטות של ( שמע, צפייה, הדלקה, אבל מה שעבר עליה לא נראה לי שטלויזיות אחרות יעמדו בזה חח ) למרות זאת אני ממליץ על איכות החוזק שלה ) נראה לי שיש לי אותה משהוא כמו 3 שנים או פחות או יותר ...
הערה חמישית - כשאני מחפש טלויזיות לרוב אני מוצא בגדלים של 32, 55, 65, ו 70 ומעלה אז 32 יש לי כבר ואני רוצה לשדרג לטלויזיה קצת יותר גדולה ו 55 65 ו 70 ומעלה זה יותר מידיי בשבילי כי אני מוגבל בגודל של הטלויזיה אז מה שאני מחפש זה דגמים של 42.5, 43, במקרה חריג 45 ...
הערה שישית - מעדיף דגמים מהארץ חוץ מאילת כדי לא להסתבך בהזמנות מחו"ל ולא מצאתי את מה שחיפשתי וחיפשתי בהרבה אתרים של חנויות באינטרנט . אלא אם כן הדגמים בארץ ממש גרועים וישנים אז עדיף שלא מהארץ .
הערה שביעית - לא לחרוג מ 1500 ₪ גם אם זה מטלויזיה מחול אלא אם כן במקרים חריגים תנסו שלא לחרוג בכלל .
הערה שמינית - אם זה מחול לשים לב אם אפשר לשלוח לישראל ומה המיסים הם כוללים בתקציב.
הערה תשיעית - זהוא עד לפה לא חושב שיכולתי לכוון אותכם ליותר ספציפי מזה שיהיה לכם בהצלחה כי זה יעזור לי מאוד מאוד ותודה רבה רבה נ.ב שוב אני מזכיר לפני שאני שולח את הפוסט העדיפות הרבה היא ל TOSHIBA .
הערות -
הערה ראשונה - טלויזיה Smart TV
הערה שנייה - מוכן להתפשר על FHD יש עדיפות קטנה ל 4K כי יש לי HD וזה לא The Best וגם כי אני רוצה שדרוג
הערה שלישי - מכיוון שיש לי ניסיון עם טלויזיות של סמסונג וניסיון רע ומר שהם נהרסו ממהר לכן לא להציע לי סמסונג
הערה רביעית - אז מה כן להציע ? ( או TOSHIBA או Hisens ) עדיפות לטושיבה כי יש לי ניסיון אישי ואני ממליץ עליהם מאוד טלויזיות חזקות ברמות ואני שובר מהר דברים ( לא זוכר מאיפה קניתי אבל הדגם דגם REGZA ישן אפילו לא Smart אולי כבר נהיתה טיפשה לעומת החדשים של היום אבל עשתה את העבודה שלה על הצד הטוב ביותר למרות שתקופה ארוכה אני סוכב אותה עם הרבה פאלטות של ( שמע, צפייה, הדלקה, אבל מה שעבר עליה לא נראה לי שטלויזיות אחרות יעמדו בזה חח ) למרות זאת אני ממליץ על איכות החוזק שלה ) נראה לי שיש לי אותה משהוא כמו 3 שנים או פחות או יותר ...
הערה חמישית - כשאני מחפש טלויזיות לרוב אני מוצא בגדלים של 32, 55, 65, ו 70 ומעלה אז 32 יש לי כבר ואני רוצה לשדרג לטלויזיה קצת יותר גדולה ו 55 65 ו 70 ומעלה זה יותר מידיי בשבילי כי אני מוגבל בגודל של הטלויזיה אז מה שאני מחפש זה דגמים של 42.5, 43, במקרה חריג 45 ...
הערה שישית - מעדיף דגמים מהארץ חוץ מאילת כדי לא להסתבך בהזמנות מחו"ל ולא מצאתי את מה שחיפשתי וחיפשתי בהרבה אתרים של חנויות באינטרנט . אלא אם כן הדגמים בארץ ממש גרועים וישנים אז עדיף שלא מהארץ .
הערה שביעית - לא לחרוג מ 1500 ₪ גם אם זה מטלויזיה מחול אלא אם כן במקרים חריגים תנסו שלא לחרוג בכלל .
הערה שמינית - אם זה מחול לשים לב אם אפשר לשלוח לישראל ומה המיסים הם כוללים בתקציב.
הערה תשיעית - זהוא עד לפה לא חושב שיכולתי לכוון אותכם ליותר ספציפי מזה שיהיה לכם בהצלחה כי זה יעזור לי מאוד מאוד ותודה רבה רבה נ.ב שוב אני מזכיר לפני שאני שולח את הפוסט העדיפות הרבה היא ל TOSHIBA .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב הזה לא תמצא משהו נורמלי. תבדוק אולי MU7000 מייבוא מקביל.
מעבר לזה, הייתי הולך על הייסנס לפני שהייתי הולך על טושיבה. מדובר היום על מדבקה.
מעבר לזה, הייתי הולך על הייסנס לפני שהייתי הולך על טושיבה. מדובר היום על מדבקה.
סליחה על כל הערות אבל מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם תגידו לי אם הם מסך מדבקה ומה זה מסך מדבקה אני לא מבין בזה :
Hisens - כאן
Toshiba - כאן
איזה דגם יותר משתלם למה שמקבלים בתמורה למה שמשלמים ? ומה זה מסך מדבקה ?
וסליחה שהגזמתי אם כל הערות כי הטלויזיה לא קונים כל יום אלא פעם ב 3 או 5 שנים ולכן צריך לחשוב טוב לפני שקונים ...
ואם יש לכם עוד הצעות מעניינות ומשתלמות יותר מהדגמים האלה אני ישמח לשמוע חוץ מסמסונג .
נ.ב אני לא רוצה דגמים מקבילים של הארץ אני רוצה דגמים מחו"ל עם יבואן רשמי של אותה חברה בארץ . אם זה לא טוב להגיד את זה תסבירו לי למה לא כי אני לא כזה מבין בזה
Hisens - כאן
Toshiba - כאן
איזה דגם יותר משתלם למה שמקבלים בתמורה למה שמשלמים ? ומה זה מסך מדבקה ?
וסליחה שהגזמתי אם כל הערות כי הטלויזיה לא קונים כל יום אלא פעם ב 3 או 5 שנים ולכן צריך לחשוב טוב לפני שקונים ...
ואם יש לכם עוד הצעות מעניינות ומשתלמות יותר מהדגמים האלה אני ישמח לשמוע חוץ מסמסונג .
נ.ב אני לא רוצה דגמים מקבילים של הארץ אני רוצה דגמים מחו"ל עם יבואן רשמי של אותה חברה בארץ . אם זה לא טוב להגיד את זה תסבירו לי למה לא כי אני לא כזה מבין בזה
אני מחפש המלצה למה לקנות אותה רק להגיד תיקח זה לא אומר כלום לדוגמה מ 2 התגובות הראשונות הבנתי שמסך מדבקה זה לא טובsunnyryz כתב:היום Toshiba ו- Hisense אותה חברה![]()
תיקח Hisense מיבואן רשמי אקזיט אלקטרוניקס
הם נותנים אחריות מלאה 3 שנים...
ואיך אתה מגיע למסכנה שהם אותה חברה ? ודבר נוסף התחלתי לבדוק חברות נוספות כמו Haier ו Panasonic .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@sunnyryz
·
מאיפה המידע הזה?
הייסנס וטושיבה ממש לא אותה חברה. טלוויזיות "טושיבה" מיוצרות ע"י חברה טייוונית בשם Compal.
רק בארה"ב טושיבה = הייסנס.
@MrChamper
.
אי אפשר להמליץ על טושיבה כי מדובר על מוצר מדבקה, בלי ביקורות.
מוצר מדבקה
·
מאיפה המידע הזה?
הייסנס וטושיבה ממש לא אותה חברה. טלוויזיות "טושיבה" מיוצרות ע"י חברה טייוונית בשם Compal.
@MrChamper
.
מוצר מדבקה
תודה ו מה יותר טוב PILOT או מדבקה ? PILOT נכון ? תקן אותי אם אני טועה או שזה תלוי ומה ההבדל ?TheCoolest כתב:@sunnyryz
·
מאיפה המידע הזה?
@MrChamper
.
מוצר מדבקה...
ומה אתה אומר על האיכות של סדרת ה X של Panasonic התרשמתי לטובה מ ( X10 / X20 ) מהביקורות הרבות שיש עליהם פה ?
תודה רבה וסליחה אם אני חופר לך אני גם ישמח שמוע הצעות של טלויזיות ... ו ה X10 / 20 זה מדבקה או PILOT ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גם פיילוט זו מדבקה סינית.
עדיף TCL או הייסנס.
מה זה Panasonic X? היבואן של פנסוניק, יורוקום, נמצא בהקפאת הליכים בארץ.
עדיף TCL או הייסנס.
מה זה Panasonic X? היבואן של פנסוניק, יורוקום, נמצא בהקפאת הליכים בארץ.
הבנתי ש X זה סדרה טובה של פנסוניק לפי ביקורת של לא מעט אנשים פה .TheCoolest כתב:גם פיילוט זו מדבקה סינית.
עדיף TCL או הייסנס.
מה זה Panasonic X? היבואן של פנסוניק, יורוקום, נמצא בהקפאת הליכים בארץ....
ו TCL ? זה גם מדבקה ? אבל איכותית יותר ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
TCL זה לא מדבקה.
זה אמנם יצרן סיני, אבל הוא מבין הגדולים בעולם בייצור טלוויזיות, הם מייצרים את כל הרכיבים בעצמם. זאת אחת הסיבות שהמסכים שלהם דיי זולים.
זה אמנם יצרן סיני, אבל הוא מבין הגדולים בעולם בייצור טלוויזיות, הם מייצרים את כל הרכיבים בעצמם. זאת אחת הסיבות שהמסכים שלהם דיי זולים.
אם אני יבקש בארץ מהיבואן שלהם את הדגם הזה - כאןTheCoolest כתב:TCL זה לא מדבקה.
זה אמנם יצרן סיני, אבל הוא מבין הגדולים בעולם בייצור טלוויזיות, הם מייצרים את כל הרכיבים בעצמם. זאת אחת הסיבות שהמסכים שלהם דיי זולים....
הם ישימו מדבקה ? כי הבנתי שהיבואנים בדר"כ לרוב עושים את זה .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מה זה ישימו מדבקה? קראת את ההסבר על מה זה מוצר מדבקה בכלל?
אתה לא יכול לבקש מהיבואן להביא דגמים שהוא לא משווק בארץ.
חוץ מזה, מסך TCL המיועד לשוק האמריקאי לא יעבוד עם ממירים או עידן+ בארץ וידרוש ממיר מתח.
חוץ מזה, מסך TCL המיועד לשוק האמריקאי לא יעבוד עם ממירים או עידן+ בארץ וידרוש ממיר מתח.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אתה יכול לנסות לבקש מדבקה כזו על מסך מדבקה ...MrChamper כתב:אם אני יבקש בארץ מהיבואן שלהם את הדגם הזה - כאן......
הם ישימו מדבקה ? כי הבנתי שהיבואנים בדר"כ לרוב עושים את זה ....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מה אתה הייתה בוחר ?TheCoolest כתב:מה זה ישימו מדבקה? קראת את ההסבר על מה זה מוצר מדבקה בכלל?
חוץ מזה, מסך TCL המיועד לשוק האמריקאי לא יעבוד עם ממירים או עידן+ בארץ וידרוש ממיר מתח....
TCL סדרה 5 דגם 43 אינצ' הדגם הזה - כאן
HISENS הדגם הזה - כאן
או הדגם של Toshiba הדגם הזה - כאן
או כמו שאמרת שאמרת אם לא משווקים את הדגמים האלה בארץ ? אז מה מבין המקבילים שלהם בארץ הייתי בוחר ואין לי מושג מה
המקבילים שלהם בארץ אז אני ישמח לעזרה בעניין הזה .
ירדתי מ panasonic כי כמו שאמרת היבואן שלהם בבעיות פשיטה בארץ ולכן עדיף שלא להתעסק אתם כרגע .
ולמה הייתה בוחר באותו דגם מקביל שלו בארץ של אחד הדגמים שהבאתי ?
תודה רבה ושוב סליחה על החפירה הארוכה .
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@MrChamper
הלינקים שאתה מצרף הם למסכים שלא בהכרח נמכרים פה.
בגלל מגבלת התקציב - חשבת לנסות ולמצוא מסך יד שניה ? לדעתי אתה יכול לקבל תמורה טובה יותר
למשל --
https://www.hometheater.co.il/vt298163.html או ...
https://www.hometheater.co.il/vt299235.html
בגלל מגבלת התקציב - חשבת לנסות ולמצוא מסך יד שניה ? לדעתי אתה יכול לקבל תמורה טובה יותר
למשל --
https://www.hometheater.co.il/vt299235.html
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה רבה רבה על התגובה אבל יש לי מגבלת גודל לפינת הטלויזיה שלי אני מעדיף מקסימום 43 ודיי קשה למצוא דגמים של גדלי 40sigamore כתב:@MrChamper
למשל --
https://www.hometheater.co.il/vt299235.html...
אמרתי שאני לא מבין בדגמים מקבילים בארץ לחו"ל אני ישמח אם שמישהו שמבין בתחום המסכים יגיד לי מה הדגמים המקבילים בארץ
לדגמים שיש בלינקים ששיתפתי ומה הוא היה מעדיף בעצמו מהמקבילים ולמה ( אני יודע שאני חופר הרבה אבל חייב עזרה בתודה
מראש) ואני נגד יד שנייה אין סיכוי שאני קונה יד שנייה במחירים כאלה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
MU7000.
מוותר על 4K - או FHD או UHD - עד 40" , עד 2000. שיהיו מאחת מ 3 החברות הבאות ( היסנס / טיסיאל / טושיבה ) ותגיד לי מה הדעהsigamore כתב:@MrChamper
אוקי --- רק לעשות סדר ...4K חדש עד "43 , עד 2000 שקל ?...
שלך על כל אחת ומה את מעדיף מביניהם . בדקתי באתרי אינטרנט שלהם אין מבחר גדול אני רק רוצה לדעת מה הכי הכי טוב לדעתם של
אנשים פה בפורום. בדקתי באתרים של היבואנים אין הרבה אופציות .
מצטער אני נגד סמסונג נהרסו מהר 2 אחד אחרי השני צבעים שחורים על ההתחלה החוויה שלי הייתה לא טובה .