יש חודש ניסיון חינם בסלקום TV?
·לא יודע מה ההצלחה, אבל עם התחרות מול פרטנר, ושרותי הטלוויזיה דרך האינטרנט של יס והוט, הם רק פוגעים בעצמם בכך שלא מאפשרים ללקוחות פוטנציאליים להתנסות לפני רכישהrbh3 כתב:ואללה מה הם צריכים לתת חודש נסיון? הצלחה אדירה יש להם...
@roeylee
·
יש לך באתר שלהם רשימה מפורטת של כל התכנים:
https://cellcomtv.cellcom.co.il/content ... arot_misc/
ספציפית אם תגלול למטה תראה שיש "כל הסדרות" - זה לוקח את המידע ישירות מה VOD ומכיל את הרשימה המלאה של כל הסדרות.
·
יש לך באתר שלהם רשימה מפורטת של כל התכנים:
https://cellcomtv.cellcom.co.il/content ... arot_misc/
ספציפית אם תגלול למטה תראה שיש "כל הסדרות" - זה לוקח את המידע ישירות מה VOD ומכיל את הרשימה המלאה של כל הסדרות.
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
·אתה יכול להוריד את האפליקציה שלהם בטלפון או באנדרואיד TVroeylee כתב:@mp3lll
·אותי פשוט מעניין לבדוק איזה תכנים יש להם. כיום אני עם סטינג של יס והשאלה אם יש לסלקום כמות תכנים שמתקרבת ליס....
ולראות את כל התכנים בכל הקטגוריות גם בערוצים וגם בVOD וכו'
אבל לא לצפות כמובן ..
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·rbh3 כתב:לדעתי לסלקום יש כמות תוכן משמעותית יותר גדולה מליס....
סטינג רחוק מלהיות מלא בתוכן...
אני לא בטוח שזה מדוייק ...
כמוצר - סלקום הרבה יותר שלם מסטינג - ערוצי פנאי, ספורט, חדשות וכו'.. בנוסף לממשק יעיל בכמה דרגות !!
אבל תוכן של סדרות וסרטים נטו - יש הרבה יותר בסטינג
(זכור שהם נסמכים על הגב הרחב של יס)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·מזה אני חוששsigamore כתב:·......
כמוצר - סלקום הרבה יותר שלם מסטינג - ערוצי פנאי, ספורט, חדשות וכו'.. בנוסף לממשק יעיל בכמה דרגות !!
(זכור שהם נסמכים על הגב הרחב של יס)...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@roeylee
יש לי את שניהם ... עזוב למה -- סיפןר ארוך ...
על כל פנים - לסלקום ממש אין מה להתבייש אבל מספרית ואכותית סטינג טובים יותר (לדעתי כמובן)
הבעייה עם סטינג היא שהממשק שלהם מבולגן ולא יעיל כך שבפועל לא קל למצוא את כל מה שהם מציעים
יש לי את שניהם ... עזוב למה -- סיפןר ארוך ...
על כל פנים - לסלקום ממש אין מה להתבייש אבל מספרית ואכותית סטינג טובים יותר (לדעתי כמובן)
הבעייה עם סטינג היא שהממשק שלהם מבולגן ולא יעיל כך שבפועל לא קל למצוא את כל מה שהם מציעים
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
·גבר מה אתה מסתבך תקרא מה רשמתי לך בתגובה לפני ותשווה בעצמךroeylee כתב:·מזה אני חושש.........
ואל תשכח משהו חשוב יס והוט מקשות מאוד על כל החברות החדשות ברכישת זכויות שידור של סדרות וסרטים אבל עד עכשיו סלקום עושים עבודה מעולה בנושא ותמיד מחדשים עם כמה שהמגבלות קיימות הם היחידים שמצליחים איפה שכל שאר החברות החדשות טיפה באחור ומסתמכות על נטפליקס (פרטנר TV)
תשלם ותתחר לסלכלום, ומיד לאחר מכן תתקשר ותבקש להתנתק, ההליך של הניתוק לוקח גם כך חודש, אז הנה קבלת חודש התנסות חינם, אם תצליח לגרום להם לזכות אותך כמובן... אגב, אם להיות רצינים, סלקום ללא הממיר שלהם, זו חביה נוראית. יש אומרים שהמצב טוב יותר עם MI BOX כי הוא נתמך רשמית, אבל הוא כנראה היחידי נתמך עלידיהם...
·אומנם לא ספרתי אחד אחד אבל ברפרוף מהירsigamore כתב:·......
(זכור שהם נסמכים על הגב הרחב של יס)...
ניתן לראות שלסלקום TV יש הרבה יותר מסטינג TV ללא ספק!
·כמו שכבר נאמר, תוכל לצפות בכל התוכן שקיים בסלקום כולל קריאת תקצירים ללא צורך בהתחברות.roeylee כתב:@mp3lll
·אותי פשוט מעניין לבדוק איזה תכנים יש להם. כיום אני עם סטינג של יס והשאלה אם יש לסלקום כמות תכנים שמתקרבת ליס....