חיבור של AUNE X1S למגבר SMSL AD18
שלום אני רוצה לחבר בין ה-DAC של AUNE למגבר רמקולים בכבל אופטי.
לפני שאני קונה כבל אופטי ואת המגבר רציתי לשאול כמה שאלות:
1. האם יש הבדל בין חיבור של המגבר עם כבל אופטי או עם PL?
2.האם כאשר משתמשים בכבל אופטי עדיין עוברים דרך ה-DAC של ה-AUNE?
3.האם יש לכם המלצה לכבל אופטי פשוט וטוב שאפשר להזמין?
בסט אפ הנוכחי ה-AUNE משמש כ-DAC ומגבר אוזניות ומחובר ב-RCA למגבר אחר של -SMSL.
קישור ל-SMSL
קישור ל-AUNE X1S
לפני שאני קונה כבל אופטי ואת המגבר רציתי לשאול כמה שאלות:
1. האם יש הבדל בין חיבור של המגבר עם כבל אופטי או עם PL?
2.האם כאשר משתמשים בכבל אופטי עדיין עוברים דרך ה-DAC של ה-AUNE?
3.האם יש לכם המלצה לכבל אופטי פשוט וטוב שאפשר להזמין?
בסט אפ הנוכחי ה-AUNE משמש כ-DAC ומגבר אוזניות ומחובר ב-RCA למגבר אחר של -SMSL.
קישור ל-SMSL
קישור ל-AUNE X1S
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
ב-DAC אין יציאה אופטית! קיימת רק יציאה קואקסיאלית דיגיטלית שעובדת רק בחיבור כניסת ה-USB.
לגבי שאלה 2, כאשר אתה מחבר מקור למגבר בחיבור דיגיטלי כלשהו אתה בעצם "עוקף" את הממיר הדיגיטלי הפנימי של המקור ומשתמש בממיר הדיגיטלי שבמגבר.
למעשה במיקרה שלך אתה יכול לחבר את ה-DAC למגבר רק דרך היציאה האנלוגית (זאת בהנחה שאתה מעוניין להשתמש בעוד כניסות דיגיטאליות ב-DAC מלבד ה-USB.
תיאורטית אתה לא צריך בכלל את ה-AUNE אם אתה לא משתמש בכניסת ה-USB שבו ואתה מרוצה מאיכות הצליל של ה-SMSL בחיבור ישיר.
לגבי שאלה 2, כאשר אתה מחבר מקור למגבר בחיבור דיגיטלי כלשהו אתה בעצם "עוקף" את הממיר הדיגיטלי הפנימי של המקור ומשתמש בממיר הדיגיטלי שבמגבר.
למעשה במיקרה שלך אתה יכול לחבר את ה-DAC למגבר רק דרך היציאה האנלוגית (זאת בהנחה שאתה מעוניין להשתמש בעוד כניסות דיגיטאליות ב-DAC מלבד ה-USB.
תיאורטית אתה לא צריך בכלל את ה-AUNE אם אתה לא משתמש בכניסת ה-USB שבו ואתה מרוצה מאיכות הצליל של ה-SMSL בחיבור ישיר.
You pay peanuts, you get monkeys
לא הבנתי הכל אבל בעיקרון המטרה שלי היא להשתמש ב-DAC של AUNE ולחבר אליו את ה-SMSL רק כדי להגביר את הרמקולים.
ה-AUNE מחובר ב-USB למחשב. איזה כבל הכי מתאים לי כדי לחבר בינהם? RCA TO PL?
אם COAX עדיף תוכל לתת לינק למוצר?
ה-AUNE מחובר ב-USB למחשב. איזה כבל הכי מתאים לי כדי לחבר בינהם? RCA TO PL?
אם COAX עדיף תוכל לתת לינק למוצר?
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
הפנו אותי למה בדברי לא הבנתם על מנת שאפרט ואסביר.
ZABAL אם השימוש שלך ב-DAC AUNE הוא רק עבור כניסת ה-USB אז קיימות 2 אפשרויות לחיבור עבורך:
1. חיבור דרך היציאה האנלוגית (AUDIO OUT) שב-AUNE לכניסה האנלוגית ב-SMSL (כניסת AUX) בכבל RCA ל פלאג 3.5מ"מ (אוזניות) כמו זה שבלינק שצירפת.
2. חיבור היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית שב-AUNE לכניסה הדיגיטאלית קואקסיאלית שקיימת על פי המפרט של SMSL, לשם זה תצטרך כבל שבצידו האחד קיים פלאג RCA בודד ובצידו השני פלאג 3.5מ"מ מונו, זהו כבל לא ממש נפוץ ויתכן וקיבלת אותו עם המגבר.
אפשרות נוספת היא בכלל לא להשתמש ב-AUNE ולחבר את ה-SMSL ישירות למחשב בעזרת כבל USB בעל מחבר USB A בצד אחד ו-MICRO USB בצד השני.
ZABAL אם השימוש שלך ב-DAC AUNE הוא רק עבור כניסת ה-USB אז קיימות 2 אפשרויות לחיבור עבורך:
1. חיבור דרך היציאה האנלוגית (AUDIO OUT) שב-AUNE לכניסה האנלוגית ב-SMSL (כניסת AUX) בכבל RCA ל פלאג 3.5מ"מ (אוזניות) כמו זה שבלינק שצירפת.
2. חיבור היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית שב-AUNE לכניסה הדיגיטאלית קואקסיאלית שקיימת על פי המפרט של SMSL, לשם זה תצטרך כבל שבצידו האחד קיים פלאג RCA בודד ובצידו השני פלאג 3.5מ"מ מונו, זהו כבל לא ממש נפוץ ויתכן וקיבלת אותו עם המגבר.
אפשרות נוספת היא בכלל לא להשתמש ב-AUNE ולחבר את ה-SMSL ישירות למחשב בעזרת כבל USB בעל מחבר USB A בצד אחד ו-MICRO USB בצד השני.
You pay peanuts, you get monkeys