המלצה על כבל HDMI 2.0
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי,
איך הכבל הזה לצפייה ב 4k או HD?
https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=21981&iszap=1
נראה מרשים יחסית לכל מה שראיתי, עם חיבורי זהב, עומד בתקנים של 2.0, במחיר שפוי, שפוי מדי? האם מומלץ?
אגב זה שאני קונה 3 מטר, כי זה אמור להכנס לצינור מהמזנון לטלוויזיה, יפגע לי באיכות?
תודה!
איך הכבל הזה לצפייה ב 4k או HD?
https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=21981&iszap=1
נראה מרשים יחסית לכל מה שראיתי, עם חיבורי זהב, עומד בתקנים של 2.0, במחיר שפוי, שפוי מדי? האם מומלץ?
אגב זה שאני קונה 3 מטר, כי זה אמור להכנס לצינור מהמזנון לטלוויזיה, יפגע לי באיכות?
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין דבר כזה כבל בתקן 2.0, יש כבל עם תקן HDMI Premium Certified.
לא יפגע באיכות, אבל לא מבטיח שיעבוד בצורה אמינה עם 4K@60HZ. אולי יעבוד, אולי לא, לא תדע אם לא תנסה.
לא יפגע באיכות, אבל לא מבטיח שיעבוד בצורה אמינה עם 4K@60HZ. אולי יעבוד, אולי לא, לא תדע אם לא תנסה.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

יש משהו מומלץ יותר? אשמח לקבל המלצה עד 200 שקל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אמזון
כבלים של מונופרייס- הרבה פחות מ- 200 ש"ח אלא אם כן אין לך סבלנות
תהנה
כבלים של מונופרייס- הרבה פחות מ- 200 ש"ח אלא אם כן אין לך סבלנות
תהנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·https://www.amazon.com/gp/product/B014R ... UTF8&psc=1user30000z כתב:יש משהו מומלץ יותר? אשמח לקבל המלצה עד 200 שקל....
כבל אקטיבי מעביר בקלילות כל מה שצריך נכון להיום .
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה!
ואם צריך משהו דחוף יותר? כלומר בארץ.
ואם צריך משהו דחוף יותר? כלומר בארץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש בבאג כבלים של APEX.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

@shlomix
·חד משמעית צודק, רכשתי אותו לפני כמה ימים, איכות התמונה השתפרה בצורה מדהימה. תמיד זלזלתי במשמעות של איכות כבל, חשבתי שמגזימים עם זה, גם בגלל כל מיני תגובות שקראתי. הרבה מגיבים גם כאן אמרו שאם הכבל קצר אין לזה משמעות, מסתבר שזה ממש לא נכון.
·חד משמעית צודק, רכשתי אותו לפני כמה ימים, איכות התמונה השתפרה בצורה מדהימה. תמיד זלזלתי במשמעות של איכות כבל, חשבתי שמגזימים עם זה, גם בגלל כל מיני תגובות שקראתי. הרבה מגיבים גם כאן אמרו שאם הכבל קצר אין לזה משמעות, מסתבר שזה ממש לא נכון.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי כבל שהגיע עם TV BOX סיני ב-$40 דולר, ויש לי כבל איכותי של אמזון. ואין ביניהם שום הבדל באיכות התמונה.
כנראה שכל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות, או שהכבל ה"חדש" עובד כמו שצריך והישן לא עבד כמו שצריך, ולכן נראה שאיכות התמונה השתפרה.
כנראה שכל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות, או שהכבל ה"חדש" עובד כמו שצריך והישן לא עבד כמו שצריך, ולכן נראה שאיכות התמונה השתפרה.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

יכול להיות, אולי זה גם עניין של סיכוך. כי אצלי בתא במזנון שבו חיים המגבר, הממיר וגם לפטופ, יש אינסוף חוטים וגם חוטי חשמל, יש מצב להשראה.
כמו כן, הכבל הזה מושחל מהמזנון לטלוויזיה בתוך תעלה שבה נמצא צמוד אליו גם כבל החשמל.
מה שהיה לי קודם לכן היה כבל שחור פשוט.
כמו כן, הכבל הזה מושחל מהמזנון לטלוויזיה בתוך תעלה שבה נמצא צמוד אליו גם כבל החשמל.
מה שהיה לי קודם לכן היה כבל שחור פשוט.
·user30000z כתב:@shlomix
·חד משמעית צודק, רכשתי אותו לפני כמה ימים, איכות התמונה השתפרה בצורה מדהימה. תמיד זלזלתי במשמעות של איכות כבל, חשבתי שמגזימים עם זה, גם בגלל כל מיני תגובות שקראתי. הרבה מגיבים גם כאן אמרו שאם הכבל קצר אין לזה משמעות, מסתבר שזה ממש לא נכון....
shlomix לא ממש צודק
יש פה קצת בלבול, אפרט:
בכבל פשוט סיני יש קושי להעביר את כמות הנתונים הנדרשת ברזולוציה ועומק צבע הדרושים עבור HDR 4K ואז עלולים לחוות ניתוקים או שלא יעבוד בכלל.
כלל אצבע ככל שהכבל יותר ארוך ופחות איכותי יהיו יותר הפרעות שיגרמו לאיבוד סינכרון ולניתוק.
אבל אם הוא עובד (ברזולוציה הנדרשת) לא יהיה הבדל באיכות התמונה בין כבל איכותי לסיני.
יכול להיות שבכבל החדש הצלחת להפעיל את המכשיר ברזולוציה/עומק צבע גבוה יותר ומכאן השיפור באיכות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש מקרים שבהם הכבל עובד ללא ניתוקים אבל יש רעש\שלג על התמונה. כך שבעיקרון יכול להיות מצב שהחלפת הכבל תשפר את איכות התמונה במבחינת המשתמש. אבל למעשה אין כאן שום שיפור, אלא בעצם מעבר למצב תקין.