יש מי שהוא שניסה את זה? QK1 AC ENHANCER + Qv2 AC LINE HARMONIZER NORDOST
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·תראה, חשמל זה לא מדע טילים. לא צריך מכשיר מיוחד עם מיקרו סיבים, מסנן פחם אלקטרוני אשר מייצר אלקטרונים פאסיביים כדי להשעות את זרם האלקטרוני לייצירת חשמל אשר דומה מאוד לחשמל ללא הפרעות ....צריך חשמאלי או מכשור אלקטרוני אמיתי. רוצה חשמל ללא הפרעות, נקי לחלוטין, אין בעיה, שים אל פסק אין לאין. רוצה להוריד הפרעות, אין בעיה, יש מסנני רעש זולים, רוצה שליטה טובה יותר על החשמל במערכת, תעביר קו יעודי על פיוז איכותי עם פחת משלו. אבל זה, פשוט שקר, עבודה בעניים. זה לא אולי וזה לא כן, זה פשוט לא.genvirt כתב:אכן..כן ולא:)
יש לי איזה בעיה שהיתי רוצה לנסות לפתור ע״י דבר כזה- אך יבואן (חחחח) לא מוכן לתת לניסיון -( בצדק כנראהחח)
...
AC Line Harmonizer that is designed to enhance the musical performance and picture quality of any audio or video system
באמת, יש אנשים אשר מאמינים לזה?!? זה פשוט אוסף של מילים לא קשורות.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·קשה לי לשמוע דברים כאהל...אתה מבין שחשמל בארץ הוא אותו חשמל כמו בארה"ב? אין חשמל טוב וחשמל רע...פיזדיץ.genvirt כתב:היי, ומה המסכנה?:)
יש שינוי? שיפור? או שזה סתם קישקוש?
כעיקרון חדמל בארץ הוא טוב לאומת ארצות הברית שאלה האם זה נתן לך דבר תמורת כסף רב...
תודה...
@BUGY
·:) יקירי! חחחח- ברור לי הכול
ואתה בטח מהין למה התקוונתי ״ חשמל רע״- ״ חשמל טוב״- הכוונה ליציבות הישמל וזה דבר ידוע לגבי ארצות הברית.
כאן אני סקרן- ובן אדם הגיב שיש לו - מעניין לגעת מה החוות דעתיו על זה
ואתה בטח מהין למה התקוונתי ״ חשמל רע״- ״ חשמל טוב״- הכוונה ליציבות הישמל וזה דבר ידוע לגבי ארצות הברית.
כאן אני סקרן- ובן אדם הגיב שיש לו - מעניין לגעת מה החוות דעתיו על זה
Heavy Metal Is The Law
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שמתם לב שמכל המכשירים החשמליים בבית, שחלקם מורכב ומסובך בהרבה ממגברים או רסיברים, זה תמיד ציוד האודיו שכביכול זקוק לטיפול חשמלי מיוחד?
לכאורה אפשר היה לחשוב שמחשבים היו משתגעים מחליטים ש 2+2 זה רק לפעמים 4 וגם זה בתנאי מזג אוויר מאוד מסויימים או שמסכי ווידיאו היו מחליטים להציג את ערוץ הקניות ברגע שהיו מחברים אותם לאותם שקעים אליהם מחברים ציוד אודיו. אבל זה לא מה שקורה: היחדים שזקוקים באופן קבע להכנסה לפינת הליטוף החשמלי זה ציוד אודיו. זה גם לא קשור לאופי הציוד, כל הזמן שלא מדובר בציוד אודיו, הוא יעבוד בסדר גמור בכל שקע, גם אם מדובר בציוד למעבדה אנליטית או ציוד רפואי מציל חיים.
מה שמביא אותנו לשלוש מסקנות: הראשונה היא שאף אחד מאיתנו לא יודע לקנות ציוד אודיו טוב ואנחנו כולנו תמיד נופלים על דראעק שבקושי מתפקד. מה שנראה לי מאוד לא סביר כי לפי אותה גישה אנחנו היינו אמורים גם לרכוש מקררים שמחממים או מכוניות שמתפוצצות כל שבוע.
המסקנה השניה היא שאין ולו יצרן אודיו אחד שמסוגל לתכנן ספק כוח או לוחות אלקטרונים באותה מומחיות של יצרן טלפון סלולארים סיניים ב 50 שקל. לי אישית זה נשמע די מדהים שיכולת טכנית כל כך בסיסית לא קיימת בחברות אודיו.
המסקנה השלישית היא שזה שטויות במיץ בלחץ ונסיון להפוך אותנו לכספומט ולתוכנית הפנסיה של אותם יצרנים. לי אישית זה נראה יותר הגיוני והאמת שאין לי כלום נגד אותה תוכנית כל עוד אני יכול להתחבר לקומבינה ולהנותת ממנה קצת.
לכאורה אפשר היה לחשוב שמחשבים היו משתגעים מחליטים ש 2+2 זה רק לפעמים 4 וגם זה בתנאי מזג אוויר מאוד מסויימים או שמסכי ווידיאו היו מחליטים להציג את ערוץ הקניות ברגע שהיו מחברים אותם לאותם שקעים אליהם מחברים ציוד אודיו. אבל זה לא מה שקורה: היחדים שזקוקים באופן קבע להכנסה לפינת הליטוף החשמלי זה ציוד אודיו. זה גם לא קשור לאופי הציוד, כל הזמן שלא מדובר בציוד אודיו, הוא יעבוד בסדר גמור בכל שקע, גם אם מדובר בציוד למעבדה אנליטית או ציוד רפואי מציל חיים.
מה שמביא אותנו לשלוש מסקנות: הראשונה היא שאף אחד מאיתנו לא יודע לקנות ציוד אודיו טוב ואנחנו כולנו תמיד נופלים על דראעק שבקושי מתפקד. מה שנראה לי מאוד לא סביר כי לפי אותה גישה אנחנו היינו אמורים גם לרכוש מקררים שמחממים או מכוניות שמתפוצצות כל שבוע.
המסקנה השניה היא שאין ולו יצרן אודיו אחד שמסוגל לתכנן ספק כוח או לוחות אלקטרונים באותה מומחיות של יצרן טלפון סלולארים סיניים ב 50 שקל. לי אישית זה נשמע די מדהים שיכולת טכנית כל כך בסיסית לא קיימת בחברות אודיו.
המסקנה השלישית היא שזה שטויות במיץ בלחץ ונסיון להפוך אותנו לכספומט ולתוכנית הפנסיה של אותם יצרנים. לי אישית זה נראה יותר הגיוני והאמת שאין לי כלום נגד אותה תוכנית כל עוד אני יכול להתחבר לקומבינה ולהנותת ממנה קצת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אני מבין לגמרי למה התכוונת, אבל קשה לי להבין למה אתה מתעלם מהפיל שבחדר?genvirt כתב:@BUGY
כאן אני סקרן- ובן אדם הגיב שיש לו - מעניין לגעת מה החוות דעתיו על זה...
איפה הנתונים הטכניים?
הידע שלי בחשמל נובע משני מקומות, חוגי פיזיקה בלימודים והרבה נסיון מעשי. אבל אני ברמה של "בוקיש מתחיל ומבין קצת" אבל זה מספיק לי כדי להבין שחוסר יציבות במתח היא תוצאה של אי יכולת לעמוד בדרישה של המערכת או/ו בעיות טכניות במערכת. בארה"ב יש מקומות, בעיקר מקומות מאוד מרוחקים ובית עם תשתית ישנה, ששם יש בעיות של נפילת מחת וחוסר יציבות אבל חוץ מזה, החשמל בארה"ב טוב כמו בכל מדינה מערבית אחרת ורוב המקומות בארה"ב מקבלים חשמל יציב ותקני.
אתה אומר שאתה מבין, אז למה אתה בכלל שואל לגבי זה, האם אתה מבין שאם המכשיר הזה אמור לעשות משהו לחשמל, אז הוא:
חייב אבל חייב לציין מה ואיך כי ברוב המקומות בעולם זה החוק. גם בארה"ב וגם בארץ עם זה מכשיר "חשמלי" כמו שהוא טוען, אז המפרט המדוייק שלו חסר וזאת עבירה על החוק. עבירה קשה בארה"ב.
או
שהוא לא עושה כלום ואז אין לו מה להציג, אין לו צורך לספק מפרטים והם פשוט יכולים לספר לך סיפורים.
מה אתה חושב יותר נכון, חברה תקח סיכון ותוציא לשוק מוצר לא חוקי או שהם ינסו לעשות עוד קצת כסף מאנשים שלא מבינים את הבסיס של הבסיס?
אני ארחיק יותר מזה. נגיד והמכשיר הזה כן עושה משהו. למה אין דגם של 230V ודגם של 110? הרי לא רק המתחים שונים אלה גם התדר עבודה דבר המחייב מוצרים שונים או לפחות יכולת להתאים למקורות חשמל שונים. אבל הוא פשוט "מתאים ל110-240". שטות גמורה כמובן כי אז לפי ההגיון שלהם, השדה המגנטי הפסיבי יהיה שונה בארצות שונות ולכן האפקט שלו יהיה שונה. עוד עבירה על החוק (ואני הולך להתעם מהחוסר עקביות בשקרים שלהם, כי יש מקומות שזה מכשיר של 110-240 ויש מקומות שזה 110/230, דברים שונים לחלוטין).
בכלל, איך אתה יכול "להבין" אבל להתעלם לגמרי מהעובדה שלא ניתן לך שום מפרט, שום נתון טכני וכל מה שכתוב באתר שלהם זה אוסף מילים לא קשורות?
גם אני רוצה לשמוע דעה על זה, באמת מעניין אותי אבל אני גם מאלה שאוהבים לראות סימוכין לדברים.
@BUGY
·כתבתה:
גם אני רוצה לשמוע דעה על זה, באמת מעניין אותי אבל אני גם מאלה שאוהבים לראות סימוכין לדברים
לכן פתחתי שאלה זו:) באמת מעניין- נמתין למענה…
רק כנראה לא נקבל לאחר שכתבנו כאן לא מעט:)
·כתבתה:
גם אני רוצה לשמוע דעה על זה, באמת מעניין אותי אבל אני גם מאלה שאוהבים לראות סימוכין לדברים
לכן פתחתי שאלה זו:) באמת מעניין- נמתין למענה…
רק כנראה לא נקבל לאחר שכתבנו כאן לא מעט:)
Heavy Metal Is The Law