התחברות לסטינג טיוי באמצעות נתב אלחוטי נייד (פלאפון)
היי,
אני מנוי להוט 100 גיגה בפלאפון, משתמש בפלאפון לצורך חיבור המחשב לאינטרנט והורדת תכנים בקצבים מרשימים מאוד יחסית.
עד כה לא היו בעיות ובעקרון אני מנצל מנוי של 49 ש"ח בחודש לצורך כלל שירותי הרשת באמצעות הפלאפון.
השאלה היא האם חיבור זה יאפשר לי להתחבר לסטינג טיוי ללא בעיות?
האם יספיק לחודש כאשר זמן צפייה ממוצע ביום הינו כ-3 שעות ?
אני מנוי להוט 100 גיגה בפלאפון, משתמש בפלאפון לצורך חיבור המחשב לאינטרנט והורדת תכנים בקצבים מרשימים מאוד יחסית.
עד כה לא היו בעיות ובעקרון אני מנצל מנוי של 49 ש"ח בחודש לצורך כלל שירותי הרשת באמצעות הפלאפון.
השאלה היא האם חיבור זה יאפשר לי להתחבר לסטינג טיוי ללא בעיות?
האם יספיק לחודש כאשר זמן צפייה ממוצע ביום הינו כ-3 שעות ?
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 01/05/2018 17:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
טיפה בעייתי, לדעתי.
לפי האתר שלהם הדרישה של סטינג לכל ממיר היא 15Mbps, או 54 ג'יגה לשעה. ברור שזה לא מציאותי.
בשאלות ותשובות שלהם הם כותבים: באפליקציה STINGTV מתבצע שימוש של לכל היותר 7 מגה ביט בשנייה ברשת האינטרנט הביתית, כלומר שימוש של עד ל-25 גי'גה לשעה.
מהנסיון האישי שלי בצפיה בסטינג דרך אפליקציית הסלולר שלהם (שיכול להיות שהיא אוכלת פחות DATA לעומת הסטרימר), בצפיה באחד מערוצי ה-HD שלהם (הערוצים הציבוריים, 11, 12, 13, 14) בערך (ואל תתפוס אותי במילה) אני אוכל כגי'גה אחת לשעה. אם זה ככה גם בממיר הטלוויזיה שלהם, אז במידה ואתה צופה כ-3 שעות ביום לאורך 30 ימים, 100 ג'יגה יכולים להספיק, אבל זה מעט לחוץ.
לפי האתר שלהם הדרישה של סטינג לכל ממיר היא 15Mbps, או 54 ג'יגה לשעה. ברור שזה לא מציאותי.
בשאלות ותשובות שלהם הם כותבים: באפליקציה STINGTV מתבצע שימוש של לכל היותר 7 מגה ביט בשנייה ברשת האינטרנט הביתית, כלומר שימוש של עד ל-25 גי'גה לשעה.
מהנסיון האישי שלי בצפיה בסטינג דרך אפליקציית הסלולר שלהם (שיכול להיות שהיא אוכלת פחות DATA לעומת הסטרימר), בצפיה באחד מערוצי ה-HD שלהם (הערוצים הציבוריים, 11, 12, 13, 14) בערך (ואל תתפוס אותי במילה) אני אוכל כגי'גה אחת לשעה. אם זה ככה גם בממיר הטלוויזיה שלהם, אז במידה ואתה צופה כ-3 שעות ביום לאורך 30 ימים, 100 ג'יגה יכולים להספיק, אבל זה מעט לחוץ.
·nirzon כתב:טיפה בעייתי, לדעתי.
מהנסיון האישי שלי בצפיה בסטינג דרך אפליקציית הסלולר שלהם (שיכול להיות שהיא אוכלת פחות DATA לעומת הסטרימר), בצפיה באחד מערוצי ה-HD שלהם (הערוצים הציבוריים, 11, 12, 13, 14) בערך (ואל תתפוס אותי במילה) אני אוכל כגי'גה אחת לשעה. אם זה ככה גם בממיר הטלוויזיה שלהם, אז במידה ואתה צופה כ-3 שעות ביום לאורך 30 ימים, 100 ג'יגה יכולים להספיק, אבל זה מעט לחוץ....
15Mbps זה 5.4 ג'יגה בייט לשעה.
7Mbps זה 2.5 ג׳יגה בייט לשעה.
Batnun
.