מערכת רמקולים משולבת
שלום חברי האתר
רציתי לשאול אותכם מספר שאלות
אני מתכנן לקנות מערכת רמקולים 4.1 (כולל רסיבר ) עד מחיר של 1000 דולר
שני רמקולים שקועים דיי ננעלתי על הרמקולים של jbl בגלל המחיר
אני צריך המלצות על רסיברים ועל הסאב ..
כמה חשוב הסנטר ?? והאם אפשר לוותר עליו ?
אם אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר איזה כרטיס קול הכי טוב במחיר שלא יעלה על 500 שקל ?
יש לי רמקולים atp 3 רציתי לדעת אם במקום לקנות עכשיו סאב אני יכול להשתמש בסאב של המערכת הזאת ? ואם כן אז אם אני מחבר את הרמקולים של המערכת לתוך הסאב ומהסאב לרסיבר זה לא יעשה לי בעיות ??
רציתי לשאול אותכם מספר שאלות
אני מתכנן לקנות מערכת רמקולים 4.1 (כולל רסיבר ) עד מחיר של 1000 דולר
שני רמקולים שקועים דיי ננעלתי על הרמקולים של jbl בגלל המחיר
אני צריך המלצות על רסיברים ועל הסאב ..
כמה חשוב הסנטר ?? והאם אפשר לוותר עליו ?
אם אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר איזה כרטיס קול הכי טוב במחיר שלא יעלה על 500 שקל ?
יש לי רמקולים atp 3 רציתי לדעת אם במקום לקנות עכשיו סאב אני יכול להשתמש בסאב של המערכת הזאת ? ואם כן אז אם אני מחבר את הרמקולים של המערכת לתוך הסאב ומהסאב לרסיבר זה לא יעשה לי בעיות ??
טוב אני רואה שלא ממש הבנתם מה ששאלתי אז הינה בניסוח שונה :
א. אני יכול להשתמש בסאב של הרמקולים של altec lensing atp 3 בתור הסאב של המערכת רמקולים החדשה ?
ב. אם אני לא יוכל להשתמש אפשר המלצות על סאב עד 2000שקל?
ג. אפשר המלצות על רסיבר גם עד 2000 שקל?
ד. צריך המלצה על רמקולים שקועים 2 בקיר (InWall) ו2 בגג (InCeiling) במחירים של ארהב \או יפן.. במחיר של עד 500 דולר לכל הארבעה .. אני דיי ננעלתי על hti6 ו hti6c של jbl
ה. בשביל לחסוך בכסף..אני חייב לקנות גם סנטר ? או שאפשר לוותר ?
הדבר אבל הכי חשוב בנתיים זה המלצה על כרטיס קול עד 500 שקל שאני יכול לחבר אותו לרסיבר שאני אקנה .. הבנתי בחיבור דיגטלי זה הכי טוב .. אז בבקשה המלצות על כרטיסי קול עם יציאה כזו .. תודה רבה !
א. אני יכול להשתמש בסאב של הרמקולים של altec lensing atp 3 בתור הסאב של המערכת רמקולים החדשה ?
ב. אם אני לא יוכל להשתמש אפשר המלצות על סאב עד 2000שקל?
ד. צריך המלצה על רמקולים שקועים 2 בקיר (InWall) ו2 בגג (InCeiling) במחירים של ארהב \או יפן.. במחיר של עד 500 דולר לכל הארבעה .. אני דיי ננעלתי על hti6 ו hti6c של jbl
ה. בשביל לחסוך בכסף..אני חייב לקנות גם סנטר ? או שאפשר לוותר ?
הדבר אבל הכי חשוב בנתיים זה המלצה על כרטיס קול עד 500 שקל שאני יכול לחבר אותו לרסיבר שאני אקנה .. הבנתי בחיבור דיגטלי זה הכי טוב .. אז בבקשה המלצות על כרטיסי קול עם יציאה כזו .. תודה רבה !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא ממש. ה"סאב" הזה, הוא לא תוכנן לרדת נמוך מספיק ומצד שני עולה דיי גבוה בשביל סאב. מעבר לזה אין לו (עד כמה שאני זוכר) חיבור ישיר לערוץ ה-LFE ברסיבר.
5. זה מאוד תלוי ברמקולים הקידמיים, היכולת של הרסיבר לבצע פאנטום סנטר כמו שצרים, מיקום הישיבה שלך והאקוסטיקה.
אם המערכת (שני הרמקולים וההגברה והחדר) נותנים תמונת אימאג'ינג טובה עם שני רמקולים, אזי אפשר לדעתי לוותר על סנטר, במיוחד אם ישנה התפשרות על כך שהוא לא יהיה מאותה סידרה כמו הקידמיים.
6. כל כרטיס בעל יציאה דיגיטלית יהיה בסדר, גם אם יש לך כבר יציאה כזו ON BOARD אז לא צריך כלום מעבר לזה.
5. זה מאוד תלוי ברמקולים הקידמיים, היכולת של הרסיבר לבצע פאנטום סנטר כמו שצרים, מיקום הישיבה שלך והאקוסטיקה.
אם המערכת (שני הרמקולים וההגברה והחדר) נותנים תמונת אימאג'ינג טובה עם שני רמקולים, אזי אפשר לדעתי לוותר על סנטר, במיוחד אם ישנה התפשרות על כך שהוא לא יהיה מאותה סידרה כמו הקידמיים.
6. כל כרטיס בעל יציאה דיגיטלית יהיה בסדר, גם אם יש לך כבר יציאה כזו ON BOARD אז לא צריך כלום מעבר לזה.
אוקיי תודה רבה אז אם אפשר המלצות על רסיבר וסאב עם התאמה לרמקולים השקועים של jbl ..MartinHSabag כתב:1. לא ממש. ה"סאב" הזה, הוא לא תוכנן לרדת נמוך מספיק ומצד שני עולה דיי גבוה בשביל סאב. מעבר לזה אין לו (עד כמה שאני זוכר) חיבור ישיר לערוץ ה-LFE ברסיבר.
6. כל כרטיס בעל יציאה דיגיטלית יהיה בסדר, גם אם יש לך כבר יציאה כזו ON BOARD אז לא צריך כלום מעבר לזה....
זה יהיה עדיף אם אני אקנה סאב של jbl או שזה לא משנה ??
הכרטיס קול האון בורד במחשב שלי נדפק בגלל זה אני רוצה לקנות חדש .. אתה יכול להראות לי תמונה של היציאה הזאת כי חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי שום מידע על זה ..
בקשר לסנטר אני אקנה את כל הדברים אם אני אראה שהוא חסר לי בשביל האקוסטיקה אז אני אקנה אותו..
מישהו יכול לעזור לי ???דקיק כתב:טוב אני רואה שלא ממש הבנתם מה ששאלתי אז הינה בניסוח שונה :
ב. אפשר המלצות על סאב עד 2000שקל?
הדבר אבל הכי חשוב בנתיים זה המלצה על כרטיס קול עד 500 שקל שאני יכול לחבר אותו לרסיבר שאני אקנה .. הבנתי בחיבור דיגטלי אופטי זה הכי טוב .. אז בבקשה המלצות על כרטיסי קול עם יציאה כזו .. תודה רבה !...