סמסונג- Cellcom TV - תום חוזה- האפליקציה לא תהיה זמינה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום היום התקשרו אליי מסלקום והודיעו לי כי תם החוזה בינם לבין סמסונג,
לאחר שזיהו כנראה במע' כי מתבצע חיבור ממסך סמסונג.
הודיעו כי האפליקציה תפסיק לפעול, והזמינו אותי למרכז השירות לקחת ממיר נוסף, ללא עלות, באופן קבוע.
למי שמתלבט אם לרכוש סמסונג, ואפליקציית Cellcom TV הינה שיקול, אז שיידע לא לבנות על כך.
לאחר שזיהו כנראה במע' כי מתבצע חיבור ממסך סמסונג.
הודיעו כי האפליקציה תפסיק לפעול, והזמינו אותי למרכז השירות לקחת ממיר נוסף, ללא עלות, באופן קבוע.
למי שמתלבט אם לרכוש סמסונג, ואפליקציית Cellcom TV הינה שיקול, אז שיידע לא לבנות על כך.
...
גם אני אתמול נתקלתי בהודעה בסמסונג שלי שהאפליקציה לא זמינה.
מישהו יודע למה תם החוזה? האם לסלקום אין אינטרס לתמוך בסמסונג שזה אחד מהברנדים היותר נמכרים בארץ, בנוסף השקיעו זמן וכסף בפיתוח אפליקציה לטיזן...
אני גם משום מה זוכר שבאתר שלהם בנוסף לטלוויזיות של LG הם ציינו שהאפליקציה זמינה גם לסמסונג, אין שום הפרת הסכם במצב כזה מהצד של סלקום?
מישהו יודע למה תם החוזה? האם לסלקום אין אינטרס לתמוך בסמסונג שזה אחד מהברנדים היותר נמכרים בארץ, בנוסף השקיעו זמן וכסף בפיתוח אפליקציה לטיזן...
אני גם משום מה זוכר שבאתר שלהם בנוסף לטלוויזיות של LG הם ציינו שהאפליקציה זמינה גם לסמסונג, אין שום הפרת הסכם במצב כזה מהצד של סלקום?
דיברתי עם השירות, אמרו שניתן לקבל ממיר חינם ושאין להם סיבה להפסקת התמיכה!
דרך אגב שאלתי גם לגבי תמיכה ב-4K למונדיאל אמרו לי שרק Apple TV ושיאומי יתמכו.
בקיצור, אני בחיפושים אחר חברה חלופית שלא תגביל אותי בממיר כזה או אחר...ובדיוק כשחשבתי שהם בכיוון הנכון - שילמדו מנטפליקס איך עושים את זה נכון!
דרך אגב שאלתי גם לגבי תמיכה ב-4K למונדיאל אמרו לי שרק Apple TV ושיאומי יתמכו.
בקיצור, אני בחיפושים אחר חברה חלופית שלא תגביל אותי בממיר כזה או אחר...ובדיוק כשחשבתי שהם בכיוון הנכון - שילמדו מנטפליקס איך עושים את זה נכון!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם נטפליקס מגבילה אותך למכשירים מאושרים. רק מכשירים נתמכים רשמית ומאושרים על ידה מקבלים 4K HDR. גם 1080p לא תקבל על כל מכשיר, רק כאלו שתומכים ב-DRM.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
@IamEzio
·זה ידוע ופה גם כל הבאסה - אני עם KS9500 נטפליקס עובד מצויין ועם תמיכה מלאה של 4k + HDR, ביחד עם הסלקום TV היה לי כל מה שאני צריך על אותו מכשיר. אני באמת לא מבין איזה קודקוד בסלקום החליט להפסיק את התמיכה בסמסונג, מעניין כמה עולה להם ההפצה בחנות האפליקציות של סמסונג למערכת ההפעלה טיזן...
·זה ידוע ופה גם כל הבאסה - אני עם KS9500 נטפליקס עובד מצויין ועם תמיכה מלאה של 4k + HDR, ביחד עם הסלקום TV היה לי כל מה שאני צריך על אותו מכשיר. אני באמת לא מבין איזה קודקוד בסלקום החליט להפסיק את התמיכה בסמסונג, מעניין כמה עולה להם ההפצה בחנות האפליקציות של סמסונג למערכת ההפעלה טיזן...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·GoldenAce כתב:גם אני אתמול נתקלתי בהודעה בסמסונג שלי שהאפליקציה לא זמינה.
אני גם משום מה זוכר שבאתר שלהם בנוסף לטלוויזיות של LG הם ציינו שהאפליקציה זמינה גם לסמסונג, אין שום הפרת הסכם במצב כזה מהצד של סלקום?...
סמסונג החליטו להפסיק לשתף פעולה בגלל גירסאות חדשות במסכים שלהם ולא סלקום.
·נשמע כמו תירוץ עלוב מצוץ מהאצבע.mp3lll כתב:·......
סמסונג החליטו להפסיק לשתף פעולה בגלל גירסאות חדשות במסכים שלהם ולא סלקום....
סמסונג החליטו שכדי להם להפסיק את התמיכה בסלקום.
יותר בכיוון של סלקום לא יודעים איך לפתח תוכנות והסתבכו עם בעיות של אפליקציה נתקעת ומעיפה את הטלוויזיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
איזה משונה.
זה אחריות של סלקום לתמוך באפליקציות, אבל מוזר שהם החליטו לוותר על סמסונג.
זה אחריות של סלקום לתמוך באפליקציות, אבל מוזר שהם החליטו לוותר על סמסונג.