Roku stick+ 2017 חוות דעת כללית- כדאי לקרוא

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
MarkoVanTuches פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

היי חברה!
רציתי לספר לכם על חוויית השימוש שלי מהמכשיר הנל.
המכשיר הוזמן מאמזון עלה באיזור ה 70 ומשהו דולר כולל משלוח
והגיע לאחר שבוע לביתי ומכאן מתחילה אכזבה שהיא לא רק טכנית.

אז אני לא אעייף אותכם יותר מידי וישר אקפוץ לרע(מעבר לזה שהמוצר איכותי מהיר ונוח):

כשבוחרים מדינה בהגדרות אין את ישראל (שטויות לא נורא ) אבל מה כן יש (חוץ מכל העולם שכן קיים שם)? - אז זהו שיש Gaza יענו עזה פה התחלתי לחשוד...
המכשיר אמור לעבוד עם אפליקציה מקורית של רוקו באנדרואיד ובאייפון שמשלימה את השימוש במכשיר ונותנת אופציות נוספות כמו חיפוש קולי וחיפוש נוח יותר של שירותים כמו נטפליקס ואמזון וידאו ,רק שמה....האפליקציה לא עובדת in our country וגם אם תחפשו אותה לא תמצאו אותה בארץ אלא רק דרך לינק מהאתר שלהם וכאמור היא נעולה עבורינו.

מעבר לזה ברגע שמזוהה ip ישראלי אמזון וידאו הופך לנעדר מחנות האפליקציות שלהם (ביררתי עם אמזון וככה זה עם המכשיר הזה).

בנוסף השלט שתכלס הוא מגניב ושולט בווליום ובהדלקה של מסך הטלויזיה שלכם ,לעיתים קרובות מפסיק להגיב ונדרשת הוצאה והכנסה של הסוללות כדי שיחזור לסנכרון עם המכשיר.
ניגון הסרטון נראה איכותי עם fps יפה גם בנטפליקס וגם ביוטיוב , רק שאצלי התעוררה עוד בעיה :
יש לי מסך 4k 58m5000 הייסנס שמסתבר שלא תומך hdr ולעומת זאת המכשיר מזהה אותו כ hdr ,עכשיו אם מנגנים תוכן נטפליקס hdr התמונה מאוד מאוד חשוכה ואם ביוטיוב היא נראית חיוורת אז בחרתי ידנית 4k no hdr בהגדרות המכשיר ועדיין יוטיוב מנגן hdr...לא משנה כמה ריסטרטים עשיתי.

דיברתי עם התמיכה של רוקו והעליתי בצאט את כל הבעיות שהעליתי כאן והם פשוט התעלמו מהכל בזלזול והפנו אותי ל faq שלא פותר לי שום בעיה מהנל.

בקיצור מומלץ:)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”