איזה בית קולנוע נחשב להכי טוב \ עם ציוד סאונד הקרנה הכי טובים
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@pk37
אין לי מושג אם יש נעשתה אי פעם השוואה אמיתית הנוגע לשאלה המעניינת שלך....
בפאן האישי --- יס פלאנט ראשל"צ באולם ה IMAX --- הסרט האחרון שצפיתי בו שם (שחקן מספר אחד) העיף לי את המוח
אין לי מושג אם יש נעשתה אי פעם השוואה אמיתית הנוגע לשאלה המעניינת שלך....
בפאן האישי --- יס פלאנט ראשל"צ באולם ה IMAX --- הסרט האחרון שצפיתי בו שם (שחקן מספר אחד) העיף לי את המוח
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
·
מעניין באיזה שיטה משתמשים בארץ אם זה, לפי ויקי אם זה דיגיטלי אז הרזולציה די נמוכה, אם זה אנלוגי אז פילים שיכול להגיע עד 12k.
כל הסקירות רק מתעסקים בדברים הלא חשובים חנייה\אוכל וכדומה אף אחדל א מדבר על הטכנולוגיה.
·
מעניין באיזה שיטה משתמשים בארץ אם זה, לפי ויקי אם זה דיגיטלי אז הרזולציה די נמוכה, אם זה אנלוגי אז פילים שיכול להגיע עד 12k.
כל הסקירות רק מתעסקים בדברים הלא חשובים חנייה\אוכל וכדומה אף אחדל א מדבר על הטכנולוגיה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בדברים הלא חשובים לך ולי.pk37 כתב:@sigamore
·
כל הסקירות רק מתעסקים בדברים הלא חשובים חנייה\אוכל וכדומה אף אחדל א מדבר על הטכנולוגיה....
את רוב האנשים החניה והואכל הרבה יותר מעניינים מרזולוציה או פורמט סאונד.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
גלובוס מקס רחובות - DOLBY TMOS - תמונה טובה וסאונד איכותי וסוף סוף גם באסים טובים.
ב- LG IMAX וחבריו לא נהניתי כמו בגלובוס מקס - לכן אני הולך רק לשם ... ולעיתים רחוקות ל- 4DX בגלל הכסאות והתחושה הכללית - אבל רק לסרטים עם 3D.
בשביל סרטים בלי 3D - לא ממש כדאי ללכת ל- 4DX .. זה מרגיש ממש מסורס .
ב- LG IMAX וחבריו לא נהניתי כמו בגלובוס מקס - לכן אני הולך רק לשם ... ולעיתים רחוקות ל- 4DX בגלל הכסאות והתחושה הכללית - אבל רק לסרטים עם 3D.
בשביל סרטים בלי 3D - לא ממש כדאי ללכת ל- 4DX .. זה מרגיש ממש מסורס .
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
בכולם יש ציוד מעולה
רק מפעילי הציוד והעובדים - לא ממש מנוסים או יודעים מה הם עושים
לצערנו הרב - כאן עקב האכילס של הענף בישראל
כמובן שאתה עושה נכון שאתה שואל משתמשי קצה מנסיונם האישי בשטח
והתגובה לגבי גלובס מקס רחובות גרמה לי לחשוב לקפוץ להתנסות שם גם!!
אני חושב שכדאי להוציא שרשור של בתי קולנוע מומלצים ע"י חברי הפורום! הרבה פה עם ניסיון טוב מהבית ככה שנראה לי שזה יכול לשרת את האינטרס הציבורי פה בקלות!
רק מפעילי הציוד והעובדים - לא ממש מנוסים או יודעים מה הם עושים
לצערנו הרב - כאן עקב האכילס של הענף בישראל
כמובן שאתה עושה נכון שאתה שואל משתמשי קצה מנסיונם האישי בשטח
והתגובה לגבי גלובס מקס רחובות גרמה לי לחשוב לקפוץ להתנסות שם גם!!
אני חושב שכדאי להוציא שרשור של בתי קולנוע מומלצים ע"י חברי הפורום! הרבה פה עם ניסיון טוב מהבית ככה שנראה לי שזה יכול לשרת את האינטרס הציבורי פה בקלות!
אני יכול לנסות לשלוח מייל לבתי הקולנוע ולנסות לברר אבל אני מאמין שאני אקבל תגובה שלילית או לא מענה או תגובה ג'נרית בתי הקולנוע שלנו משתמשים במיטב הציוד המתקדם ביותר...
אולי אם מישהו מהאתר ישלח מייל בשם האתר הוא ייקבל תשובה יותר מפורטת.
אולי אם מישהו מהאתר ישלח מייל בשם האתר הוא ייקבל תשובה יותר מפורטת.
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
https://www.hometheater.co.il/vp1716432.html ·Crossover-Shop כתב:
אני חושב שכדאי להוציא שרשור של בתי קולנוע מומלצים ע"י חברי הפורום! הרבה פה עם ניסיון טוב מהבית ככה שנראה לי שזה יכול לשרת את האינטרס הציבורי פה בקלות!...
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
האמת זה קצת ישן, אז אם נירתם כולנו נוכל לתקף את העסקGalna כתב:https://www.hometheater.co.il/vp1716432.html ·.........
מה שכן זה לעולם לא תהיה ביקורת מקצועית על מנת שזה יהיה מקצועי צריך ללכת לאוטו סרט במספר בתי קולנוע וגם אז זה לא ייתן את התמונה המלאה.
זה למה אני חותר לנתונים טכניים כי זה ייתן לנו נקודת התחלה שהיא יותר נייטרלית, אבל אני מבין לחלוטין למה זה קשה או אף בלתי אפשרי להשגים.
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני עדיין לא מצאתי אולם קולנוע שירגש אותי כמו LG IMAX בראשון, אומנם לא יכול להגיד שהייתי בכולם ואפילו לא ברובם...
הסאונד שם מדהים והוידאו מעל למעולה...
הסאונד שם מדהים והוידאו מעל למעולה...