רשמים ראשונים מהסינכרוניקה
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
רמת בניה וגימור - אש
אספרסו - אש
טיימר להורדת ראש - אש (כייל אצלי מחדש מה זה 30 שניות)
שקט מופתי ועוד ועוד...
עכשיו לדברים הפחות זורמים:
מכיוון שידיות החליטה כבדות (שזה נהדר ואיכותי), החסרון הוא שלא ניתן להניח את הידית השניה (אחת כבר בראש), על המכונה, שתתחמם לה.
הדבר המשמעותי יותר, חייב להגיד שלא התרשמתי מיכולת ההקצפה והרמתי בעוד שתי מעלות...
כדאי להחליף ראש הקצפה עם 4 חורים?
אספרסו - אש
טיימר להורדת ראש - אש (כייל אצלי מחדש מה זה 30 שניות)
שקט מופתי ועוד ועוד...
עכשיו לדברים הפחות זורמים:
מכיוון שידיות החליטה כבדות (שזה נהדר ואיכותי), החסרון הוא שלא ניתן להניח את הידית השניה (אחת כבר בראש), על המכונה, שתתחמם לה.
הדבר המשמעותי יותר, חייב להגיד שלא התרשמתי מיכולת ההקצפה והרמתי בעוד שתי מעלות...
כדאי להחליף ראש הקצפה עם 4 חורים?
רק מוודא, העלאת את הטמפ דוד הקצפה למקס?
ראיתי ממש לפני כמה ימים סרטון של whole latte love על סינקרוניקה שניתן להחליף לה חלק והיא עומדת ראש בראש בהקצפה עם gs3 לטענתם... חוץ מזה יש לך אספרסו אש בשביל מה אתה צריך גם להקציף?
ראיתי ממש לפני כמה ימים סרטון של whole latte love על סינקרוניקה שניתן להחליף לה חלק והיא עומדת ראש בראש בהקצפה עם gs3 לטענתם... חוץ מזה יש לך אספרסו אש בשביל מה אתה צריך גם להקציף?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תתחדש מכונה מעולה.!
לגבי הידית, אולי אני עוף מוזר אבל אני אישית מעדיף לחלוט עם ידית לא חמה, התוצאה יוצאת לדעתי טובה יותר, עם ידית חמה הטעם אצלי הוא בדרך כלל לכיוון היותר מריר
לגבי הידית, אולי אני עוף מוזר אבל אני אישית מעדיף לחלוט עם ידית לא חמה, התוצאה יוצאת לדעתי טובה יותר, עם ידית חמה הטעם אצלי הוא בדרך כלל לכיוון היותר מריר
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
·תוריד את הטמפרטורה/הלחץ בדוד....RuslanAbramov כתב:תתחדש מכונה מעולה.!
לגבי הידית, אולי אני עוף מוזר אבל אני אישית מעדיף לחלוט עם ידית לא חמה, התוצאה יוצאת לדעתי טובה יותר, עם ידית חמה הטעם אצלי הוא בדרך כלל לכיוון היותר מריר...
כרגע הראש עוזר לך לקרר את המים כנראה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
הי זיו
אין שום בעיית הקצפה, אכן הרושם הראשוני הוא כאילו אין מספיק אבל :
1 תעלה ל 123 מעלות
2 לפני ההקצפה בפועל תוציא לפחות 20 שניות אדים ומים(תיזהר על הביצים שלך•••) ואז תן לדוד להתחמם שוב איזה חצי דקה
3 בצע הקצפה
אין שום בעיית הקצפה, אכן הרושם הראשוני הוא כאילו אין מספיק אבל :
1 תעלה ל 123 מעלות
2 לפני ההקצפה בפועל תוציא לפחות 20 שניות אדים ומים(תיזהר על הביצים שלך•••) ואז תן לדוד להתחמם שוב איזה חצי דקה
3 בצע הקצפה