חבילה של DHL Global Mail מתעכבת - יש מה לעשות מהצד שלי?
היי,
הזמנתי לפני חודש כמה חולצות מאיזה אתר בארה"ב והוא שלח לי את זה דרך dhl global mail.
בד"כ חבילות שם מתעכבות יותר ממשלוח ישיר של USPS אבל רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות.
הזמנתי את החבילה בשבוע של ימי הזיכרון \ עצמאות ככה שאני מאמין שזה הצטבר איפשהו בנתב"ג באחד הימי חופש.
קיבלתי מDHL את המס' מעקב הישראלי אבל זה אומר "אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום מחו"ל שמספרו ..."
יש איזשהו מוקד שאפשר להתקשר אליו לברר?
אני פשוט מפחד שזה הגיע לסניף ושמו לי פתק ופספסתי אותו... כבר קרה לי שמשלוח חזר לחו"ל בגלל שלא מצאתי את הפתק.
תודה !
הזמנתי לפני חודש כמה חולצות מאיזה אתר בארה"ב והוא שלח לי את זה דרך dhl global mail.
בד"כ חבילות שם מתעכבות יותר ממשלוח ישיר של USPS אבל רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות.
הזמנתי את החבילה בשבוע של ימי הזיכרון \ עצמאות ככה שאני מאמין שזה הצטבר איפשהו בנתב"ג באחד הימי חופש.
קיבלתי מDHL את המס' מעקב הישראלי אבל זה אומר "אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום מחו"ל שמספרו ..."
יש איזשהו מוקד שאפשר להתקשר אליו לברר?
אני פשוט מפחד שזה הגיע לסניף ושמו לי פתק ופספסתי אותו... כבר קרה לי שמשלוח חזר לחו"ל בגלל שלא מצאתי את הפתק.
תודה !
נערך לאחרונה על ידי ZeppeliN ב 29/04/2018 15:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה לא תפספס את הפתק אם תעקוב אחר המספר הישראלי של החבילה: RX616147331DE
כמו כן העדכון האחרון הוא ממש מתחילת פסח אז אולי זה פשוט מתעכב עם חבילות עוד מפסח.
אבל תעקוב אחר המספר מעקב בדואר ישראל וכשיהיה שינוי הוא יופיע לך שם.
אין לך מה עוד לעקוב ב-DHL עצמם כי זה עובר לדואר ישראל ולא נשאר אצל DHL ולכן לא יהיו עוד עדכונים מהארץ לפחות.
ויש מצב שלא עודכן שנחת בארץ וכו' כי לא נקלט עדיין ברמת סריקת החבילה עצמה.
אבל עדיין, חודש בול מהעדכון האחרון זה ה-מון זמן!
למרות ששמעתי על חבילות שהתעכבו הרבה יותר.
כמו כן העדכון האחרון הוא ממש מתחילת פסח אז אולי זה פשוט מתעכב עם חבילות עוד מפסח.
אבל תעקוב אחר המספר מעקב בדואר ישראל וכשיהיה שינוי הוא יופיע לך שם.
אין לך מה עוד לעקוב ב-DHL עצמם כי זה עובר לדואר ישראל ולא נשאר אצל DHL ולכן לא יהיו עוד עדכונים מהארץ לפחות.
ויש מצב שלא עודכן שנחת בארץ וכו' כי לא נקלט עדיין ברמת סריקת החבילה עצמה.
אבל עדיין, חודש בול מהעדכון האחרון זה ה-מון זמן!
למרות ששמעתי על חבילות שהתעכבו הרבה יותר.