Aune X1S שקט מדי
הוא באמת נורא חלש.
הצליל נקי יותר, אבל הוא לא מצליח להגביר טוב.
גם לא אהבתי את העובדה שהAUDIO IN וה AUDIO OUT לא יכולים לעבוד בייחד.
חשבתי להשתמש בו כמו קדם מגבר לפטיפון אבל הוא חלש מאוד ומגביר ממש בטיפה יותר מהמקור (דרך יציאת אזניות).
אולי יש איזה מודינג או משהו שאפשר לשנות בו?
כי במגבר LITTLE BEAR שהיה לי היה אפשר להגביר עד לרמה שהדרייברים פשוט קפצו (לא שזה יתרון)
חשבתי שדווקה המגבר הזה יוכל יותר.
הצליל נקי יותר, אבל הוא לא מצליח להגביר טוב.
גם לא אהבתי את העובדה שהAUDIO IN וה AUDIO OUT לא יכולים לעבוד בייחד.
חשבתי להשתמש בו כמו קדם מגבר לפטיפון אבל הוא חלש מאוד ומגביר ממש בטיפה יותר מהמקור (דרך יציאת אזניות).
אולי יש איזה מודינג או משהו שאפשר לשנות בו?
כי במגבר LITTLE BEAR שהיה לי היה אפשר להגביר עד לרמה שהדרייברים פשוט קפצו (לא שזה יתרון)
חשבתי שדווקה המגבר הזה יוכל יותר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
התקנת את הדרייבר מהאתר שלהם?
ממה שאני שמעתי לעומת ה-FIIO אולימפוס שהיה לי הבאס הרבה יותר עשיר
מצד שני האוזניות שלי לא קשות לדחיפה
מה שראיתי שהוא טיפה מתחמם וגם הוינדוס לא נכנס למצב SLEEP והשומר מסך לא נכנס לעבודה
לא ממש התעמקתי כרגע בשתי הנושאים האלה
צריך עוד לבדוק
ממה שאני שמעתי לעומת ה-FIIO אולימפוס שהיה לי הבאס הרבה יותר עשיר
מצד שני האוזניות שלי לא קשות לדחיפה
מה שראיתי שהוא טיפה מתחמם וגם הוינדוס לא נכנס למצב SLEEP והשומר מסך לא נכנס לעבודה
לא ממש התעמקתי כרגע בשתי הנושאים האלה
צריך עוד לבדוק
תעבור לחיבור אופטי, בהגדרות הגבוהות (תדרים) יש הבדל אבל מבחינת עוצמה זה אותו דבר
אני שוקל לרכוש מגבר רגיל, אולי להוסיף לו את X3S וככה לקבל הגברה יותר משמעותית.
אזניות ה 50-75OHM שהם HD579 ו ATH-M50 נשמעות מצויין
החלשות הן האזניות DT880 ו HD6XX
אני שוקל לרכוש מגבר רגיל, אולי להוסיף לו את X3S וככה לקבל הגברה יותר משמעותית.
אזניות ה 50-75OHM שהם HD579 ו ATH-M50 נשמעות מצויין
החלשות הן האזניות DT880 ו HD6XX
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 30/04/2018 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכמה קנית את ה 598 ?
אזניות פשוט אגדה.
למרות שמנמיכים כאן רבות את התועלת שלהם והעלות-תועלת שלהן, לדעתי הן באמת בנויות טוב, מאוד קלות להנעה וביחס ל HD600 קיבלו שידרוג משמעותי בעיצוב ובנוחות (ביחס ל 595 האגדיות).
הלכתי על הדגם הזה HD579 כי ראיתי שכיום גם ככה יש פיזור עצום בין הדגמים המרובים שסידרת 5** הורישה. ודווקה עליהן נתנו חוות דעת שהמחיר עליהן הוא הכי משתלם מכל עלויות הסדרה.
עכשיו אני רואה שאחרי הזיכוי יצא לי לשלם עליהם 336ש"ח (57ש"ח זיכו אותי), בכל מקרה, זה מה שיכולתי להרשות לעצמי במיוחד מגלל החשש והביקורות שהנמיכו אותן ביחס ל HD600
לדעתי יש ל HD6XX יתרון מואט.
ד"א: רציתי להזכיר את הדרופ על ה HD6XX, התעניינתי רבות בעלות של HD600-HD650 והמחיר עליהן הוא לפחות פי2 מה HD6XX, אז כן... זה דרופ משתלם. עכשיו אני מחפש עבורן פאדים אחרים כי אני חושב שעם פאדים גדולים יותר תהיה להן יותר במה.
טוב, נחזור למגבר, האם לדעתך בשביל ה HD6XX צריך לרכוש אחד אחר או לחבר לנוכחי עוד אחד יותר חזק?
אזניות פשוט אגדה.
למרות שמנמיכים כאן רבות את התועלת שלהם והעלות-תועלת שלהן, לדעתי הן באמת בנויות טוב, מאוד קלות להנעה וביחס ל HD600 קיבלו שידרוג משמעותי בעיצוב ובנוחות (ביחס ל 595 האגדיות).
הלכתי על הדגם הזה HD579 כי ראיתי שכיום גם ככה יש פיזור עצום בין הדגמים המרובים שסידרת 5** הורישה. ודווקה עליהן נתנו חוות דעת שהמחיר עליהן הוא הכי משתלם מכל עלויות הסדרה.
עכשיו אני רואה שאחרי הזיכוי יצא לי לשלם עליהם 336ש"ח (57ש"ח זיכו אותי), בכל מקרה, זה מה שיכולתי להרשות לעצמי במיוחד מגלל החשש והביקורות שהנמיכו אותן ביחס ל HD600
לדעתי יש ל HD6XX יתרון מואט.
ד"א: רציתי להזכיר את הדרופ על ה HD6XX, התעניינתי רבות בעלות של HD600-HD650 והמחיר עליהן הוא לפחות פי2 מה HD6XX, אז כן... זה דרופ משתלם. עכשיו אני מחפש עבורן פאדים אחרים כי אני חושב שעם פאדים גדולים יותר תהיה להן יותר במה.
טוב, נחזור למגבר, האם לדעתך בשביל ה HD6XX צריך לרכוש אחד אחר או לחבר לנוכחי עוד אחד יותר חזק?