עזרה בקניית קונסולה לילד בן 10
אהלן!
הילד חוגג בקרוב 10 ואני רוצה לקנות לו קונסולה.
עכשיו אני קלולס לגמרי ומחפש קצת עזרה כדי לקנות את מה שהכי מתאים.
אשמח לכמה שיותר מידע- מה מומלץ לילד בגיל הזה שאוהב בעיקר פיפא ומשחקי ספורט? איך זה עובד עם משחקים- קונים? מורידים פיראטית? איפה קונים בארץ (קצר בזמן...היומולדת עוד שבועיים)? ומה העלויות פחות או יותר? כל מה שתוכלו לספר יעזור.
תודה לעונים!
אביעד
הילד חוגג בקרוב 10 ואני רוצה לקנות לו קונסולה.
עכשיו אני קלולס לגמרי ומחפש קצת עזרה כדי לקנות את מה שהכי מתאים.
אשמח לכמה שיותר מידע- מה מומלץ לילד בגיל הזה שאוהב בעיקר פיפא ומשחקי ספורט? איך זה עובד עם משחקים- קונים? מורידים פיראטית? איפה קונים בארץ (קצר בזמן...היומולדת עוד שבועיים)? ומה העלויות פחות או יותר? כל מה שתוכלו לספר יעזור.
תודה לעונים!
אביעד
היי אביעד
בגודל יש שלוש אופציות שהם
switch XBOX 1 או PS4
בהנחה שאת לא רוצה קונסולות בנות 4 שלא יוצאים להם משחקים כבר.
הייתי פוסל את הswitch כי זו קונסולה ניידת אם כי יכולה להיות מחוברת לטלוויזה אבל חלשה מהשתיים האחרות
לגבי הXBOX והPS4 זו כבר העדפה אישית (אני מעדיף את PS4) אבל מה שהכי חשוב זה מה יש לחברים שלו כדי שיוכלו לשחק יחד ברשת.
שם לב שיש את הPS4 PRO וה XBOX 1X שהם גירסאות חזקות יותר שמיועדות בעיקר עבור ממסכי 4K אם כי משפרות את החוויה במידה ובא לך להשקיע אם כי כל מה שרץ על גירסה משופרת ירוץ גם על הגירסה הרגילה.
כל הקונסולות טרם נפרצו עד כמה שידוע לי ולכן אין משחקים פיראטים.
משחקים לא כדאי לרכוש בארץ אלה להזמין מחו"ל או לפתוח חשבון אמרקאי למשל וקנות משחקים (עותק דיגטלי) משם.
משחקים חדשים בד"כ 210 שקל ככה וכעבור חצי שנה או פחות זה כבר חצי מחיר ומטה.
שיהיה בהצלחה
בגודל יש שלוש אופציות שהם
switch XBOX 1 או PS4
בהנחה שאת לא רוצה קונסולות בנות 4 שלא יוצאים להם משחקים כבר.
הייתי פוסל את הswitch כי זו קונסולה ניידת אם כי יכולה להיות מחוברת לטלוויזה אבל חלשה מהשתיים האחרות
לגבי הXBOX והPS4 זו כבר העדפה אישית (אני מעדיף את PS4) אבל מה שהכי חשוב זה מה יש לחברים שלו כדי שיוכלו לשחק יחד ברשת.
שם לב שיש את הPS4 PRO וה XBOX 1X שהם גירסאות חזקות יותר שמיועדות בעיקר עבור ממסכי 4K אם כי משפרות את החוויה במידה ובא לך להשקיע אם כי כל מה שרץ על גירסה משופרת ירוץ גם על הגירסה הרגילה.
כל הקונסולות טרם נפרצו עד כמה שידוע לי ולכן אין משחקים פיראטים.
משחקים לא כדאי לרכוש בארץ אלה להזמין מחו"ל או לפתוח חשבון אמרקאי למשל וקנות משחקים (עותק דיגטלי) משם.
משחקים חדשים בד"כ 210 שקל ככה וכעבור חצי שנה או פחות זה כבר חצי מחיר ומטה.
שיהיה בהצלחה
- zooty
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
תקנה xbox 360 יד שניה עם RGH , לרוב גם תקבל מלא משחקים
לילד בן עשר זה די והותר ויש מלא משחקים שאפשר להוריד
RGH = סוג הפריצה שנותן להעתיק משחקים על הארדיסק נייד החסרון הוא שאי אפשר לשחק אונליין
אם אונליין זה הכיוון הייתי הולך על xbox one או PS4 כמו שהמליץ מעליי
לילד בן עשר זה די והותר ויש מלא משחקים שאפשר להוריד
RGH = סוג הפריצה שנותן להעתיק משחקים על הארדיסק נייד החסרון הוא שאי אפשר לשחק אונליין
אם אונליין זה הכיוון הייתי הולך על xbox one או PS4 כמו שהמליץ מעליי
תודה!
מה לגבי הגרסאות slim? מה ההבדל בינן לבין הגרסאות הרגילות?
לגבי שטח האחסון- יותר גדול נותן אפשרות לשמור יותר משחקים אני מניח...אפשר להסתפק ב-500G ולהשתמש גם בכונן דיסקים- לצרוב משחקים מהעותק הדיגיטלי ולהריץ אותם בלי לשמור על המכשיר?
לגבי יוטיוב נטפליקס וכו'- האופציה קיימת בכל הקונסולות?
חיישני תנועה- האם הם מוצלחים ושל איזה חברה יותר מוצלח? (גם הילדה בת 6 תשחק בזה ונראה לי שיהיה לה יותר קל וחווייתי עם האופציה הזאת)
ושאלה אחרונה- האונליין זה בתשלום נוסף בשתי החברות?
שוב תודה רבה!
מה לגבי הגרסאות slim? מה ההבדל בינן לבין הגרסאות הרגילות?
לגבי שטח האחסון- יותר גדול נותן אפשרות לשמור יותר משחקים אני מניח...אפשר להסתפק ב-500G ולהשתמש גם בכונן דיסקים- לצרוב משחקים מהעותק הדיגיטלי ולהריץ אותם בלי לשמור על המכשיר?
לגבי יוטיוב נטפליקס וכו'- האופציה קיימת בכל הקונסולות?
חיישני תנועה- האם הם מוצלחים ושל איזה חברה יותר מוצלח? (גם הילדה בת 6 תשחק בזה ונראה לי שיהיה לה יותר קל וחווייתי עם האופציה הזאת)
ושאלה אחרונה- האונליין זה בתשלום נוסף בשתי החברות?
שוב תודה רבה!
לדעתי הכי חשוב לשאול את הילד מה הוא רוצה - אם כל החברים שלו משחקים על קונסולה מסויימת, והוא בונה על לשחק איתם, הוא מאוד יתאכזב לקבל את השניה.
אם זה לא משנה איזו קונסולה והוא מתעניין בעיקר במשחקי ספורט, הייתי הולך על אקס בוקס וואן S יחד עם מנוי EA ACCESS - זה יתן לך מענה זול למשחקי ספורט ועוד בפחות מ 100 שקלים בשנה.
https://www.ea.com/ea-access
אין אפשרות לשחק פיראטית על אף אחת מהקונסולות הנוכחיות, רק על אלה מהדור הקודם. אפשר בהחלט להסתפק ב 500 גיגה, תמיד אפשר להוסיף דיסק חיצוני של 256 גיגה ומעלה כדי להגדיל שטח איכסון (זה יוצא ממילא זול יותר עלות/גיגה, וגם מהיר יותר) כל משחק חייב להיות מותקן במלואו על הדיסק הקשיח - גם אם נקנה דיגיטלית וגם אם בחנות רגילה.
האונליין בתשלום אצל שתי החברות, בנוסף לגישת און ליין מקבלים בין 2 ל 4 משחקים חינם כל חודש.
אפליקציות מדיה גדולות יש לשתי הקונסולות.
חיישני תנועה - לוואן יש יותר משחקים כאלו, והקינקט יותר מוצלח מהמצלמה של PS אבל ת'כלס לטוב ולרע החיישנים האלו די מתו. בקושי מפתחים משחקים, ורוב המשחקים הגדולים מאפשרים לך לחבר סלולר דרך תוכנה ומשתמשים במצלמה שלו. אלא אם זה ממש חשוב לך, זה מראש לקנות טכנולוגייה מתה. חבל, כי חלק מהמשחקים די נחמדים בעיקר לילדים, אבל השוק אמר את שלו. במידה ואתה קונה דגם S של הוואן, קח בחשבון שצריך גם לקנות מתאם קינקט. במידה ואתה קונה את הדגם המקורי (השמן) - אין צורך.
לילד בן 10 לדעתי אין סיבה לקנות וואן X או PRO (קצת כמו שמיותר לקנות לילד בן 10 אייפון X).
אם זה לא משנה איזו קונסולה והוא מתעניין בעיקר במשחקי ספורט, הייתי הולך על אקס בוקס וואן S יחד עם מנוי EA ACCESS - זה יתן לך מענה זול למשחקי ספורט ועוד בפחות מ 100 שקלים בשנה.
https://www.ea.com/ea-access
אין אפשרות לשחק פיראטית על אף אחת מהקונסולות הנוכחיות, רק על אלה מהדור הקודם. אפשר בהחלט להסתפק ב 500 גיגה, תמיד אפשר להוסיף דיסק חיצוני של 256 גיגה ומעלה כדי להגדיל שטח איכסון (זה יוצא ממילא זול יותר עלות/גיגה, וגם מהיר יותר) כל משחק חייב להיות מותקן במלואו על הדיסק הקשיח - גם אם נקנה דיגיטלית וגם אם בחנות רגילה.
האונליין בתשלום אצל שתי החברות, בנוסף לגישת און ליין מקבלים בין 2 ל 4 משחקים חינם כל חודש.
אפליקציות מדיה גדולות יש לשתי הקונסולות.
חיישני תנועה - לוואן יש יותר משחקים כאלו, והקינקט יותר מוצלח מהמצלמה של PS אבל ת'כלס לטוב ולרע החיישנים האלו די מתו. בקושי מפתחים משחקים, ורוב המשחקים הגדולים מאפשרים לך לחבר סלולר דרך תוכנה ומשתמשים במצלמה שלו. אלא אם זה ממש חשוב לך, זה מראש לקנות טכנולוגייה מתה. חבל, כי חלק מהמשחקים די נחמדים בעיקר לילדים, אבל השוק אמר את שלו. במידה ואתה קונה דגם S של הוואן, קח בחשבון שצריך גם לקנות מתאם קינקט. במידה ואתה קונה את הדגם המקורי (השמן) - אין צורך.
לילד בן 10 לדעתי אין סיבה לקנות וואן X או PRO (קצת כמו שמיותר לקנות לילד בן 10 אייפון X).
· ההבדלים בין ה S ווואן השמן מבחינת חומרה יחסית זהים - ה S טיפטיפה יותר חזק (לא מורגש בפועל), תומך ב HDR וניגון מדיית 4K (שלושתם לא יעניינו את הבן 10 שלך לדעתי). פיזית הוא קטן משמעותית, והספק חשמל שלו פנימי (כמו מכשיר DVD) ולא חיצוני (כמו של לטפטופ).aviadlip כתב:@elangab
·תודה על התשובה המפורטת, בהחלט עוזר!
מה ההבדל בין הגרסא המקורית לדגם S של XBOX או בין הרגיל ל slim ב-PS?...
ההבדל לרעת ה S לעומת המקור זה שהוציאו את הכניסת קינקט הייעודית (בעיקר כי היו צריכים להקטין ספק כוח שעבר מחיצוני לפנימי), וכדי לחבר את הקינקט צריך מתאם מאוד מסורבל שמעביר חשמל משקע בקיר ומתחבר לאקס בוקס ב USB רגיל.
בין הסלים ל PS4 המקורי אין הרבה הבדלים (כרטיס רשת אלחוטי מהיר יותר) מלבד הצורה החיצונית, ולדעתי היום דגם הכניסה מגיע עם דיסק גדול יותר.