חוות דעת על טושיבה 65U7650 ?
ראיתי שהיא כרגע במבצע ב3500 שח כולל הובלה והתקנה.
מבחינת הסמארט אני מבין שהמערכת אנדרואיד מיושנת שזה פחות מפריע לי כי אני משתמש גם ככה ב tvbox חיצוני.
השאלה היא איך המסך הזה בעצם?
צופה בעיקר בטלוויזיה ובתכנים מתוך הסטרימר (סרטים, סדרות)
התלבטתי על LG UJ670y בגודל 55 אינצ' מכיוון שזה הכיוון תקציבי שלי
האם להשאר עם הLG ברכישה או הטושיבה בהחלט תמורה טובה לכסף?
מבחינת הסמארט אני מבין שהמערכת אנדרואיד מיושנת שזה פחות מפריע לי כי אני משתמש גם ככה ב tvbox חיצוני.
השאלה היא איך המסך הזה בעצם?
צופה בעיקר בטלוויזיה ובתכנים מתוך הסטרימר (סרטים, סדרות)
התלבטתי על LG UJ670y בגודל 55 אינצ' מכיוון שזה הכיוון תקציבי שלי
האם להשאר עם הLG ברכישה או הטושיבה בהחלט תמורה טובה לכסף?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסך מדבקה, מדובר בטלוויזיה סינית.
- OmerMinzberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצטרף לשאלה לגבי המסך הזה
תיזהרו מהטושיבה.
אכלתי ח** עם דגם ה 55 אינץ' שלהם שנמכר עכשיו (מסתיים ב VQ בסוף).
מזייפת בצבעים והגיעה עם ספק כח פגום.
השירות של רטפון מתנשא ומגעיל, 3 פעמים נאלצתי לצאת מהעבודה בשביל הטלוויזיה הזו שבסופו של דבר לא תוקנה.
לשמחתי ומזלי החנות החליפה לי לסוני מעולה בתוספת מחיר מאד סבירה.
לא מתקרב יותר לטושיבה ולמוצרים של ניופאן.
אכלתי ח** עם דגם ה 55 אינץ' שלהם שנמכר עכשיו (מסתיים ב VQ בסוף).
מזייפת בצבעים והגיעה עם ספק כח פגום.
השירות של רטפון מתנשא ומגעיל, 3 פעמים נאלצתי לצאת מהעבודה בשביל הטלוויזיה הזו שבסופו של דבר לא תוקנה.
לשמחתי ומזלי החנות החליפה לי לסוני מעולה בתוספת מחיר מאד סבירה.
לא מתקרב יותר לטושיבה ולמוצרים של ניופאן.
@Tettro
את זה
https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=971236
ושים לב לביקורת שכתבתי..
מעניין שלא היו ביקורות המון זמן ופתאום צצה ביקורת חיובית מאד כדי לאזן את מה שאני כתבתי.
עריכה : הביקורת החיובית נכתבה ככל הנראה על ידי מגיבה מטעם חברת ניופאן כי שתי הביקורות היחידות הנוספות שיש לה בזאפ הן על מוצרים אחרים של ניופאן ולא יתכן כזה צרירוף מקרים מדהים.
אם אתה נהנה מהטלוויזיה אז סבבה, מאחל לך שלא תצטרך שירות ואחריות מניופאן כי פאן גדול זה לא יהיה.
את זה
https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=971236
ושים לב לביקורת שכתבתי..
מעניין שלא היו ביקורות המון זמן ופתאום צצה ביקורת חיובית מאד כדי לאזן את מה שאני כתבתי.
עריכה : הביקורת החיובית נכתבה ככל הנראה על ידי מגיבה מטעם חברת ניופאן כי שתי הביקורות היחידות הנוספות שיש לה בזאפ הן על מוצרים אחרים של ניופאן ולא יתכן כזה צרירוף מקרים מדהים.
אם אתה נהנה מהטלוויזיה אז סבבה, מאחל לך שלא תצטרך שירות ואחריות מניופאן כי פאן גדול זה לא יהיה.
@Tettro
זה אומר שאם למשל אמור להיות מוקרן משהו בצבע צהוב על המסך, זה נראה יותר כמו חרדל או כתום מאשר צהוב.
ותאמין לי שעברתי שם על כל הכיוונים וההגדרות והטלוויזיה נסעה למעבדת היבואן, וחזרה כמו שהלכה והיחס שקיבלתי מהם בטלפון זה כבר מצדיק לא לקנות יותר שום דבר שמגיע מניופאן.
חוץ מזה שטלויזיה שמגיעה מהמפעל במצב כזה, צריכה להיות מוחלפת במיידית באחת חדשה ולא היו צריכים להוציא אותי מהעבודה 3 פעמים בשביל השטות הזאת.
זה אומר שאם למשל אמור להיות מוקרן משהו בצבע צהוב על המסך, זה נראה יותר כמו חרדל או כתום מאשר צהוב.
ותאמין לי שעברתי שם על כל הכיוונים וההגדרות והטלוויזיה נסעה למעבדת היבואן, וחזרה כמו שהלכה והיחס שקיבלתי מהם בטלפון זה כבר מצדיק לא לקנות יותר שום דבר שמגיע מניופאן.
חוץ מזה שטלויזיה שמגיעה מהמפעל במצב כזה, צריכה להיות מוחלפת במיידית באחת חדשה ולא היו צריכים להוציא אותי מהעבודה 3 פעמים בשביל השטות הזאת.