בחירת סטרימר - פעם נוספת - עזרה - לא Mi Box
שלום לכולם
כחצי שנה אני משתמש ב-Mi Box 3 אשר רכשתי על פי ההמלצות שקראתי. מטרת הרכישה הייתה להפוך את טלוויזיית הפיליפס ה-PFL8404H/12 לסמארט TV. חשוב להדגיש, אין מדובר במקור ראשי לצריכת התוכן, אלה לשימוש מקרי עבור המשפחה. במהירה גיליתי כי בחיבור לטלוויזיה המדוברת ה-Mi סובלת מבעייה קשה של אינברצית RGB. בתקופת השימוש שלי כתבתי מספר מכתבים ן-XIAOMI אך כעת אני מבין שהישוע בדבר תיקון האינברציה לא תגיע ל-Mi Box 3 עקב מגבלויות יישום הפרוטוקול בשבב הספציפי שמותקן בה.
כעת אשמח לעזרה בדבר בחירת סטרימר בדגש לשימושים הללו :
* צפייה בתוכן 2D 1080P
* חיבור רשת קווי ( אין לי חשיבות ל-WIFI )
* יישום Google Cast ללא שמיניות באוויר חובה - אפשרות לשדר יוטיוב מהניידים IOS/ANDROID בלחיצת כפטור אל המסך.
* תמיכה בהתקנה של קודי (kodicat)
* תמיכה בהתקנה של נטפליקס - ייתרון
* שלט אלחותי לא IR שלא מחייב קו ישר עם העינית - ייתרון
במילים אחרות אני מיניתי את כל אותם התכונות שעלפיהן בחרתי ב-Mi Box מלחתחילה, כך שמה שני מחפש עכשיו זאת אותה גברת בשינוי אדרת ועבודה תקינה על מסכי Philips.
אני מודע על פתרון ה-HDMI - VGA שעל פניו פותר את בעית האיוברציה, אך בעיני זאת לא הדרך בשנת 2018.
כחצי שנה אני משתמש ב-Mi Box 3 אשר רכשתי על פי ההמלצות שקראתי. מטרת הרכישה הייתה להפוך את טלוויזיית הפיליפס ה-PFL8404H/12 לסמארט TV. חשוב להדגיש, אין מדובר במקור ראשי לצריכת התוכן, אלה לשימוש מקרי עבור המשפחה. במהירה גיליתי כי בחיבור לטלוויזיה המדוברת ה-Mi סובלת מבעייה קשה של אינברצית RGB. בתקופת השימוש שלי כתבתי מספר מכתבים ן-XIAOMI אך כעת אני מבין שהישוע בדבר תיקון האינברציה לא תגיע ל-Mi Box 3 עקב מגבלויות יישום הפרוטוקול בשבב הספציפי שמותקן בה.
כעת אשמח לעזרה בדבר בחירת סטרימר בדגש לשימושים הללו :
* צפייה בתוכן 2D 1080P
* חיבור רשת קווי ( אין לי חשיבות ל-WIFI )
* יישום Google Cast ללא שמיניות באוויר חובה - אפשרות לשדר יוטיוב מהניידים IOS/ANDROID בלחיצת כפטור אל המסך.
* תמיכה בהתקנה של קודי (kodicat)
* תמיכה בהתקנה של נטפליקס - ייתרון
* שלט אלחותי לא IR שלא מחייב קו ישר עם העינית - ייתרון
במילים אחרות אני מיניתי את כל אותם התכונות שעלפיהן בחרתי ב-Mi Box מלחתחילה, כך שמה שני מחפש עכשיו זאת אותה גברת בשינוי אדרת ועבודה תקינה על מסכי Philips.
אני מודע על פתרון ה-HDMI - VGA שעל פניו פותר את בעית האיוברציה, אך בעיני זאת לא הדרך בשנת 2018.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@IceB
Nvidia Shield יניח את דעתך.
שים לב שהשלט מבוסס BT ולא RF אבל זה כמובן לא מונע ממך להשתמש בו בתוך שידה וכד׳
https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv/
Nvidia Shield יניח את דעתך.
שים לב שהשלט מבוסס BT ולא RF אבל זה כמובן לא מונע ממך להשתמש בו בתוך שידה וכד׳
https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv/
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
·
תודה.
היות ולא ציינתי את פקטור המחיר מבחינת הדרישות המויינות ה-SHIELD עונה לכולם להבנתי. רשמתי בפני.
בהזמנה מאמאזון ללא שלט משחקים מדובר במחיר 790 ש"ח עד הבית. בענייני בימינו זה מעט מוגזם לצרכים שלי.
יש חלופה סינית הולמת בתקציב נמוך יותר ?
·
תודה.
היות ולא ציינתי את פקטור המחיר מבחינת הדרישות המויינות ה-SHIELD עונה לכולם להבנתי. רשמתי בפני.
בהזמנה מאמאזון ללא שלט משחקים מדובר במחיר 790 ש"ח עד הבית. בענייני בימינו זה מעט מוגזם לצרכים שלי.
יש חלופה סינית הולמת בתקציב נמוך יותר ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תקנה כרומקאסט עבור נטפליקס\יוטיוב + סטרימר סיני זול ותתקין עליו CoreELEC עבור קודי.
יש את
mecool m8s pro w
mecool m8s pro l
אם קונים לשים לב לקנות גרסא חדשה.
תחפור קצת על ההבדלים ביינהם.
הם באים עם android tv
בכל מקרה ניתן להתקין אפליקציות של android tv וגם רגילות.
הl חזק יותר ותומך בnetflix FHD אולי גם הw.
הם גם חביבים על המפתחים.
לדעתי אם הנפליקס פחות חשוב לך הייתי הולך על קופסא שנמתכת טוב עם libreelec.
ארתור מעדיף coreelec לא שהוא לא צודק, אישית לא מכיר.
יש אבל די גדול, הL סובל אצל חלק גדול מהמשתמשים מבעיות התחממות יש לציין שאצל רבים זה לא מביא לירידה בביצועים, זה די נפוץ בקופסאות הזולות.
נהיה תחביב אצל חלק גדול מהרוכשים לקרר אותם יותר.....
קופסא שנתמכת טוב עם קירור טוב יחסית עם אנדראויד רגיל, (לא יודע איזה נטפליקס יש שם) זה minix u9h אבל היא יקרה יחסית ואם שמים libreelec נראה לי מיותר לקנות אותה....
תחליט קודם על מערכת ההפעלה שאתה רוצה ואז יהיה פשוט יותר, אופציה לכמה זה גם אפשרות.
mecool m8s pro w
mecool m8s pro l
אם קונים לשים לב לקנות גרסא חדשה.
תחפור קצת על ההבדלים ביינהם.
הם באים עם android tv
בכל מקרה ניתן להתקין אפליקציות של android tv וגם רגילות.
הl חזק יותר ותומך בnetflix FHD אולי גם הw.
הם גם חביבים על המפתחים.
לדעתי אם הנפליקס פחות חשוב לך הייתי הולך על קופסא שנמתכת טוב עם libreelec.
ארתור מעדיף coreelec לא שהוא לא צודק, אישית לא מכיר.
יש אבל די גדול, הL סובל אצל חלק גדול מהמשתמשים מבעיות התחממות יש לציין שאצל רבים זה לא מביא לירידה בביצועים, זה די נפוץ בקופסאות הזולות.
נהיה תחביב אצל חלק גדול מהרוכשים לקרר אותם יותר.....
קופסא שנתמכת טוב עם קירור טוב יחסית עם אנדראויד רגיל, (לא יודע איזה נטפליקס יש שם) זה minix u9h אבל היא יקרה יחסית ואם שמים libreelec נראה לי מיותר לקנות אותה....
תחליט קודם על מערכת ההפעלה שאתה רוצה ואז יהיה פשוט יותר, אופציה לכמה זה גם אפשרות.
תודהbenco6 כתב:רכשתי מכשיר שנראה לי יתאים לך בול
vorke z6 plus עובד חלק מהר ויש בו את מה שאתה צריך לדעתי
עלות בערך 200 שח...
על הנייר המכשיר תומך ב-MIRACAST. לא מצאתי האם יש לו AirPlay.
האם יש לך IPAD/IPHONE לבדוק הזרמת וידאו מיוטיוב אל המסך ?
@none77
·
תודה
ה-mecool m8s pro נראה מעניין. במיוחד הדגם החדש "L" המבוסס Amlogic S912 ומגיע עם השלט עם המיקרופון כמו ב-MiBox.
על הנייר תומך גם ב-Miracast וגם ב-AirPlay.
חבל שאין רשת גיגהביט.
ראיתי מספר דיווחים שהוא מתחמם יותר מקופסאות סיניות אחרות. אני לא מתכוון להריץ בו משחקים אז אולי זה לא נורא.
יש למישהו ניסיון עם המכשיר המדובר ?
·
תודה
ה-mecool m8s pro נראה מעניין. במיוחד הדגם החדש "L" המבוסס Amlogic S912 ומגיע עם השלט עם המיקרופון כמו ב-MiBox.
על הנייר תומך גם ב-Miracast וגם ב-AirPlay.
חבל שאין רשת גיגהביט.
ראיתי מספר דיווחים שהוא מתחמם יותר מקופסאות סיניות אחרות. אני לא מתכוון להריץ בו משחקים אז אולי זה לא נורא.
יש למישהו ניסיון עם המכשיר המדובר ?
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
·הייIceB כתב:תודה......
על הנייר המכשיר תומך ב-MIRACAST. לא מצאתי האם יש לו AirPlay.
האם יש לך IPAD/IPHONE לבדוק הזרמת וידאו מיוטיוב אל המסך ?...
אני עם אנדרואיד אין לי מכשירי אייפון
הכל עובד חלק מהאנדרואיד יש חיבור ממש מהיר
miracast עובד יפה מאוד
אתה יכול לחפש ברשת לגבי זה
הנה זה באmp3lll כתב:חייב לדעת למה מתאם הוא לא הדרך? זה יושב מאחורי הטלוזיה, מתוך המזנון, איפה זה מפריע לך?...
אני לא יודע האם אשים לב לירידת האיכות בתמונה או לא, אנל אני גם לא מעוניין להתעסק בזה.
בשנת 2018 להתעסק בהמהרת וידאו/סאונד דיגיטלי לאנלוגי בכדי למנוע בעיות הנדשייק כגון אינברצית ה-RGB, זה לא נתפס בלוגיקה שלי. הפרעה כנראה ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@none77
·
CoreELEC הוא פורק של LibreELEC המיועד, לפחות כרגע, למכשירים מבוססים על Amlogic.
התמיכה מ-LE הרשמית בציוד הזה כמעט ולא קיימת.
·
CoreELEC הוא פורק של LibreELEC המיועד, לפחות כרגע, למכשירים מבוססים על Amlogic.
התמיכה מ-LE הרשמית בציוד הזה כמעט ולא קיימת.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·IceB כתב:הנה זה בא......
אני לא יודע האם אשים לב לירידת האיכות בתמונה או לא, אנל אני גם לא מעוניין להתעסק בזה.
בשנת 2018 להתעסק בהמהרת וידאו/סאונד דיגיטלי לאנלוגי בכדי למנוע בעיות הנדשייק כגון אינברצית ה-RGB, זה לא נתפס בלוגיקה שלי. הפרעה כנראה ......
טוב אם זה מנחם גם אצלי זה ככה ב 3 סרטמירים שונים, אז קח בחשבון שגם שילד יכול להיות אותה תקלה.
זה קורה רק מול פיליפס וסוני.
אצלי חיברתי למגבר.