בעיית צבע בממיר Fiber 4k
שלום רב
היום התקינו לי את הממיר, אשתי הייתה בבית בזמן ההתקנה
כשהגעתי מהעבודה הפעלתי את הטלוויזיה וישר הבחנתי שהצבע האדום בטלוויזיה הפך להיות כתום .. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלוויזיה ושום דבר לא הצליח להחזיר את האדום שהייתי רגיל לראות.
בניסיון אחרון אמרתי לעצמי ננסה לשנות בהגדרות של הממיר את הרזולוציה, ואיך ששמתי 1080 הופ הכל חזר להיות יפה ונחמד כמו שאני רגיל, מחזיר ל2160 ושוב פעם הכל כתום..
מצרף תמונה להמחשה, מה אפשר לעשות בנושא?
היום התקינו לי את הממיר, אשתי הייתה בבית בזמן ההתקנה
כשהגעתי מהעבודה הפעלתי את הטלוויזיה וישר הבחנתי שהצבע האדום בטלוויזיה הפך להיות כתום .. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלוויזיה ושום דבר לא הצליח להחזיר את האדום שהייתי רגיל לראות.
בניסיון אחרון אמרתי לעצמי ננסה לשנות בהגדרות של הממיר את הרזולוציה, ואיך ששמתי 1080 הופ הכל חזר להיות יפה ונחמד כמו שאני רגיל, מחזיר ל2160 ושוב פעם הכל כתום..
מצרף תמונה להמחשה, מה אפשר לעשות בנושא?
במקרה של הוט תנסה להתרגל לצבעים החדשים
סתם חח עכשיו ברצינות, תשלח על זה הודעה גם בפוסט "ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER 4K", כי יש מישהו בהוט שעוקב אחרי ההודעות של הפוסט הזה ומעביר את זה הלאה.
סתם חח עכשיו ברצינות, תשלח על זה הודעה גם בפוסט "ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER 4K", כי יש מישהו בהוט שעוקב אחרי ההודעות של הפוסט הזה ומעביר את זה הלאה.
אצלי אומנם הצבע האדום בסדר אבל האיכות הכללית ב 2160P50 פחות טובה מ 1080P. יש הפרעות מוזרות בתמונה ורואים את זה במיוחד בכדורגל. גם אחרי שביטלתי את החדות ואת כל משפרי התמונה בטלויזיה רואים פחות טוב מ 1080P. מקווה שבתוכן 4K אמיתי מהממיר האיכות תהיה טובה, כרגע אין לי אפשרות לבדוק כי אין לי VOD.