חוות דעת על אינטרנט של פרטנר? 100MB
מעוניין להתחבר לפרטנר 100 מגה (הם על תשתית בזק).
האם יש דרך לדעת את המהירות המקסימלית האפשרית באזור מבלי להתקשר אל הטכני של בזק?
בעבר, הייתי בבזק והמקסימום אצלי בדירה היה 40. במכירות אמרו לי אז שניתן 100 מה שהתברר בדיעבד כלא נכון על ידי הטכנאי במעמד ההתקנה.
האם יש דרך לדעת את המהירות המקסימלית האפשרית באזור מבלי להתקשר אל הטכני של בזק?
בעבר, הייתי בבזק והמקסימום אצלי בדירה היה 40. במכירות אמרו לי אז שניתן 100 מה שהתברר בדיעבד כלא נכון על ידי הטכנאי במעמד ההתקנה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
·תודה רבה! יש ארון חדש, בערך בן שנה דיי קרוב לבית שלי (הוקמו שני בניינים חדשים מולי) אבל אין לי מושג אם הוא של בזק והוא MSAG. שארד לטיול עם הכלבה שלי אני אבדוק.marvje כתב:אם בזק לא הוסיפו ארון MSAG שיותר קרוב אליך המהירות תשאר אותו הדבר כמו שהיתה פעם....
אם אתה שואל איך הוא מגיע ל 80 מגה אז תדע שאפשר גם יותר.BENNY66 כתב:·......
אפשר לדעת איך?...
בדירה הקודמת שלי חיברתי את חוטי הנחושת שמגיעים מארון התקשורת במדרגות ישירות לשקע שאליו מחובר המודם (אפילו הלחמתי את הקצוות כדי לקבל מגע מושלם ככל האפשר) ובשנתיים שגרתי שם בזק שיפרו את התשתית ככה שבשיא קיבלתי 93 מגה (עליה מ-60 לכיוון ה-70+ ומשם קפיצה גדולה ל 90+ ). כשבזק רוצים, הם יכולים לסחוט יותר מה - VDSL.
אני עברתי לפני שבועיים מבזק +בזק בינלאומי 100M, לפרטנר (מעל בזק) 100M.
ההבדל המיידי הוא במחיר. 69 במקום 169. משהו כזה.
אצל בזק הייתי מקבל על הקו, תמיד, לפחות 85.
אצל פרטנר אני מקבל 85 חלק מהזמן, אבל יש שעות שזה יורד עד 50.
כמו כן ניראה שהגלישה יותר איטית.
כרגע אני מרוצה, בעיקר מהמחיר, אבל אם זה יישאר איטי, יש מצב שאחזור לבזק. הם היו מאוד נחמדים כשהתניידתי מהם, זה יעלה לי הרבה פחות...
ההבדל המיידי הוא במחיר. 69 במקום 169. משהו כזה.
אצל בזק הייתי מקבל על הקו, תמיד, לפחות 85.
אצל פרטנר אני מקבל 85 חלק מהזמן, אבל יש שעות שזה יורד עד 50.
כמו כן ניראה שהגלישה יותר איטית.
כרגע אני מרוצה, בעיקר מהמחיר, אבל אם זה יישאר איטי, יש מצב שאחזור לבזק. הם היו מאוד נחמדים כשהתניידתי מהם, זה יעלה לי הרבה פחות...
תקנה ראוטר הכי פשוט בזאפ, ב200 שקל:
D-Link DSL-G225
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router
או שתקנה ביד 2 ראוטר ב50-100 שקל הישנים יותר Netgear vvg2000 /Dlink 6250u
הוויפי שלהם בסיסי ביותר, אז שווה להשקיע גם בראוטר חזק יותר או פשוט לקנות משולב עם יכולות ווייפי טובות יותר.
D-Link DSL-G225
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router
או שתקנה ביד 2 ראוטר ב50-100 שקל הישנים יותר Netgear vvg2000 /Dlink 6250u
הוויפי שלהם בסיסי ביותר, אז שווה להשקיע גם בראוטר חזק יותר או פשוט לקנות משולב עם יכולות ווייפי טובות יותר.
היום התחברתי לפרטנר 100 מגה.
ראשית, אני רוצה לציין לטובה את הטכנאי מבזק שהכין את התשתית, היה אדיב ומקצועי וסידר את זה תוך 5 דקות.
לגבי האינטרנט של פרטנר.
1) כפי שחששתי וכפי שאמרו לי פה, מהירות ההורדה ממש לא 100 מגה אלא במקסימום 46-47.
2) הראוטר/נתב שפרטנר נותנים (TW 128) הוא פשוט בדיחה, נראה סיני מהסוג הזול ביותר… ככל הנראה אני אחליף למשהו קצת יותר נורמלי.
אבל אני מעדיף את זה על הוט ולא נראה לי שכרגע יש אופציה טובה יותר.
ראשית, אני רוצה לציין לטובה את הטכנאי מבזק שהכין את התשתית, היה אדיב ומקצועי וסידר את זה תוך 5 דקות.
לגבי האינטרנט של פרטנר.
1) כפי שחששתי וכפי שאמרו לי פה, מהירות ההורדה ממש לא 100 מגה אלא במקסימום 46-47.
2) הראוטר/נתב שפרטנר נותנים (TW 128) הוא פשוט בדיחה, נראה סיני מהסוג הזול ביותר… ככל הנראה אני אחליף למשהו קצת יותר נורמלי.
אבל אני מעדיף את זה על הוט ולא נראה לי שכרגע יש אופציה טובה יותר.