גולן טלקום : גלישה ללא הגבלה ב-29 שקל לחודש
הכל כלול
-שיחות בישראל
-*SMS
-גלישה ללא הגבלה
-2 אגורות להודעה MMS
תנאי החבילה (מחירה וסל שירותיה) מוגבלים בזמן.
-29 ש"ח (כולל מע"מ) לחודש ל-24 חודשים ראשונים. לאחר מכן התשלום על החבילה יהיה 95 ₪ לחודש בלבד (כולל מע"מ).
-לא כולל שיחות למספרי פרימיום
-דמי סים: 19 ₪
-דמי חיבור: 30 ₪
https://golantelecom.co.il/web/registra ... lan_id=140
-שיחות בישראל
-*SMS
-גלישה ללא הגבלה
-2 אגורות להודעה MMS
תנאי החבילה (מחירה וסל שירותיה) מוגבלים בזמן.
-29 ש"ח (כולל מע"מ) לחודש ל-24 חודשים ראשונים. לאחר מכן התשלום על החבילה יהיה 95 ₪ לחודש בלבד (כולל מע"מ).
-לא כולל שיחות למספרי פרימיום
-דמי סים: 19 ₪
-דמי חיבור: 30 ₪
https://golantelecom.co.il/web/registra ... lan_id=140
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אז אם ככה מה שווה יותר 012 או גולן ואני מדבר חוץ מהמחיר על איכות הקו ושירות הלקוחות כצריך אותם.
לא השתמשתי ב012 אז לא יכול להשוות אבל עם גולן כבר כמה שנים טובות עם שלושה קוים וכולם מרוצים. שצריך השירות טוב. זה עם הבעיות הטכניות והשירות. שהייתי צריך עזרה עם הגדרת APN אז עזרו עם יחס טוב. שחבילת תקשורת נגמרת אז מתקשרים לפני ומציעים אחרת. אז לא תגיע באמת לנקודה שתצטרך לשלם את ה90+ש"ח. מהירות לא ממש יציבה אבל מספיק לוויז + ספוטיפיי בדרך. הינה בדיקה שביצעתי לפני כמה דקות:

עריכה: בדיקת מהירות נערכה בחיפה

עריכה: בדיקת מהירות נערכה בחיפה
ו... עוד פעם לא ניתן מענה ללקוחות בעלי צרכים חריגים.
לקוח המעוניין בחבילה הכוללת שירותי נדידה ("הכל כלול גם בחו"ל") אינו יכול לרכוש חבילת גלישה ללא הגבלה כ-Add-on, ויצטרך להסתפק ב-40GB הכלולים בחבילה (או לרכוש תוספות גלישה מדודות). מדובר אפוא במצב דיכוטומי של "או זה, או זה". לא מובנת לי המגמה להציע מספר קשיח ומצומצם של חבילות ולא לאפשר ללקוח להרכיב חבילה לפי צרכיו (גם אם הוא מוכן לשלם).
לקוח המעוניין בחבילה הכוללת שירותי נדידה ("הכל כלול גם בחו"ל") אינו יכול לרכוש חבילת גלישה ללא הגבלה כ-Add-on, ויצטרך להסתפק ב-40GB הכלולים בחבילה (או לרכוש תוספות גלישה מדודות). מדובר אפוא במצב דיכוטומי של "או זה, או זה". לא מובנת לי המגמה להציע מספר קשיח ומצומצם של חבילות ולא לאפשר ללקוח להרכיב חבילה לפי צרכיו (גם אם הוא מוכן לשלם).