פיבארו דימר לעומת סוויץ' לתאורה - איזו סיבה בעצם יש לא לקחת תמיד דימר?
שלום לכולם,
בהנחה שאנחנו מדברים רק על תאורה.
למה בעצם לקנות סוויץ' ולא תמיד דימר? הדימר הרי יתנהג כסוויץ במידה ואין יכולת דימ למוצר. אז חסר לי משהו בהבנה - האם יש סיבה לקחת לתאורה סוויץ' ולא תמיד דימר?
תודה לעונים
בהנחה שאנחנו מדברים רק על תאורה.
למה בעצם לקנות סוויץ' ולא תמיד דימר? הדימר הרי יתנהג כסוויץ במידה ואין יכולת דימ למוצר. אז חסר לי משהו בהבנה - האם יש סיבה לקחת לתאורה סוויץ' ולא תמיד דימר?
תודה לעונים
תודה, לאיזו אפליקציה אתה מתיחס?rotbard כתב:באפליקציה יהיה כפתור ON/OFF לעומת סלייד.
מה יותר נוח להפעלה?
בסוויץ רגיל אין את הבעיות של נורות לד עם עומס גבולי מדימר....
ברוב האפליקציות שאני מכיר יש לדימינג גם ON OFF וגם אחוזים... (למשל HUE).
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
רוב הסוויצ'ים מגיעים גם בגרסה של שני עומסים. לדימרים בד"כ יש אפשרות לחבר רק אחד.
לסוויץ' יש בדר"כ (תלוי ביצרן) גירסה של מודול בודד שתומך בשתי תאורות, באותו מחיר.
גם אם בפועל יש צורך בניהול תאורה אחת בלבד, ניתן להשתמש ב"חצי השני" של המודול להפעלת לוגיקות (למשל: פתיחה/סגירה של כל התריסים בבית, כיבוי כל האורות, הפעלת סצנות וכו').
(הנ"ל בהנחה שהסיבה לשימוש במודול בודד אינה בגלל העומס - מודול בודד תומך בעומס גדול יותר בהשוואה למודול כפול, איני זוכר מה העומס הנתמך על-ידי מודול דימר)
גם אם בפועל יש צורך בניהול תאורה אחת בלבד, ניתן להשתמש ב"חצי השני" של המודול להפעלת לוגיקות (למשל: פתיחה/סגירה של כל התריסים בבית, כיבוי כל האורות, הפעלת סצנות וכו').
(הנ"ל בהנחה שהסיבה לשימוש במודול בודד אינה בגלל העומס - מודול בודד תומך בעומס גדול יותר בהשוואה למודול כפול, איני זוכר מה העומס הנתמך על-ידי מודול דימר)
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
@cafri
נדמה לי שגם הדימר תומך בשני לחצנים, פשוט לא בשני עומסים. אמור להספיק למקרה שאתה מתאר.
נדמה לי שגם הדימר תומך בשני לחצנים, פשוט לא בשני עומסים. אמור להספיק למקרה שאתה מתאר.
צודק, שכחתי.
אז מודול כפול רק לשתי נורות.
אז מודול כפול רק לשתי נורות.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום