אשמח לעזרה בנוגע לתקשורת בבית חדש

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
hanank9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים.
אציין תחילה שנפלתי בין הכסאות בין האיש האזעקות לבין החשמלאי וארון תקשורת נשאר מתבוסס לבדו..😃
אז ככה יש לי מספר שאלות מצטער על הבורות:
יש לי כבלי cat 5e פזורים בכל חדרי הבית ובמרתף 11 כאלה.
הבנתי שצריך מכשיר רכזת תקשורת (סוויץ).
איך הולך התחיל מרגע הכנסת הכבלים בסוויץ והמעבר לחדרים?לגבי כל לחצנים ויוצא בזה.
אציין שבארון תקשורת שמו לי מוקה ובסלון 4 מטרים ליד ארון תקשורת יש לי פייברבוקס של הוט וכל החדרים מיני פייבר בוקס.
נה לגבי ראוטר?האם צריך?ואיך משפרים את הוואיפי בכל חלקי הבית כי המהירות ממש נמוכה.
סליחה על הבלאגן אשמח אם מישהו יעשה סדר בדברים

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

hanank9 כתב:אהלן חברים.
אציין תחילה שנפלתי בין הכסאות בין האיש האזעקות לבין החשמלאי וארון תקשורת נשאר מתבוסס לבדו..😃
אז ככה יש לי מספר שאלות מצטער על הבורות:
יש לי כבלי cat 5e פזורים בכל חדרי הבית ובמרתף 11 כאלה.
הבנתי שצריך מכשיר רכזת תקשורת (סוויץ).
איך הולך התחיל מרגע הכנסת הכבלים בסוויץ והמעבר לחדרים?לגבי כל לחצנים ויוצא בזה.
אציין שבארון תקשורת שמו לי מוקה ובסלון 4 מטרים ליד ארון תקשורת יש לי פייברבוקס של הוט וכל החדרים מיני פייבר בוקס.
נה לגבי ראוטר?האם צריך?ואיך משפרים את הוואיפי בכל חלקי הבית כי המהירות ממש נמוכה.
סליחה על הבלאגן אשמח אם מישהו יעשה סדר בדברים
...
בנקודת שאליה מתנקזים כל כבלי הרשת , בדרך כלל בארון התקשורת, תתקין סוויטש ותחבר את כל הכבלים אליו , כמו כן, תחבר את הסווטיש לראוטר. (או לפייברבוקס אם אתה משתמש בו כראוטר.)

אם יש לך נקודת רשת בסלון, אתה לא צריך מוקה. פשוט לחבר לסווטיש דרך הנקודה.
לגבי וואפי - תתקין AP שתומך ב AC בכל קומה ותחבר לנק רשת.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #3 

הי,
אנסה לכוון אותך ככל שהבנתי:

אם יש לך 11 נקודות רשת, לא תמיד מחייב שתחבר את כולן מייד. חלק עשוים להיות תשתית מונחת אולם לא מנוצלת כעת, כדוגמת עמדת מחשב שטרם אוישה, חיבור רשת לטלוייה שטרם נקנתה וכו'.
לכן חשוב שתמפה כמה קליינטים אתה באמת צריך לחבר בזמן הקרוב. אם זה לא עולה על 8, תקנה סוויטש במהירות 1 גיגה עם 8 כניסות. בדוק בפורום, יש כאן המלצות של מי שקנה בעבר. חבר 7 מהקליינטים לסויטש.

קח את הפייברבוקס של הספק שלך, חבר בינו לבין הסוויטש בכבל רשת קצר, והנה כל 7 הקליינטים מחוברים לאינטרנט.
את הקליינט השמיני תחבר ישירות לפייברבוקס של הוט.

מרגע הכנסת הכבלים בסוויץ, הראוטר מחלק לכל קליינט כתובת IP אוטומטית ולכן כולם מיד יכולים לגלוש.

אם הWIFI בחלק מהבית חלש, פנה להוט והם יחליפו חלק מהממירים בבית לממיר משולב עם access point שמשפר את הפריסה של ה- WIFI בבית. תוכל לנסות להשיגו בחינם.

בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”