PS4 Exclusives Vs. Xbox One Exclusives
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73369
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה דעתכם?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תגיד ערן, אתה בכוח רוצה להביא את 2 הטרולים גם לשרשור הזה? 
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא, אני באמת מחפש דיון פורה, ואגיב רק לתגובות שקולות ולא אגיב לתגובות כמו שהיו בת'רד ההוא
-
Huber
- חבר במועדון HT

שחקני XBOX ONE דורשים בלעדיים איכותיים:
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אני לא ארחיב משום שאני באמת לא אוהב להצית את המלחמות הללו.
כן אציין שאני דווקא מייחל לאקסלוסיביים טובים ומרובים לכל הקונסולות, משום שזה יוביל לגיוון בעיקר עבורי כצרכן. (ותמיד ציינתי זאת)
מאוד הייתי רוצה שיהיה לי גם X1X בבית, אבל פורזה לבדו לא מספיק עם כל הכבוד.
כן אציין שאני דווקא מייחל לאקסלוסיביים טובים ומרובים לכל הקונסולות, משום שזה יוביל לגיוון בעיקר עבורי כצרכן. (ותמיד ציינתי זאת)
מאוד הייתי רוצה שיהיה לי גם X1X בבית, אבל פורזה לבדו לא מספיק עם כל הכבוד.
והאמת שגם אני מאוד רציתי לקנות X1X, אין לי שום דבר נגד XBOX, אבל כרגע, פשוט אין משחק שמעניין אותי שם, לא פורצה, לא היילו, אולי Gears אבל גם זה לא מספיק בשביל שאקנה קונסולה. מיקרוסופט פשוט לא בעניינים, אם יהיו הפתעות ב-E3, נחיה ונראה.
הבעיה העיקרית של מייקרוסופט היא הדור הבא. ה-X1X שהושקע בו המון זמן פיתוח וכסף, עוד לא בחוץ שנה, ואנחנו כבר מתקרבים לסיום הדור. אם סוני תשחרר PS5 בשנתיים הקרובות, הלקוחות של מייקרוסופט הולכים לרתוח מעצבים אם מיקרוסופט תוציא קונסולה חדשה, בגלל שהם שוב יצטרכו להוציא הרבה כסף, ומצד שני, אם מיקרוסופט לא תשתווה מבחינת החומרה, ומערך אקסקלוסיביים לא ישתפר, תגידו ביי ביי ל-XBOX.
בקיצור, לדעתי, XBOX = DeadBox, אלא אם כן יהיו בשורות מרעידות אדמה ב-E3.
הבעיה העיקרית של מייקרוסופט היא הדור הבא. ה-X1X שהושקע בו המון זמן פיתוח וכסף, עוד לא בחוץ שנה, ואנחנו כבר מתקרבים לסיום הדור. אם סוני תשחרר PS5 בשנתיים הקרובות, הלקוחות של מייקרוסופט הולכים לרתוח מעצבים אם מיקרוסופט תוציא קונסולה חדשה, בגלל שהם שוב יצטרכו להוציא הרבה כסף, ומצד שני, אם מיקרוסופט לא תשתווה מבחינת החומרה, ומערך אקסקלוסיביים לא ישתפר, תגידו ביי ביי ל-XBOX.
בקיצור, לדעתי, XBOX = DeadBox, אלא אם כן יהיו בשורות מרעידות אדמה ב-E3.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לדעתי אקסלוסיבים זה קישקוש וזו דעתי בלבד 
בסופו של דבר רוב הגימרים משחקים במשחקים שיש גם פה וגם פה.
אני הרבה יותר מתחבר לממשק ולשלט של הX.
הX לא עומד למות ואל תדאג לכסף של מיקרוסופט, הם קצת יותר עשירים מסוני, בלי ועם קשר אני כן חושב שבסופו של דבר הם יעברו את סוני גם במכירות, הרגשה שכזאת.
בכל מקרה אני נהנה גם מסוני וגם ממיקרוסופט, כרגע יותר עם X בגלל PUBG שהוא סוג של אקסלוסיבי מול סוני והX מכשיר מדהים.
בסופו של דבר רוב הגימרים משחקים במשחקים שיש גם פה וגם פה.
הX לא עומד למות ואל תדאג לכסף של מיקרוסופט, הם קצת יותר עשירים מסוני, בלי ועם קשר אני כן חושב שבסופו של דבר הם יעברו את סוני גם במכירות, הרגשה שכזאת.
בכל מקרה אני נהנה גם מסוני וגם ממיקרוסופט, כרגע יותר עם X בגלל PUBG שהוא סוג של אקסלוסיבי מול סוני והX מכשיר מדהים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·kingshoko כתב:לדעתי אקסלוסיבים זה קישקוש וזו דעתי בלבד
בכל מקרה אני נהנה גם מסוני וגם ממיקרוסופט, כרגע יותר עם X בגלל PUBG שהוא סוג של אקסלוסיבי מול סוני והX מכשיר מדהים....
ולדעתי זה הדבר בה' הידיעה. אני רכשתי את 2 הקונסולות רק בשביל האקסלוסיביים שלהם (השארתי את ה PS4 ומכרתי את ה XBONE בדיוק בגלל הסיבה שבדיון הנוכחי).
לגבי PUBG, בדיון שהעליתי בווידאו הם מציינים שהמצב שלו נוראי על ה XBONE.
·kingshoko כתב: בסופו של דבר רוב הגימרים משחקים במשחקים שיש גם פה וגם פה.
...
כפי שציינת רב המשחקים יש גם פה וגם שם, ככה שהבחירה כן תעשה בסוף לפי איזה בלעדיים יותר טובים ולאלו מהם את יותר מתחבר (בדיוק כפי שרואים בדיון בוודיאו)
לגבי השלט והממשק, זה אכן טעם אישי, היה לי את שניהם ושניהם טובים לדעתי (השלט של ה XBONE טיפ טיפה יותר נוח, אבל הממשק של ה PS4 הרבה הרבה יותר נקי ונוח לדעתי).
- kingshoko
- חבר מביא חבר

בסדר, כל אחד ודעתו הוא, מנסיון שלי עם עשרות חברים בשתי הקונסלות, רובנו משחקים את אותם משחקים.
בהקשר של PUBG, כן המשחק עדיין בפיתוח וכל שבועיים יוצא פץ שמשפר ומוסיף, חווית המשחק היא אדירה, אחד מהמשחיקם היותר ממכרים ומאתגרים שיצא לי לשחק, על ה X המשחק מדהים! כמעט ללא בעיות.
המון חברי סוני מאד רוצים שהמשחק הזה יהיה גם בקונסולה שלהם למרות הבעיות.
בהקשר של PUBG, כן המשחק עדיין בפיתוח וכל שבועיים יוצא פץ שמשפר ומוסיף, חווית המשחק היא אדירה, אחד מהמשחיקם היותר ממכרים ומאתגרים שיצא לי לשחק, על ה X המשחק מדהים! כמעט ללא בעיות.
המון חברי סוני מאד רוצים שהמשחק הזה יהיה גם בקונסולה שלהם למרות הבעיות.
יש יותר גיוון ב-X1X, הבלעדיים של סוני רובם הם בעצם, משחקי גוף שלישי הרפתקאות, פעולה, התגנבות.zoso כתב:האקסלוסיבי של XBOX זה עם* כי אפשר לשחק אותם גם על מחשב Microsoft=windows
לצערנו אין מה להשוות הלוואי ול XBOX היה יותר היצע , הבעיה שהם רק מתהדרים בכמה הקונסולה שלהם עדיפה על סוני במקום להשקיע במשחקים...
כל הבלעדיים של סוני בבסיס, הם פעולה צד שלישי.
PUBG זה משחק שנותן לך יותר שעות הנאה ומשחק, יותר מכמה בלעדיים של סוני יחד.
וזה מה שיפה, אפשר להנות משניהם כל מה שנדרש זה מחשב וסוניuribak כתב:יש יותר גיוון ב-X1X, הבלעדיים של סוני רובם הם בעצם, משחקי גוף שלישי הרפתקאות, פעולה, התגנבות.......
כל הבלעדיים של סוני בבסיס, הם פעולה צד שלישי.
PUBG זה משחק שנותן לך יותר שעות הנאה ומשחק, יותר מכמה בלעדיים של סוני יחד....
·יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם מחשב גיימינג יחד עם PS4.zoso כתב:וזה מה שיפה, אפשר להנות משניהם כל מה שנדרש זה מחשב וסוני.........
ונדרשים לבחור קונסולה אחת. אני מדגיש את היתרונות של X1X מול PS4. למרות חוסר בבלעדיים.
מה הלחץ על הבלעדיים? לא מבין את הביקוש הכל כך אדיר לבלעדיים?
מה זה משנה לי אם יש לי אקסבוקס, והמשחק שאני נהנה לשחק בו, קיים גם לאקסהוקב וגם למחשב?
קניתי קונסולה, יש לי משחק לשחק איתו, אני מרוצה, הכל סבבה... לא מבין מה כל כך קריטי לי אם זה גם קיים למחשה או לקונסולה אחרת או לא.. זה לא רלוונטי לגביי או לגבי ההנאה שלי מהמשחק
וכן, pubg ממכר! לצערי...
רמי
מה זה משנה לי אם יש לי אקסבוקס, והמשחק שאני נהנה לשחק בו, קיים גם לאקסהוקב וגם למחשב?
קניתי קונסולה, יש לי משחק לשחק איתו, אני מרוצה, הכל סבבה... לא מבין מה כל כך קריטי לי אם זה גם קיים למחשה או לקונסולה אחרת או לא.. זה לא רלוונטי לגביי או לגבי ההנאה שלי מהמשחק
וכן, pubg ממכר! לצערי...
רמי
קלעת בול! הבלעדיים, זה הרעל של תעשיית המשחקים,במיוחד של סוני.gmb כתב:מה הלחץ על הבלעדיים? לא מבין את הביקוש הכל כך אדיר לבלעדיים?
וכן, pubg ממכר! לצערי...
רמי...
מעריצי PS4 מנסים להראות את העליונות של הקונסולה מול XBOX או PC בזכות הבלעדיים.
מה שהם לא מבינים שהם "יורים לעצמם ברגל", כי בסופו של דבר הגלגל מתהפך.
משחקים בלעדיים פוגעים גם במפתחות המשחקים, בגלל תפוצה קטנה יותר של המשחק, מוגבלת לפלטפורמה בודדת.
הנה כמה בלעדיים של ה-PC. אתם רואים מעריצי PS4, גם המחשב יכול לעשות בית-ספר לסוני באיכות הבלעדיים.
אבל אני הפוך ממכם, והלוואי שיצאו גם לקונסולות שכל הגיימרים יהנו.
[url=]HUNT SHOWDOWN
אבל אני הפוך ממכם, והלוואי שיצאו גם לקונסולות שכל הגיימרים יהנו.
[url=]HUNT SHOWDOWN
·זה כי הבלעדיים זה הקלף העיקרי (היחידי בעצם) של סוני מול האלטרנטיבות - XBOX ו PC. אנשי סוני מזכירים את זה כל הזמן כי זה הדבר שמייחד את הקונסולה. אפילו ערן כאן הודה שהוא מדליק את ה PS בערך פעם בחודש רק כדי לשחק משחק בלעדי, וביום יום משחק על המחשב. ת'כלס רכשתי PS4 רק בגלל הבלעדיים שלה, ואני אכן נהנה מהם ולא מצטער על הרכישה, אבל האמת שמלבד זאת אין למכשיר הרבה מה להציע שמייחד אותו מהאחרים.kingshoko כתב:לגמרי לא ברור עניין הבלעדיים, אנשי הסוני שאוהבים לקחת צד אוהבים גם לציין זאת כל פעם מחדש.
Pubg אדיר וממכר, עשרות חברים משחקים כמעט כל ערב 😬...
XBOX זו הקונסולה שנותנת את החוויה הכי קרובה למחשב (מדיה/ספרייה עשירה כולל כותרים ישנים יותר ושיפור ביצועים וכו'), ולמי שלא רוצה להתעסק עם מחשב משחקים - זה פיתרון נוח וזול (גם אם מחליפים פעם ב 3 שנים, זה יוצא 170 דולר לשנה). לדעתי PS לא מחזיקה כקונסולה יחידה בבית - חייבים עוד משהו יחד איתה (מחשב או קונסולה אחרת). לעומת מחשב או אקס בוקס שכן יכולים להחזיק כמערכת משחק ווידאו יחידה.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

מסכים ב100%
תשמע אנשי הסוני תמיד מזכירים בלעדיים ומספרי מכירות קונסולה, שכן אין מה לעשות, מוכרים יותר, למה? לא ברור לי, כנראה מיתוג מוקדם יותר.
אבל כמו שכתבתי כמה פעמים, אני מאמין שבסופו של דבר, עם הדרך שמיקרוסופט עושה בהמון תחומים גם פה הם יובילו.
תשמע אנשי הסוני תמיד מזכירים בלעדיים ומספרי מכירות קונסולה, שכן אין מה לעשות, מוכרים יותר, למה? לא ברור לי, כנראה מיתוג מוקדם יותר.
אבל כמו שכתבתי כמה פעמים, אני מאמין שבסופו של דבר, עם הדרך שמיקרוסופט עושה בהמון תחומים גם פה הם יובילו.