בעייה בהצגת תרגום דרך VOBSUB
שלום חברים
התקנתי היום את הROLLUP 2 של ה XP MCE
נראה לי שמאותו הרגע נוצרה הבעיה (לא בטוח כי אני לא זוכר מתיי לאחרונה ראיתי סרט עם תרגום) - הVOBSUB מוגדר לפונטים מסוג DAVID - ניסיתי גם MIRYAM ולא עובד
רואים תרגום בג'יבריש ולא בעברית גם כשאני מנגן דרך המדיה סנטר וגם דרך המדיה פלייר
יש למישהו מושג מה הבעיה?
יותר גרוע זה שאחת לעשר נסיונות הרצה של סרט יש תרגום תקין ולאחר שאני מכבה ומריץ שוב את הסרט אז פתאום יש רק ג'יבריש
התקנתי היום את הROLLUP 2 של ה XP MCE
נראה לי שמאותו הרגע נוצרה הבעיה (לא בטוח כי אני לא זוכר מתיי לאחרונה ראיתי סרט עם תרגום) - הVOBSUB מוגדר לפונטים מסוג DAVID - ניסיתי גם MIRYAM ולא עובד
רואים תרגום בג'יבריש ולא בעברית גם כשאני מנגן דרך המדיה סנטר וגם דרך המדיה פלייר
יש למישהו מושג מה הבעיה?
יותר גרוע זה שאחת לעשר נסיונות הרצה של סרט יש תרגום תקין ולאחר שאני מכבה ומריץ שוב את הסרט אז פתאום יש רק ג'יבריש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תבדוק שזה מכוון לך ל Hebrew
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי
פתרת את הבעיה של התרגום ב MCE גם אני רואה ג'יבריש ב MEDIA CENTER אבל בכל תוכנה אחרת הכל בסדר אני עובד עם VOBSUB
יש פתרון??
פתרת את הבעיה של התרגום ב MCE גם אני רואה ג'יבריש ב MEDIA CENTER אבל בכל תוכנה אחרת הכל בסדר אני עובד עם VOBSUB
יש פתרון??
יש לכם שתי אפשרויות לפתור את הבעיה:
1. שינוי הגדרת השפה בתוך ה VOBSUB
2. מעבר ל FFDSHOW (מומלץ)
1. הגדרת השפה של המערכת יכולה להיות שונה מאשר של זו של ה VOBSUB, הדרך לתקן היא שינוי בהגדרות של ה VOB עצמו. הכי קל למצוא את ההגדרות שלו כאשר סרט רץ במדיה פלייר, עכבר ימני מעל לחץ הירוק > אפשרויות (אין לי מותקן אז אני לא זוכר את שם הסעיף אבל אתם תמצאו זה שם) > יהיה לכם למעלה לחצן עם שם הפונט > לחציה עליו ואז לחיצה נוספת על פונט תכניס אותכם למסך הגדרות הפונטים, יש שם קומבו (תפריט נפתח) עם שפות, אני משאר שהוא יהיה אצלכם על Western או אחר - שינוי לעברית ואתם מסודרים.
2. המלצתי הרבה פעמים פה בפורום לעבור לשימוש אך ורק ב ffdshow כאשר מפעילים בהתקנה שיוך שלו לכל הפורמטים + אופצית כתוביות. הפיענוח שלו הכי איכותי והכל תחת "קורת גג" אחת.
בקצרה - יש להסיר כל מקודד קיים ו\או חבילת מקודדים ואז להתקין גרסה עדכנית של ה ffdshow
בהצלחה
1. הגדרת השפה של המערכת יכולה להיות שונה מאשר של זו של ה VOBSUB, הדרך לתקן היא שינוי בהגדרות של ה VOB עצמו. הכי קל למצוא את ההגדרות שלו כאשר סרט רץ במדיה פלייר, עכבר ימני מעל לחץ הירוק > אפשרויות (אין לי מותקן אז אני לא זוכר את שם הסעיף אבל אתם תמצאו זה שם) > יהיה לכם למעלה לחצן עם שם הפונט > לחציה עליו ואז לחיצה נוספת על פונט תכניס אותכם למסך הגדרות הפונטים, יש שם קומבו (תפריט נפתח) עם שפות, אני משאר שהוא יהיה אצלכם על Western או אחר - שינוי לעברית ואתם מסודרים.
2. המלצתי הרבה פעמים פה בפורום לעבור לשימוש אך ורק ב ffdshow כאשר מפעילים בהתקנה שיוך שלו לכל הפורמטים + אופצית כתוביות. הפיענוח שלו הכי איכותי והכל תחת "קורת גג" אחת.
בקצרה - יש להסיר כל מקודד קיים ו\או חבילת מקודדים ואז להתקין גרסה עדכנית של ה ffdshow
בהצלחה
- moranchipus
-
- חבר פעיל

תודה על התשובה, ניסיתי גם את 1 וזה לא עוזר, פשוט לא יכול להיות שכל תוכנה מראה את התרגום כמו שצריך רק ה MEDIA CENTER מראה ג'יבריש חייב להיות פתרון, מישהו??GalBrill כתב:יש לכם שתי אפשרויות לפתור את הבעיה:
בהצלחה...
- moranchipus
-
- חבר פעיל

הסרתי את כל הקודקים והתקנתי את FFDSHOW והתרגום באמת עובד כמו שצריך אבל התמונה נהייתה קופצנית וקצת נתקעת הקודקים של XVID לא משהו החבילה הזאת.
לא מבין איך זה לא עובד עם VOBSUB חייב להיות פתרון, מישהו יודע איך עובדים עם VOBSUB ו MCE??
לא מבין איך זה לא עובד עם VOBSUB חייב להיות פתרון, מישהו יודע איך עובדים עם VOBSUB ו MCE??
- moranchipus
-
- חבר פעיל

מיואש מזה כבר , יש פתרון??

אני כבר נכנסתי לפלונטרים - שפכתי אימג' שיצרתי לפני התקנת הROLLUPmoranchipus כתב:מיואש מזה כבר , יש פתרון??
...
ואני מנסה להתקין את הROLLUP בלי שתהיה מותקנת הVOBSUB - אני יעדכן
בכול מקרה תוך כדי המחשב נתקע לי כול כמה זמן ורק כיבוי מהכפתור אפשרי...
אני יחליף היום את הדיסק ונראה אם זה יעזור....
כמו שאומרים - צרות באות בצרורות
הייתי ממליץ לך להשתמש בנגן PowerDVD 6.5 HD DVD .
הנגן תומך גם בכתוביות בעברית. הנגן לא חינמי ומשוטט בארץ החמורים....
http://www.cyberlink.com/
הנגן תומך גם בכתוביות בעברית. הנגן לא חינמי ומשוטט בארץ החמורים....
http://www.cyberlink.com/
moranchipus - אני לא יודע איך התמונה אצלך קופצת, אצלי היא השתפרה פלאים אחרי המעבר. כאשר אתה מתקין את ה ffdshow יש לך אפשרות לבחור סוגים, אני לא זוכר אם יש אבל בדוק אם אפשר להשתמש במקוריים (תריץ מחדש את ההתקנה של ה ffdshow, וכן שים לב שאתה מתקין גרסה מתאימה, הרי יש שלוש (רגיל MMX ו SSE - כל אחד מיועד לסוג מעבד), המלצתי להתקין את הרגילה שיודעת לעבוד עם כל המעבדים. אם אתה מתקין מחדש שים לב שיש לך בעת הגדרת הפורמטים, אופציה עליונה איפוס הגדרות קודמות - סמן אותה. דבר שני שים לב לשייך את כל הפורמטים כולם (יש גלילה למטה).
LAKI2222 - שים לב שהוא מדבר על שימוש בתוך המדיה סנטר ולא על נגן.
LAKI2222 - שים לב שהוא מדבר על שימוש בתוך המדיה סנטר ולא על נגן.
סרט בפורמט AVI DVDRIP(מנוגן ממחיצה D של המחשב). שם קובץ הסרט ושם קובץ הכתוביות זהה. הסרט מנוגן ע"י הנגן PowerDVD 6.5 HD DVD. שים לב שישנם 2 תרגומים.aloni כתב:ממתי הוא תומך בכתוביות? (הוא לא, רק ב- DVD שזה משהו אחר)...
1 לבן של הנגן עצמו.
2. צהוב של ה-VOBSUB (ניתן להוריד אותו למטה שלא יראה על המסך).
מסך ה-LCD צולם ע"י מצלמה ביתית פשוטה ולכן איכות התמונה על הפנים...

במידה ושם קובץ הסרט ושם קובץ הכתוביות לא יהיו זהים הנגן לא יזהה את הכתוביות.
יום טוב
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הפסקתי להשתמש ב- 6.5 מאז שיצא 7ץ3 שתומך ב- HDDVD ו BLURAY יחד. בכל מקרה ב- 7.3 זה לא עובד כך. וקשה לי להאמין שגם ב- 6.5 זה עובד ככה משום שסייברלינק לא מספקים קודק DIVX מה שאומר שקודק אחר מנגן לך את זה ויכול להיות שהוא בכלל מוסיף לך את הכתוביות.
אם אתה מוריד את ה- V שהצגת זה באמת מוריד לך את הכתוביות? יכול להיות שזאת איזושהי אינטגרציה של vobsub עם powerdvd (לי אין vobsub מותקן).
אם אתה מוריד את ה- V שהצגת זה באמת מוריד לך את הכתוביות? יכול להיות שזאת איזושהי אינטגרציה של vobsub עם powerdvd (לי אין vobsub מותקן).
HiFiMusic IL
aloni
אם תרצה אצלם לך תמונה שבא הרדתי את ה-V והכתוביות של הנגן נעלמו...מאחר והנגן כן מזהה את הכתוביות ויתכן גם שה-VOBSUB מפעיל אצלו את הטריגר שגורם לו לזהות את הכתוביות (ראה תמונה) ומאחר שמדובר בקובץ AVI DVDRIP אזי הנגן בעל יכולת להציג כתוביות לא רק בקובץ DVD .
יום טוב.
אם תרצה אצלם לך תמונה שבא הרדתי את ה-V והכתוביות של הנגן נעלמו...מאחר והנגן כן מזהה את הכתוביות ויתכן גם שה-VOBSUB מפעיל אצלו את הטריגר שגורם לו לזהות את הכתוביות (ראה תמונה) ומאחר שמדובר בקובץ AVI DVDRIP אזי הנגן בעל יכולת להציג כתוביות לא רק בקובץ DVD .
יום טוב.