בעיות תצוגה.
אהלן חברים קניתי היום את הטלוויזיה מדגם 70UJ675Y.
לא עשיתי שום שינויים בהגדרות עדיין או כיול צבעים.
חיברתי כבל HDMI 2.0 שרכשתי דרך אייבורי למחשב, וניסיתי להפעיל סרט של 4K.
ישר ראיתי שיש כמו לאגים וריצודים כאלה, בקטעים מסויימים לסרט פשוט יש קפיצות שכאלה כאילו הוא מאבד כמה פריימים.
ניסיתי להזזית את העכבר קצת על המסך, והעכבר מרגיש איטי כאילו הוא בלאגים משום מה.
ויש לי כרטיס מסך חזק, 1080GTX אז אני לא מאמין שהבעייה היא במחשב.
אני באמת אשמח אם יש איזה פתרון, אולי הכבל לא מתאים ? למרות שהוא אמור לתמוך בכיף בסרט 4K ב60FPS.
אבל בלי קשר אפילו העכבר מרגיש זוועה על המסך.
תודה לכם מראש חברים.
=========
עריכה קטנה :
עדכנתי את האפליקציה של יוטיוב לדוגמה והתכנים של יוטיוב ב4K נראים וזזים טוב.
גם הסמן של השלט החכם זז בצורה חלקה ומהירה בלי ריצודים.
אם ככה אני לא מבין למה דווקא המחשב נתקע
לא עשיתי שום שינויים בהגדרות עדיין או כיול צבעים.
חיברתי כבל HDMI 2.0 שרכשתי דרך אייבורי למחשב, וניסיתי להפעיל סרט של 4K.
ישר ראיתי שיש כמו לאגים וריצודים כאלה, בקטעים מסויימים לסרט פשוט יש קפיצות שכאלה כאילו הוא מאבד כמה פריימים.
ניסיתי להזזית את העכבר קצת על המסך, והעכבר מרגיש איטי כאילו הוא בלאגים משום מה.
ויש לי כרטיס מסך חזק, 1080GTX אז אני לא מאמין שהבעייה היא במחשב.
אני באמת אשמח אם יש איזה פתרון, אולי הכבל לא מתאים ? למרות שהוא אמור לתמוך בכיף בסרט 4K ב60FPS.
אבל בלי קשר אפילו העכבר מרגיש זוועה על המסך.
תודה לכם מראש חברים.
=========
עריכה קטנה :
עדכנתי את האפליקציה של יוטיוב לדוגמה והתכנים של יוטיוב ב4K נראים וזזים טוב.
גם הסמן של השלט החכם זז בצורה חלקה ומהירה בלי ריצודים.
אם ככה אני לא מבין למה דווקא המחשב נתקע
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תשתמש בתוכנה שתומכת בפיענוח בחומרה, כמו MPC-HC או MPC-BE או VLC 3 החדשה (לא 2) ותבדוק שוב.
בנוגע לעכבר, צריך להעביר את המסך למצב משחק. צריך להפעיל במסך הגדרת HDMI DEEP COLOR כדי לקבל 4K@60HZ מהמחשב (או כל מקור אחר)
בנוגע לעכבר, צריך להעביר את המסך למצב משחק. צריך להפעיל במסך הגדרת HDMI DEEP COLOR כדי לקבל 4K@60HZ מהמחשב (או כל מקור אחר)
מה באמת התוכנה הכי מומלצת וטובה להריץ סרטים ב4K ?
כרגע אני משתמש בVLC 3.0.1.
תאמת שנכנסתי למשחק (Rise of tomb rider) והרצתי בנצ'מארק, נראה בסדר גמור סך הכל הכרטיס תומך בערך ב35FPS עם כמה כיוונונים קטנים.
אחרי ששיחקתי דקה שתיים והרצתי עוד כמה בנצ'ים (המשחק נותן אפשרות להריץ בדיקה דרכו) חזרתי למסך הראשי של המחשב והפעלתי את הסרט והכל נראה שעובד הרבה יותר חלק.
לא יודע מה בדיוק הייתה הבעיה, אולי הייתי צריך לתת לטלוויזיה לעבוד טיפה ? , נראה מוזר.
אני אחפש בינתיים את האפשרות לHDMI DEEP COLOR (אם קיימת במסך שלי בכלל), אשמח לתשובה לגבי התוכנה.
כרגע אני משתמש בVLC 3.0.1.
תאמת שנכנסתי למשחק (Rise of tomb rider) והרצתי בנצ'מארק, נראה בסדר גמור סך הכל הכרטיס תומך בערך ב35FPS עם כמה כיוונונים קטנים.
אחרי ששיחקתי דקה שתיים והרצתי עוד כמה בנצ'ים (המשחק נותן אפשרות להריץ בדיקה דרכו) חזרתי למסך הראשי של המחשב והפעלתי את הסרט והכל נראה שעובד הרבה יותר חלק.
לא יודע מה בדיוק הייתה הבעיה, אולי הייתי צריך לתת לטלוויזיה לעבוד טיפה ? , נראה מוזר.
אני אחפש בינתיים את האפשרות לHDMI DEEP COLOR (אם קיימת במסך שלי בכלל), אשמח לתשובה לגבי התוכנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני משתמש ב-MPC-HC + קודק LAV מעודכן.
האפשרות קיימת, זה נמצא בהגדרות General בסוף. אם אתה לא מוצא, תבדוק במדריך משתמש או תחפש בגוגל.
האפשרות קיימת, זה נמצא בהגדרות General בסוף. אם אתה לא מוצא, תבדוק במדריך משתמש או תחפש בגוגל.
אחרי כמה שעות של משחק עם הטלוויזיה ובדיקות הבנתי כמה דברים.
הטלוויזיה הזאת לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, הבנתי את זה בהתחלה כבר עם תג מחיר יחסית נמוך ל70 אינצ'.
אבל עכשיו אחרי שהשתמשתי בה וניסיתי קבצי וידאו שונים ומשחקים שונים חוויתי והבנתי.
הטלוויזיה יכולה להראות צבעים מעולים הן במצב העשיר בצבעים שלה והן במצב הטבעי , וכשעוברים למוד של HDMI DEEP COLOR הצבעים משתפרים עוד יותר.
הבעיה שבלתי נסבל להשתמש בטלוויזיה על ההגדרות הללו, כשאני משתמש בטלוויזיה בהגדרות הנל, הכל מרגיש מרוח, כאילו יש לאגים ו'תקיעות' שכאלה בתמונה, הקבץ של התמונה לא חלק כמו שצריך להיות במצבים האלה.
אני ראיתי את זה על השניה הראשונה שהפעלתי את הסרט, ורואים את זה באופן ברור כשאני משנה מצבים (מודים) תוך כדי משחק, או תוך כדי הסרט אפילו. (LATENCY גבוהה מאוד)
המצבים הנסבלים היחדים הם GAMING, וEXPERT (LIGHT OR DARK.
הבעיה במצבים האלה שהתמונה יחסית לHDR נורא חשוכה והצבעים לא מלאים כמו שציפיתי.
קצת עצוב לי שהתמודדות כרגע היא בין שידור קריספי ומהיר, לבין שידור יותר יפה בצבעים (לא ביקשתי יותר מדי, קצת יותר בהירות ועומק צבעים) אבל צולע ותקוע באופן יחסי ( מורגש, מריחות, קפיצות קטנות).
קצת תקוע לא יודע מה לעשות, האם בכל הטלווזיות בטווח מחירים האלה אני ארגיש את זה ? :/
הטלוויזיה הזאת לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, הבנתי את זה בהתחלה כבר עם תג מחיר יחסית נמוך ל70 אינצ'.
אבל עכשיו אחרי שהשתמשתי בה וניסיתי קבצי וידאו שונים ומשחקים שונים חוויתי והבנתי.
הטלוויזיה יכולה להראות צבעים מעולים הן במצב העשיר בצבעים שלה והן במצב הטבעי , וכשעוברים למוד של HDMI DEEP COLOR הצבעים משתפרים עוד יותר.
הבעיה שבלתי נסבל להשתמש בטלוויזיה על ההגדרות הללו, כשאני משתמש בטלוויזיה בהגדרות הנל, הכל מרגיש מרוח, כאילו יש לאגים ו'תקיעות' שכאלה בתמונה, הקבץ של התמונה לא חלק כמו שצריך להיות במצבים האלה.
אני ראיתי את זה על השניה הראשונה שהפעלתי את הסרט, ורואים את זה באופן ברור כשאני משנה מצבים (מודים) תוך כדי משחק, או תוך כדי הסרט אפילו. (LATENCY גבוהה מאוד)
המצבים הנסבלים היחדים הם GAMING, וEXPERT (LIGHT OR DARK.
הבעיה במצבים האלה שהתמונה יחסית לHDR נורא חשוכה והצבעים לא מלאים כמו שציפיתי.
קצת עצוב לי שהתמודדות כרגע היא בין שידור קריספי ומהיר, לבין שידור יותר יפה בצבעים (לא ביקשתי יותר מדי, קצת יותר בהירות ועומק צבעים) אבל צולע ותקוע באופן יחסי ( מורגש, מריחות, קפיצות קטנות).
קצת תקוע לא יודע מה לעשות, האם בכל הטלווזיות בטווח מחירים האלה אני ארגיש את זה ? :/
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפי דעתי הבעיה היא לא בעובדה שהטלוויזיה זולה, אלא בבעיה של הגדרות, שלא מתאימות לשימוש עם מחשב (כמו החלקת תמונה וכו').
בנוסף, כן, המסך הזה זול, ואין לו טווח צבעים רחב, והוא גם לא מגיע לרמת הארה גבוה במיוחד, כך שאין מה לצפות ממנו ל"צבעים" או ביצועים מרשימים ב-HDR.
בנוסף, כן, המסך הזה זול, ואין לו טווח צבעים רחב, והוא גם לא מגיע לרמת הארה גבוה במיוחד, כך שאין מה לצפות ממנו ל"צבעים" או ביצועים מרשימים ב-HDR.
תראו אני ממש לא מרוצה מהתמונה, אני לא חושב שצריך להיות כאלה לאגים כשאני צופה בסרטים ב4K שלשם זה הטלוויזיה יוצרה.
יש LATENCY אדיר ורואים את זה ישר, התמונה אפילו בסרטים מרצדת ואיטית, זה מרגיש לא SNAPY בשיט.
יש טעם לפנות ל י.ח לדעתכם ולבקש החלפה לטלוויזיה אחרת ? זה פשוט זוועה אני לא מרוצה מהמוצר בכלל.
אם כן מה אפשרות הכי טובה לOLED עד 12K לדעתכם ?
CY7 ... BY7 ??
אשמח למידע בקטנה
יש LATENCY אדיר ורואים את זה ישר, התמונה אפילו בסרטים מרצדת ואיטית, זה מרגיש לא SNAPY בשיט.
יש טעם לפנות ל י.ח לדעתכם ולבקש החלפה לטלוויזיה אחרת ? זה פשוט זוועה אני לא מרוצה מהמוצר בכלל.
אם כן מה אפשרות הכי טובה לOLED עד 12K לדעתכם ?
CY7 ... BY7 ??
אשמח למידע בקטנה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תחבר DOK עם סרט 4K למסך ותראה איך הוא עובד.
מה שאתה מתאר נשמע כמו בעיה במחשב, לא בעיה בטלוויזיה.
וכן, OLED יהיה מצויין. B7, C7, מה שאתה מעדיף.
מה שאתה מתאר נשמע כמו בעיה במחשב, לא בעיה בטלוויזיה.
וכן, OLED יהיה מצויין. B7, C7, מה שאתה מעדיף.
אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הדגמים, B7Y והC7Y ומה עדיף.
בכל מקרה דיברתי עם ח.י הסברתי להם שאני ממש לא מרוצה מהמוצר, ויש לאגים ותקיעות.
אפילו בשידורים של HOT VOD אם מחליפים להגדרות ה"רגילות" של הטלוויזיה ולא גיימינג מרגישים מריחות.
הם קבעו לי טכנאי רק ל29.04 ומדברים איתי על תיקונים ובעיות טכניות, למרות שהסברתי כמה פעמיים שאני פשוט לא מרוצה מהטלווזייה היא זוועה.
האם לדעתכם יש פתרון אחר ?, יעברו שבוע הם יגידו לי השתמשתה בזה שבוע אי אפשר לעשות כלום.
בכל מקרה דיברתי עם ח.י הסברתי להם שאני ממש לא מרוצה מהמוצר, ויש לאגים ותקיעות.
אפילו בשידורים של HOT VOD אם מחליפים להגדרות ה"רגילות" של הטלוויזיה ולא גיימינג מרגישים מריחות.
הם קבעו לי טכנאי רק ל29.04 ומדברים איתי על תיקונים ובעיות טכניות, למרות שהסברתי כמה פעמיים שאני פשוט לא מרוצה מהטלווזייה היא זוועה.
האם לדעתכם יש פתרון אחר ?, יעברו שבוע הם יגידו לי השתמשתה בזה שבוע אי אפשר לעשות כלום.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תנסה להעלות את הבעיות בסרטון וידאו.
מצד אחד יהיה תיעוד לבעיות "לפני התיקון" ואז תוכל להשוות לאחרי התיקון.
אל תפסול את הטענה שיתכן ומדובר בתקלה חומרתית.
תכין הצגה מסודרת לטכנאי.
כשהמכשיר יחזור מתיקון תעשה השוואה.
אם הטענה שלהם תהיה - ככה זה... אין מה לעשות או שתנסו להגיע לפשרה או שתתבע ותבקש ביטול עיסקה היות והמכשיר לא עומד במפרט.
אי התאמה
11. המוכר לא קיים את חיוביו, אם מסר –
(1) רק חלק מהממכר או כמות גדולה או קטנה מן המוסכם;
(2) נכס שונה או נכס מסוג או תיאור שונה מן המוסכם;
(3) נכס שאין בו האיכות או התכונות הדרושות לשימושו הרגיל או המסחרי או למטרה מיוחדת המשתמעת מן ההסכם;
(4) נכס שמבחינת סוגו, תיאורו, איכותו או תכונותיו אינו מתאים לדגם או לדוגמה שהוצגו לקונה, זולת אם הוצגו ללא קבלת אחריות להתאמה;
(5) נכס שאינו מתאים מבחינה אחרת למה שהוסכם בין הצדדים.
הודעה על אי-התאמה
14. (א) על הקונה להודיע למוכר על אי-התאמה מיד לאחר מועד הבדיקה לפי סעיף 13(א) או (ב) או מיד לאחר שגילה אותה, הכל לפי המוקדם יותר.
(ב) לא הודיע הקונה על אי ההתאמה כאמור בסעיף קטן (א), אין הוא זכאי להסתמך עליה.
מצד אחד יהיה תיעוד לבעיות "לפני התיקון" ואז תוכל להשוות לאחרי התיקון.
אל תפסול את הטענה שיתכן ומדובר בתקלה חומרתית.
תכין הצגה מסודרת לטכנאי.
כשהמכשיר יחזור מתיקון תעשה השוואה.
אם הטענה שלהם תהיה - ככה זה... אין מה לעשות או שתנסו להגיע לפשרה או שתתבע ותבקש ביטול עיסקה היות והמכשיר לא עומד במפרט.
אי התאמה
11. המוכר לא קיים את חיוביו, אם מסר –
(1) רק חלק מהממכר או כמות גדולה או קטנה מן המוסכם;
(2) נכס שונה או נכס מסוג או תיאור שונה מן המוסכם;
(3) נכס שאין בו האיכות או התכונות הדרושות לשימושו הרגיל או המסחרי או למטרה מיוחדת המשתמעת מן ההסכם;
(4) נכס שמבחינת סוגו, תיאורו, איכותו או תכונותיו אינו מתאים לדגם או לדוגמה שהוצגו לקונה, זולת אם הוצגו ללא קבלת אחריות להתאמה;
(5) נכס שאינו מתאים מבחינה אחרת למה שהוסכם בין הצדדים.
הודעה על אי-התאמה
14. (א) על הקונה להודיע למוכר על אי-התאמה מיד לאחר מועד הבדיקה לפי סעיף 13(א) או (ב) או מיד לאחר שגילה אותה, הכל לפי המוקדם יותר.
(ב) לא הודיע הקונה על אי ההתאמה כאמור בסעיף קטן (א), אין הוא זכאי להסתמך עליה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
99.9% הבעיה בהגדרות התמונה, לא בטלוויזיה.
תתחיל מביטול את הגדרות ה-TRU MOTION במצב תמונה המועדף עליך ותתחיל משם.
תנסה את ההגדרות מכאן: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uj6300/settings
תתחיל מביטול את הגדרות ה-TRU MOTION במצב תמונה המועדף עליך ותתחיל משם.
תנסה את ההגדרות מכאן: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uj6300/settings
ניסיתי לפי המדריך הזה, ככה הגדרתי אתמול את ההגדרות של ה"EXPERT DARK ROOM".
אני אחזור הבעיה אני אנסה לשנות הגדרות מסויימות במצב שנראה יותר טוב ( כמו הNORMAL / REGULAR) של המסך.
מה עוד אפשר לעשות ולבדוק בהגדרות חוץ מהTRU MOTION ?
אני אחזור הבעיה אני אנסה לשנות הגדרות מסויימות במצב שנראה יותר טוב ( כמו הNORMAL / REGULAR) של המסך.
מה עוד אפשר לעשות ולבדוק בהגדרות חוץ מהTRU MOTION ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל שאר הדברים שקשורים לעיבוד התמונה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
סתם שואל . כרטיס המסך במחשב הוא 4K ?? לא כתבתה את זה בשופ מקום . אולי זה הבעייה ?
רק הטכנאי קרמר