עזרה ביבוא של sony 75 X900E
שלום לכולם.
אחרי שהקנייה הקבוצתית של ה9000 של סמסונג ירדה לטימיון, הוחלט לחפש חלופות ותוך כדי בלי לשים לב גם גדל התקציב.
המועומדת הכנראה סופית היא הX900E של סוני בגודל 75, שדרך חברת שילוחים אפשר להביא עד הבית באזור ה11500 לעומת שילוח ישיר דרך B&H שיעלה באזור ה13500 ולעומת אותו דגם מהארץ שיעלה בסביבות ה14500 עם שנה אחריות מקומית.
וברשותכם לשאלות:
1. B&H מציעה אחריות בין לאומית לארבע שנים בתוספת 300$, האם יהיה מה לעשות איתה בארץ? היינו, האם ישנה בארץ מעבדה שתדע לקבל ולטפל כמו שצריך עם חלקים מקוריים במסך כזה?
2. אני שומע דעות לכאן ולכאן בנוגע לסמארט, האם יש כאן מישהו שיכול להעיד שהביא מסך דומה מחול ולא היו לו בעיות עם הסמארט? (יודע שעידן פלוס לא יעבוד, פחות מעניין אותי)
אשמח מאוד גם לתגובות מבעלי ניסיון בייבוא אם הדרך עברה בצורה חלקה (יש לי ניסיון רב עם רכישות מחול, אבל לא בסכומים כאלה, אז רועדות לי החואבוס)
תודה מראש!
אחרי שהקנייה הקבוצתית של ה9000 של סמסונג ירדה לטימיון, הוחלט לחפש חלופות ותוך כדי בלי לשים לב גם גדל התקציב.
המועומדת הכנראה סופית היא הX900E של סוני בגודל 75, שדרך חברת שילוחים אפשר להביא עד הבית באזור ה11500 לעומת שילוח ישיר דרך B&H שיעלה באזור ה13500 ולעומת אותו דגם מהארץ שיעלה בסביבות ה14500 עם שנה אחריות מקומית.
וברשותכם לשאלות:
1. B&H מציעה אחריות בין לאומית לארבע שנים בתוספת 300$, האם יהיה מה לעשות איתה בארץ? היינו, האם ישנה בארץ מעבדה שתדע לקבל ולטפל כמו שצריך עם חלקים מקוריים במסך כזה?
2. אני שומע דעות לכאן ולכאן בנוגע לסמארט, האם יש כאן מישהו שיכול להעיד שהביא מסך דומה מחול ולא היו לו בעיות עם הסמארט? (יודע שעידן פלוס לא יעבוד, פחות מעניין אותי)
אשמח מאוד גם לתגובות מבעלי ניסיון בייבוא אם הדרך עברה בצורה חלקה (יש לי ניסיון רב עם רכישות מחול, אבל לא בסכומים כאלה, אז רועדות לי החואבוס)
תודה מראש!
@almog22
ביחס להליכי היבוא, ישנם כמה שעברו את התהליך באמצעות הקבוצה "I need it / כזה אני רוצה", אותה מנהל בני בוכניק. יש גם דף בפייסבוק ותוכל לשאול שאלות ספציפיות...
סדרת ה-900e נמצאת שם במבצע כעת ברכישה עם קופון ב- B&H, וגם הסבר קצר על ענייני מכס ואישור משרד התקשורת...
בעניין הביטוח ש B&H מציעים, צריך לבדוק איתם אם יש לזה כיסוי בישראל...
אני באופן אישי החלטתי לקנות את ה-900E מהיבואן המקביל בארץ - DVD Center, ולו רק מהטעם שאם לטלוויזיה יש בעיה ב-day-1 (נזק, תקלה, פיקסלים שרופים וכו'), יש עם מי לדבר...
ראה הקישור הבא עם בעסקה המוצעת והטיפול בנושא היבוא: http://ineedit.co.il/2018/03/06/sony-xbr-x900e/
בהצלחה!
ביחס להליכי היבוא, ישנם כמה שעברו את התהליך באמצעות הקבוצה "I need it / כזה אני רוצה", אותה מנהל בני בוכניק. יש גם דף בפייסבוק ותוכל לשאול שאלות ספציפיות...
סדרת ה-900e נמצאת שם במבצע כעת ברכישה עם קופון ב- B&H, וגם הסבר קצר על ענייני מכס ואישור משרד התקשורת...
בעניין הביטוח ש B&H מציעים, צריך לבדוק איתם אם יש לזה כיסוי בישראל...
אני באופן אישי החלטתי לקנות את ה-900E מהיבואן המקביל בארץ - DVD Center, ולו רק מהטעם שאם לטלוויזיה יש בעיה ב-day-1 (נזק, תקלה, פיקסלים שרופים וכו'), יש עם מי לדבר...
ראה הקישור הבא עם בעסקה המוצעת והטיפול בנושא היבוא: http://ineedit.co.il/2018/03/06/sony-xbr-x900e/
בהצלחה!
@slevany
הי שמעון, תודה על התגובה.
כשרשמתי את המחירים, בדיוק לדיל הזה התכוונתי.
משום מה בפייסבוק כמה שחיפשתי את השרשור על הדיל הזה, לא מצאתי, אחרת הייתי שואל שם את השאלה.
להבנתי מארתור, אחראי הפורום, האחריות של B&H כן תופסת בארץ, השאלה אם טכנית יש כאן בכלל מעבדה שיודעת להתעסק עם מסכים כאלה.
אגב, הסמארט שלך עובד כראוי?
הי שמעון, תודה על התגובה.
כשרשמתי את המחירים, בדיוק לדיל הזה התכוונתי.
משום מה בפייסבוק כמה שחיפשתי את השרשור על הדיל הזה, לא מצאתי, אחרת הייתי שואל שם את השאלה.
להבנתי מארתור, אחראי הפורום, האחריות של B&H כן תופסת בארץ, השאלה אם טכנית יש כאן בכלל מעבדה שיודעת להתעסק עם מסכים כאלה.
אגב, הסמארט שלך עובד כראוי?
@almog22
אם האחריות של B&H תופסת בארץ, איך זה עובד ? אתה הולך למעבדה ע"פ בחירתך והביטוח מחזיר כסף ? או שיש ל B&H "נותני שירות מומלצים" ? חוצמזה, מסך "75 שוקל 33/47 ק"ג (עם בלי סטנד). זה לא פריט שאפשר לרוץ איתו למעבדה...
את המסך שלי אקבל בתחילת שבוע הבא ואז אוכל להתייחס לעניין הסמארט...
אם האחריות של B&H תופסת בארץ, איך זה עובד ? אתה הולך למעבדה ע"פ בחירתך והביטוח מחזיר כסף ? או שיש ל B&H "נותני שירות מומלצים" ? חוצמזה, מסך "75 שוקל 33/47 ק"ג (עם בלי סטנד). זה לא פריט שאפשר לרוץ איתו למעבדה...
את המסך שלי אקבל בתחילת שבוע הבא ואז אוכל להתייחס לעניין הסמארט...
@slevany
לפי מה שהבנתי זה בדיוק מה שקורה.
אתה מתקן את המסך במעבדה לשביעות רצונך, ומזדכה מול חשבונית.
והשאלה המקורית שלי היא בדיוק בגלל גודל המסך, והמעבדות המתמחות.
לא מבין איך זה עובד פיזית אם ככל הנראה אין יותר מידי מעבדות שמתמחות במסכים כאלה עם חלקים מקוריים, אם בכלל.
בכל מקרה, ההבדל בין DVDCENTER לבין הדיל של "כזה אני רוצה" הוא בסביבות ה4000 שקל, לא מעט בשביל שקט נפשי לDAY 1...
לפי מה שהבנתי זה בדיוק מה שקורה.
אתה מתקן את המסך במעבדה לשביעות רצונך, ומזדכה מול חשבונית.
והשאלה המקורית שלי היא בדיוק בגלל גודל המסך, והמעבדות המתמחות.
לא מבין איך זה עובד פיזית אם ככל הנראה אין יותר מידי מעבדות שמתמחות במסכים כאלה עם חלקים מקוריים, אם בכלל.
בכל מקרה, ההבדל בין DVDCENTER לבין הדיל של "כזה אני רוצה" הוא בסביבות ה4000 שקל, לא מעט בשביל שקט נפשי לDAY 1...
הדיל יוצא 3248 דולר בדיוק (אבל הוא לא כולל את ה120\300 דולר לאחריות בינלאומית)
שזה בשקלים באזור התחתון של ה11500 שקלים חדשים.
כשדיברתי עם DVDCENTER השבוע, הוא אמר לי שהמחיר שלו 14400 לא כולל התקנה והובלה, ככה שההפרש יוצא גדול יותר מ3000.
אבל אולי אתה אחרי שכבר הזמנת תתקן אותי במידה ואני טועה עם המחיר שלו.
כשדיברתי עם DVDCENTER השבוע, הוא אמר לי שהמחיר שלו 14400 לא כולל התקנה והובלה, ככה שההפרש יוצא גדול יותר מ3000.
אבל אולי אתה אחרי שכבר הזמנת תתקן אותי במידה ואני טועה עם המחיר שלו.
almog22 כתב:
להפעלת האחריות מעבדות כלשהם וקיבלו זיכוי.
לא ראיתי גם שיש רשימה מסוימת של מעבדות וכד'.
אם יצטרכו להחליף פאנל או אפילו תקלה אחרת האם אוטומטית חברת הביטוח
האמריקאית תכסה את ההחלפה והמשלוח ?
לדעתי לא תקבל מהם תשובה חד משמעית לשאלותיך.
יתכן שסופו של דבר לא תצטרך להפעיל אחריות בכלל,
אני ספקן לגבי ההבטחה שאם תביא קבלה תקבל החזר כסף.
האמריקאים הם לא פראיירים ולא יתנו זיכוי על כל תקלה במסך או בפאנל ולכל "מעבדה".
בגלל הסיכון והפרמיה הסבירה יחסית (מחיר מחו"ל/בארץ) הייתי משלם יותר ורוכש המסך הספציפי הזה בארץ.
עד כמה שעקבתי אחרי הנושא לא ראיתי שיש עדויות של אנשים שייבאו מסכים מארה"ב ופנו בהמשךוהשאלה המקורית שלי היא בדיוק בגלל גודל המסך, והמעבדות המתמחות.
לא מבין איך זה עובד פיזית אם ככל הנראה אין יותר מידי מעבדות שמתמחות במסכים כאלה עם חלקים מקוריים, אם בכלל....
להפעלת האחריות מעבדות כלשהם וקיבלו זיכוי.
לא ראיתי גם שיש רשימה מסוימת של מעבדות וכד'.
אם יצטרכו להחליף פאנל או אפילו תקלה אחרת האם אוטומטית חברת הביטוח
האמריקאית תכסה את ההחלפה והמשלוח ?
לדעתי לא תקבל מהם תשובה חד משמעית לשאלותיך.
יתכן שסופו של דבר לא תצטרך להפעיל אחריות בכלל,
אני ספקן לגבי ההבטחה שאם תביא קבלה תקבל החזר כסף.
האמריקאים הם לא פראיירים ולא יתנו זיכוי על כל תקלה במסך או בפאנל ולכל "מעבדה".
בגלל הסיכון והפרמיה הסבירה יחסית (מחיר מחו"ל/בארץ) הייתי משלם יותר ורוכש המסך הספציפי הזה בארץ.
רק שבלשלם יותר אנחנו מתכוונים ל25% יותר, ובשביל שנה אחריות אל מול 4 שנים.
מצ"ב קישור לחברה שמתמחה בנושא האחריות, אומנם האמריקאים לא פראיירים, אבל ע"ע אמזון בנושא אחריות שהלוואי ובישראל היה לנו שמינית ממנה.
קישור
גם חיפוש בפורום פה עולות תותאות סבירות על החברה.
בברכת "שלא נצטרך"...
מצ"ב קישור לחברה שמתמחה בנושא האחריות, אומנם האמריקאים לא פראיירים, אבל ע"ע אמזון בנושא אחריות שהלוואי ובישראל היה לנו שמינית ממנה.
קישור
גם חיפוש בפורום פה עולות תותאות סבירות על החברה.
בברכת "שלא נצטרך"...
3248 ועוד 100 דולר ביטוח על ההובלה/משלוח, זה ה 3,300 אליו התייחסתי.almog22 כתב:הדיל יוצא 3248 דולר בדיוק (אבל הוא לא כולל את ה120\300 דולר לאחריות בינלאומית)
אבל אולי אתה אחרי שכבר הזמנת תתקן אותי במידה ואני טועה עם המחיר שלו....
ב DVDCENTER אתה יכול לקבל הובלה ללא התקנה (כמו מחו"ל). דבר איתם ותוכל לכווץ כמה מאות שקלים