מתלבט בין 65 OLED לבין samsung mu9000
-
samsung2016
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כיום יש לי מסך 42 פלזמה של סמסונג (בן 7 שנים לפחות ) והמרחק בין הספה למסך עומד על 4 מטרים.
הצפייה מתרכזת סביב הערוצים הרגילים ומדיי פעם מחברין מחשב ב HDMI לראות סרטים.
החלטתי להתחדש במסך גדול וחדש ולאחר שקראתי כאן בפורום אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל :
B7Y OLED 65 עולה נכון להיום 10,000 ש"ח ומסך samsung mu9000 65 עולה 7000 ש"ח. (ההפרש בין mu8000 ל MU9000 זניח יחסית 100/200 ש"ח )
הבנתי שלא הכל מושלם עם ה OLED וגם על הסמסונג הנ"ל מצאתי ביקורות מהללות אבל הבנתי שפחות או יותר מדובר בשני מסכים טובים.
ברור שכל שדרוג מהמסך הנוכחי יהיה מדהים אבל אני אני מעדיף להשקיע לטווח ארוך ולכן מבקש את עזרתכם והמלצתכם.
תודה,
הצפייה מתרכזת סביב הערוצים הרגילים ומדיי פעם מחברין מחשב ב HDMI לראות סרטים.
החלטתי להתחדש במסך גדול וחדש ולאחר שקראתי כאן בפורום אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל :
B7Y OLED 65 עולה נכון להיום 10,000 ש"ח ומסך samsung mu9000 65 עולה 7000 ש"ח. (ההפרש בין mu8000 ל MU9000 זניח יחסית 100/200 ש"ח )
הבנתי שלא הכל מושלם עם ה OLED וגם על הסמסונג הנ"ל מצאתי ביקורות מהללות אבל הבנתי שפחות או יותר מדובר בשני מסכים טובים.
ברור שכל שדרוג מהמסך הנוכחי יהיה מדהים אבל אני אני מעדיף להשקיע לטווח ארוך ולכן מבקש את עזרתכם והמלצתכם.
תודה,
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
@samsung2016
·
שני המסכים האלה הם מדהימים, אתה יכול לקבל את ה9000 מאולסייל ב6550 ולא ב7000 כמו שכתבת.
אם יש תקציב, לך על הOLED ולא תצטער כל החסרונות שלו של צריבות וכו' זה שטויות למשתמש הרגיל.
אם אתה קצת לחוץ יותר על תקציב ואתה צופה רוב הזמן בחדר מואר שיש מקורות אור מול הטלויזיה אז ה9000 זאת טלויזיה מעולה גם.
·
שני המסכים האלה הם מדהימים, אתה יכול לקבל את ה9000 מאולסייל ב6550 ולא ב7000 כמו שכתבת.
אם יש תקציב, לך על הOLED ולא תצטער כל החסרונות שלו של צריבות וכו' זה שטויות למשתמש הרגיל.
אם אתה קצת לחוץ יותר על תקציב ואתה צופה רוב הזמן בחדר מואר שיש מקורות אור מול הטלויזיה אז ה9000 זאת טלויזיה מעולה גם.
-
samsung2016
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
OLED לחדר מואר
תודה על המענה המהיר והמקצועי.
ה OLED B7Y יתאים גם לסלון חשוך וגם לסלון מואר ?
אז לפי המלצתך שני המסכים יספקו את אותה רמת צפייה (לשימוש שלי לפחות) ?
אגב - LG מאפשרים החזרת המסך תוך 60 יום מכל סיבה שהיא והחזר תשלום מלא.
ה OLED B7Y יתאים גם לסלון חשוך וגם לסלון מואר ?
אז לפי המלצתך שני המסכים יספקו את אותה רמת צפייה (לשימוש שלי לפחות) ?
אגב - LG מאפשרים החזרת המסך תוך 60 יום מכל סיבה שהיא והחזר תשלום מלא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-OLED תהיה בסדר בחדר מואר. יש לה ציפוי טוב נגד השתקפויות. אבל היא מצטיינת בחדר חשוך.
הלכת לראות? אני באותו מצב בערך, בחרתי בסוף ב 950
- יקר לי אולד ורציתי 65, יש קצת מידע על יותר תקלות ב B7 ואיכות נמוכה מה C בה חשקתי אבל העמדתי את התקציב הסופי על 7K ומטה.
- ה 9000 וה 950 מאוד דומות. אחרי שראיתי את שתיהן, שקללתי קצת נתונים ובדיקות מהרשת ואת נושא האחריות ואחרי שהבאתי אותם לאותו מחיר, בחרתי ב 950. מחר התקנה.
- יקר לי אולד ורציתי 65, יש קצת מידע על יותר תקלות ב B7 ואיכות נמוכה מה C בה חשקתי אבל העמדתי את התקציב הסופי על 7K ומטה.
- ה 9000 וה 950 מאוד דומות. אחרי שראיתי את שתיהן, שקללתי קצת נתונים ובדיקות מהרשת ואת נושא האחריות ואחרי שהבאתי אותם לאותו מחיר, בחרתי ב 950. מחר התקנה.