כיצד להשתמש בשלט של PVR150 לשימוש כללי בWINDOWS ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

שלום,

רציתי לדעת אם השלט שמגיע עם הPVR150 הרגיל (לא MCE) יכול גם לשמש כשלט כללי למחשב בסגנון השלט של MEDIALAB (ממכר ביותר על מארז MOZART :) ).

אני לא לגמריי מכיר את התכונות שלו , האם הכפתורים ניתנים לתיכנות ? האם אפשר לגרום לו לתפקד כעכבר (הזזת סמן וכפתורים) או מקלדת בדומה לשלט של MEDIALAB ?
האם יש תוכנה פשוטה שמאפשרת שימוש כזה ?

כמו שציינתי מדובר בשלט הרגיל של הPVR150 ולא שלט הMCE. כמו כן מערכת WINXP רגילה ולא WINMCE. השימוש ב HTPC הוא בעיקר שיטוט בין תיקיות הסרטים , והפעלתם ע"י MEDIA PLAYER CLASSIC (כשבתוכנה כמובן חשוב PLAY STOP ווליום מסך מלא וכו).

נקווה שהשלט המעלה אבק הזה שימושי , כי הסט האלחוטי ממש לא מתאים לHTPC :).

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

אפשר לעשות איתו הכל עם תוכנה כמו GIRDER או HIP.

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

הורדתי את GRIDER 4 היא נראית יותר פשוטה. היה צריך להתקין PLUGIN לשלט ועוד דריבר של השלט לGRIDER.

לתוכנה יש הגדרות לתוכנות שהיא תומכת ואחת מהם היא MEDIA PLAYER CLASSIC שהיתה טעונה (מסומנת בV ירוק) אך לאחר התיכנות הכפתורים לא עבדו חוץ מאולי כפתורי הווליום. היה אפשר לתכנת כפתור ל MOUSE MODE ולחצני עכבר וזה גם כן עבד (למרות שהסמן זז לאט מדי). אך אופציות כמו הPLAY PAUSE NEXT וכו אני לא מצליח להפעיל. גם החצים בWINDOWS לא ממש עובדים למרות שתכנתתי (החצים כשמצב MOUSE מכובה משום מה עובדים כסמן של העכבר שזז פיקסל בכל פעם). ובכלל רוב הכפתורים שתכנתתי לא עובדים.
אני גם לא מצליח למצוא בתוכנה חלון לשינוי תיכנות הכפתורים , צריך כל פעם לתכנת מהתחלה אם רוצים לשנות כפתור.

למישהו יש מושג מה הבעיה או האם מישהו הצליח לגרום לשלט של הPVR 150 לעבוד טוב איך שהו ?

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תבדוק פה:
http://www.promixis.com/downloads.php?m ... cCode=1000
יש קבצי הגדרות מוכנים גם ל- MPC. יכול להיות שמיועדים לגרסה 3 של GIRDER אז אם לא עובד לך בגירסה 4 תרד גירסה.
אם אני זוכר טוב אחרי שאתה טוען את הקובץ הגדרות אתה רק צריך לשייך כל כפתור בשלט לפקודה מסויימת.

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

למעשה הPLUGINS של התוכנות מגיעים כבר עם GRIDER וגם עולים אוטומטית עם הפעלתה (כנראה היא מזהה מה מותקן במחשב) ויש גם מנגנון UPDATE מובנה בתוכנה.
לא מצאתי דרך לערוך קובץ הגדרות של תוכנה. הדרך היחידה לתכנת היא ב ADD REMOTE כשמוסיפים שלט ושם אין שיוך לתוכנה אלא להמון פקודות כלליות.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לא יודע.
אני לא כל כך זוכר את הממשק של התוכנה (ניסיתי אותה לפני שנה...)
לי היה את גרסה 3 והייתה שם אפשרות לטעון קובץ של קיצורי מקלדת. זה נקרא GIRDER GROUPS (קבצים עם סיומת GML).
כל תוכנה מגיבה לקיצורי מקלדת המתאימים לה. כל קובץ היה מכיל את כל הקיצורי מקלדת לתוכנה מסויימת (למשל SAGETV או GBPVR). צריך היה לטעון את הקובץ ואז לשייך מקשים לקיצורי מקלדת, ואז כשהפעלת את התוכנה ולחצת על מקש בשלט היא הייתה מתייחסת אל זה כלחיצה על קיצור מקלדת מתאים.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #7 

אם אתה לא מעוניין לקנות/להוריד כלים נוספים כמו GIRDER אתה יכול להשתמש בתוכנה שמסופקת עם הכרטיס - היא משתמש בקובץ c:\windows\irremote.ini. המבנה שלו מאוד פשוט ואפשר להגדירו לבצע כל מיני פעולות בתוכנות שונות, יש גם המון מידע ודוגמאות באינטרנט - פשוט תחפש irremote.ini ותמצא.

אני כתבתי בעבר סט של הגדרות בקובץ שמאפשרות למקשי השלט (0-9) להקליד אותיות במחשב כמו בSMS. אם אתה מעוניין אשמח לשלוח לך.
אם אני לא טועה יש גם תוכנה חופשית שמספקת GUI לקובץ זה ואז בכלל זה פשוט.

GBPVR אוטומטי שותל שורות בקובץ הזה כדי שהשלט ישלוט עליו.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”