פרסומת: הנתב החדש של בזק Be
-
Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
איזה פרסומת גרועה - זה השיר שנותנים לעומר אדם לשיר?! גם השילוב בינו לבין גידי גוב פשוט לא עובד...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 904 פעמים
כך זה שהחברות תקשורת וטלקום בישראל מתייחסות ללקוח פרטי כאל ילד מכיתה טיפולית של החינוך המיוחד ובגלל זה לא נדרש ממנו להבין שום פרטים טכניים או מהותיים ואמפיריים של השרות או של מוצר ורק מספיק לדבר אתו במושגים כמו: " יפה, חזק, צבעוני, מהפכני, חדשני, סייבר, הייטק, עוצמתי " וכל שאר המושגים העמוקים והמוגדרים שמאפיינים רמת שיח עם קבוצת מיקוד זו. והכי חשוב כמובן שהמסר יהיה בחרוזים ועדיף גם עם מוזיקה מתאימה לרמה זו ושהמסר זה יהיה מוצג על ידי פרזנטורים שהם אוטוריטה לנושא, במקרה שלנו, של רשתות תקשורת נתונים ו IT , שזה מי לא, אם לא גידי גוב. אחרת הילדים המאותגרים האלה לא יזכרו כלל את הסיפור או לא יאמינו לו.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לקוחות בקושי מבדילים בין בזק לבזק בינלאומי, שלא לדבר על להבדיל בין מודם לראוטר.sys_admin כתב:כך זה שהחברות תקשורת וטלקום בישראל מתייחסות ללקוח פרטי כאל ילד מכיתה טיפולית של החינוך המיוחד ובגלל זה לא נדרש ממנו להבין שום פרטים טכניים או מהותיים ואמפיריים של השרות או של מוצר ורק מספיק לדבר אתו במושגים כמו: " יפה, חזק, צבעוני, מהפכני, חדשני, סייבר, הייטק, עוצמתי " וכל שאר המושגים העמוקים והמוגדרים שמאפיינים רמת שיח עם קבוצת מיקוד זו. והכי חשוב כמובן שהמסר יהיה בחרוזים ועדיף גם עם מוזיקה מתאימה לרמה זו ושהמסר זה יהיה מוצג על ידי פרזנטורים שהם אוטוריטה לנושא, במקרה שלנו, של רשתות תקשורת נתונים ו IT , שזה מי לא, אם לא גידי גוב. אחרת הילדים המאותגרים האלה לא יזכרו כלל את הסיפור או לא יאמינו לו....
אני משוכנע שמערך השיווק של בזק יודע מי קהל היעד שלו,אדם שמבין קצת בטכנולוגיה גם ככה לא יסכים לשלם עליו.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·מעניין איזה קהל יעדBreezeNET כתב:לא מבין מה אתם רוצים
הם פשוט התאימו את הפרסומת לקהל היעד...
משנות השבעים ותקועה שם
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·Chris_Barnes כתב:לקוחות בקושי מבדילים בין בזק לבזק בינלאומי, שלא לדבר על להבדיל בין מודם לראוטר.......
אני משוכנע שמערך השיווק של בזק יודע מי קהל היעד שלו,אדם שמבין קצת בטכנולוגיה גם ככה לא יסכים לשלם עליו....
לא יסכים לשלם עליו ? אז שיעבור לחברת טלקום אחרת שקיימת לה פריסה כאן, שיעבור למשל ל AT&T , או ל BT או ל vodafone . מה? הוא לא יכול לעבור לשום חברה אחרת? אז שישלם ויפסיק לשאול שאלות מיותרות, כאן זה לא תוכנית כבקשתך ובכלל בכיתה הטיפולית זו לא אוהבים חכמולוגים ששואלים יותר מדי שאלות שמפריעות למהלך השיעור התקין ומוצאים את הכיתה מהריכוז. ללקוח פרטי בישראל נותנים חבילה כוללת והוא לא יכול להגיד: זה אני רוצה וזה לא רוצה. גם כך בזק יותר מדי מתירנית, בהוט בכלל לא נותנים לחבר מודם פרטי של הלקוח לרשת שלהם.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
התכוונתי לתשלום על הראוטר, לא על השירות עצמוsys_admin כתב:·......
לא יסכים לשלם עליו ? אז שיעבור לחברת טלקום אחרת שקיימת לה פריסה כאן, שיעבור למשל ל AT&T , או ל BT או ל vodafone . מה? הוא לא יכול לעבור לשום חברה אחרת? אז שישלם ויפסיק לשאול שאלות מיותרות, כאן זה לא תוכנית כבקשתך ובכלל בכיתה הטיפולית זו לא אוהבים חכמולוגים ששואלים יותר מדי שאלות שמפריעות למהלך השיעור התקין ומוצאים את הכיתה מהריכוז. ללקוח פרטי בישראל נותנים חבילה כוללת והוא לא יכול להגיד: זה אני רוצה וזה לא רוצה. גם כך בזק יותר מדי מתירנית, בהוט בכלל לא נותנים לחבר מודם פרטי של הלקוח לרשת שלהם....
·mp3lll כתב:אני ממש ממש אהבתי, גאוני....
1+
אפקטיבית ביותר בהעברת המסר.
חוץ מזה שעומר קיבל כחצי מליון שקלים בעבורה.
מבחינתו לפחות - היא הייתה בול במקום...
-
Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הפרסומת מוכיחה לנו שבזק לא שמה *** על הלקוחות הפרטיים שלה ...
פשוט עצוב שרוב הישראלים (תקנו אותי אם אני טועה בבקשה) לא מבין כל כך בתחום האינטרנט (וגם לא יכולים בגלל המאבק להישרדות יומיומית שכולל עבודה ילדים עיסוקים חוגים כל מני דברים ולכן הרוב לא יכול להבין כל כך באינטרנט כי אין לו זמן לזה) ולכן בזק בכלל חושבת על לעשות את הפרסומת הבזויה הזאת ...
ראוטר שאי אפשר לכבות בו WIFI ישירות מהממשק זה בושה זה לא "מתקדם"
כל כך מזלזלים בלקוחות הפרטיים שצריך להתקשר למוקד כדי לבטל/להפעיל WIFI
(בהנחה שמשAndrey13 אמר הוא נכון: https://www.hometheater.co.il/vp2800282#2800282 )
כאילו אנחנו לא מבינים והנציגים הם ה"כל מבינים" בתחום ...
סתם דעתי על הפרסומת הזאת
פשוט עצוב שרוב הישראלים (תקנו אותי אם אני טועה בבקשה) לא מבין כל כך בתחום האינטרנט (וגם לא יכולים בגלל המאבק להישרדות יומיומית שכולל עבודה ילדים עיסוקים חוגים כל מני דברים ולכן הרוב לא יכול להבין כל כך באינטרנט כי אין לו זמן לזה) ולכן בזק בכלל חושבת על לעשות את הפרסומת הבזויה הזאת ...
ראוטר שאי אפשר לכבות בו WIFI ישירות מהממשק זה בושה זה לא "מתקדם"
כל כך מזלזלים בלקוחות הפרטיים שצריך להתקשר למוקד כדי לבטל/להפעיל WIFI
(בהנחה שמשAndrey13 אמר הוא נכון: https://www.hometheater.co.il/vp2800282#2800282 )
כאילו אנחנו לא מבינים והנציגים הם ה"כל מבינים" בתחום ...
סתם דעתי על הפרסומת הזאת
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·Chris_Barnes כתב:התכוונתי לתשלום על הראוטר, לא על השירות עצמו.........
גם אני התכוונתי לתשלום על הראוטר ולא על השרות עצמו. אם יהיה יותר מדי לקוחות לא ממושמעים שיתחילו להגיד מה הם רוצים ומה לא רוצים ושהם לא רוצים את ה BE, אז בזק יכולה להחליט שכל החיבורים של אינטרנט בבזק מחייבים את הנתב המהפכני, בגלל שרק כך מקבלים אינטרנט: "עוצמתי, חזק, סייברתי, ואימתני" . ואחרת לא ניתן להתחבר לשרות אינטרנט.
ודרך הגב זה לא תרחיש שלא קורה בבזק. למשל בגלל שהייה צורך להיפתר ממלאי מת של ציוד SOHO "מהמם" מסוג FORTINET ושל CHEKPOINT בבזק קבעו חד משמעי שכל מי שרוצה להתחבר לשרות של BIZNET חייב את הציוד "הנהדר" הזה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
@sys_admin
זה ידוע כך שנים בזק אלופים בשיווק אשליות
זה ידוע כך שנים בזק אלופים בשיווק אשליות