קליטה בשיאומי בסטינג

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
violet6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

ראיתי פה בפורום שיש אפשרות בהגדרות לבטל את הסריקה של ה- WIFI שלא תהיה פעילה תמיד ושזה משפר את הקליטה, אבל לא מצאתי איפה זה נמצא? מישהו אולי יכול בבקשה להעלות צילום מסך או משהו?

וגם בתקופה האחרונה יש לי תקיעות בצפייה, בהתחלה זה לא היה. בצ'אט הם לא עוזרים ורק מאשימים את האינטרנט, את התשתית, המתאם... בקיצור כל פעם משהו אחר... אני חושבת שהבעיה היא באפליקציה שלהם כי יו טיוב עובד טוב, והמהירות היא טובה באפליקציה שלהם. בצפייה דרך הפלאפון הכל עובד טוב. מה שמוזר זה רק בערוץ 13 אין בעיות. גם בפלאפון הכל עובד טוב. זה קרה לעוד מישהו? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
אם זה ימשך אני אאלץ להתנתק וזה באסה, כי התוכן שלהם הוא הכי טוב לטעמי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.

אני התיאשתי מלנסות לעבוד עם מיבוקס על wifi

לא יודע למה אבל זה פשוט לא עובד אצלי טוב וזה אכן משפיע על הביצועים בסטינג.

אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית

violet6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

oris74 כתב:go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.

תר

אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית
...
אני לא מוצאת איפה זה נמצא בתפריט. כשאני נכנסת להגדרות רשת רשום לי רק שזה מחובר לאינטרנט. יש מצב להגיד לי בדיוק לאיפה להיכנס או להראות לי צילום מסך?

וכרגע אני מחוברת באופן קווי, בטלוויזיה אחת ישירות למודם (מהירות 38) ובשנייה דרך באופן קווי מתאם חשמל רשת (אין לי אפשרות להעביר כבל) ועדיין יש לי בעיות. כמו שאמרתי, אני חושבת שהבעיה היא אצלם. ההזוי הוא שבצ'אט הנציגה אמרה לי להתחבר לWIFI כי הבעיה היא במתאם כבל רשת. למרות שהוא של UGREEN ושבסלקום מספקים אותו ללקחות שלהם אז סימן שאין איתו בעיה. ושכולם משתמשים במתאם שהרי לשיאומי אין כניסה של LAN. וממתי צפייה באלחוטי היא יותר טובה מאשר בקווי? וגם מעניין שבערוץ 13 וביוטיוב אין בעיה... גם שמתי לב שהמהירות שאני מקבלת בשיאומי באלחוטי היא נמוכה משמעותית ממה שאני מקבלת במכשירים אחרים באותו מיקום, אז חשבתי שזה יכול לעזור.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

רק לוודא, יש לך מכשיר מי בוקס כן?

מה ששלחתי לך זה הגדרות כלליות של אנדרואיד TV

violet6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

כן, יש לי מי בוקס.
איפה נמצאות ההגדרות האלו? הן שונות מההגדרות של הסטרימר? כי אני בדקתי בהגדרות בדף הראשי של הסטרימר בגלגל שיניים

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

oris74 כתב:go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.

...
·
דווקא מאז שעזרת לי הזמנתי מיבוקס נוסף
וזה עובד נהדר באלחוטי
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

תקפידו לחבר אותו לרשת 5.0 ולא 2.4
תקלות זה תמיד באשמת הרשת