קליטה בשיאומי בסטינג
-
violet6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
ראיתי פה בפורום שיש אפשרות בהגדרות לבטל את הסריקה של ה- WIFI שלא תהיה פעילה תמיד ושזה משפר את הקליטה, אבל לא מצאתי איפה זה נמצא? מישהו אולי יכול בבקשה להעלות צילום מסך או משהו?
וגם בתקופה האחרונה יש לי תקיעות בצפייה, בהתחלה זה לא היה. בצ'אט הם לא עוזרים ורק מאשימים את האינטרנט, את התשתית, המתאם... בקיצור כל פעם משהו אחר... אני חושבת שהבעיה היא באפליקציה שלהם כי יו טיוב עובד טוב, והמהירות היא טובה באפליקציה שלהם. בצפייה דרך הפלאפון הכל עובד טוב. מה שמוזר זה רק בערוץ 13 אין בעיות. גם בפלאפון הכל עובד טוב. זה קרה לעוד מישהו? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
אם זה ימשך אני אאלץ להתנתק וזה באסה, כי התוכן שלהם הוא הכי טוב לטעמי.
וגם בתקופה האחרונה יש לי תקיעות בצפייה, בהתחלה זה לא היה. בצ'אט הם לא עוזרים ורק מאשימים את האינטרנט, את התשתית, המתאם... בקיצור כל פעם משהו אחר... אני חושבת שהבעיה היא באפליקציה שלהם כי יו טיוב עובד טוב, והמהירות היא טובה באפליקציה שלהם. בצפייה דרך הפלאפון הכל עובד טוב. מה שמוזר זה רק בערוץ 13 אין בעיות. גם בפלאפון הכל עובד טוב. זה קרה לעוד מישהו? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
אם זה ימשך אני אאלץ להתנתק וזה באסה, כי התוכן שלהם הוא הכי טוב לטעמי.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.
אני התיאשתי מלנסות לעבוד עם מיבוקס על wifi
לא יודע למה אבל זה פשוט לא עובד אצלי טוב וזה אכן משפיע על הביצועים בסטינג.
אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית
אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית
-
violet6
-
- חבר שרק התחיל

אני לא מוצאת איפה זה נמצא בתפריט. כשאני נכנסת להגדרות רשת רשום לי רק שזה מחובר לאינטרנט. יש מצב להגיד לי בדיוק לאיפה להיכנס או להראות לי צילום מסך?oris74 כתב:go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.
תר
אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית...
וכרגע אני מחוברת באופן קווי, בטלוויזיה אחת ישירות למודם (מהירות 38) ובשנייה דרך באופן קווי מתאם חשמל רשת (אין לי אפשרות להעביר כבל) ועדיין יש לי בעיות. כמו שאמרתי, אני חושבת שהבעיה היא אצלם. ההזוי הוא שבצ'אט הנציגה אמרה לי להתחבר לWIFI כי הבעיה היא במתאם כבל רשת. למרות שהוא של UGREEN ושבסלקום מספקים אותו ללקחות שלהם אז סימן שאין איתו בעיה. ושכולם משתמשים במתאם שהרי לשיאומי אין כניסה של LAN. וממתי צפייה באלחוטי היא יותר טובה מאשר בקווי? וגם מעניין שבערוץ 13 וביוטיוב אין בעיה... גם שמתי לב שהמהירות שאני מקבלת בשיאומי באלחוטי היא נמוכה משמעותית ממה שאני מקבלת במכשירים אחרים באותו מיקום, אז חשבתי שזה יכול לעזור.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
רק לוודא, יש לך מכשיר מי בוקס כן?
מה ששלחתי לך זה הגדרות כלליות של אנדרואיד TV
מה ששלחתי לך זה הגדרות כלליות של אנדרואיד TV
-
violet6
-
- חבר שרק התחיל

כן, יש לי מי בוקס.
איפה נמצאות ההגדרות האלו? הן שונות מההגדרות של הסטרימר? כי אני בדקתי בהגדרות בדף הראשי של הסטרימר בגלגל שיניים
איפה נמצאות ההגדרות האלו? הן שונות מההגדרות של הסטרימר? כי אני בדקתי בהגדרות בדף הראשי של הסטרימר בגלגל שיניים
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
·oris74 כתב:go to Settings and Network. From there simply scroll down to Scanning always available and uncheck it.
אם יש לך בבית תשתית של כבלים (גם אם לא פעילה, העיקר שיעברו כבלי קואקס בקירות) אז יש פתרון מומלץ להעביר על גביהם רשת קווית...
דווקא מאז שעזרת לי הזמנתי מיבוקס נוסף
וזה עובד נהדר באלחוטי
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
תקפידו לחבר אותו לרשת 5.0 ולא 2.4
תקלות זה תמיד באשמת הרשת
תקלות זה תמיד באשמת הרשת
-
violet6
-
- חבר שרק התחיל

·יש לי הוטבוקס. לא חושבת שיש לו 5.0mrraz111 כתב:תקפידו לחבר אותו לרשת 5.0 ולא 2.4
תקלות זה תמיד באשמת הרשת...
- roeylee
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
לי יש מי בוקס שמחובר בקווי וגם יש לעיתים קפיצות