עזרה ב troubleshoot - פיליפס 7008 וממיר yes ultra

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

שלום,
מבקש את עזרתכם באיתור הגורם לתקלה שאתאר בהמשך.
הנפשות הפועלות,
מסך פיליפס 7008 שנרכש אי שם ב 2013.
ממיר yes ultra.

תיאור התקלה: אחת לכמה שעות הממיר מבצע לעצמו אתחול.
מתרחש באופן רנדומלי ללא גורם קבוע או פרק זמן קבוע.
חווית משתמש:
1. בעת הדלקת טלווזיה מתקבלת הודעה על העדר מקור תצוגה. בפעמים הראשונות שזה היה קורה הייתי מכבה ומדליק את הממיר והכל היה מסתדר. לאחר כמה זמן פשוט למדתי להמתין כדקה-שתיים ואז הממיר היה מאתחל את עצמו לבד ואז הכל חוזר להיות שמיש.
2. מפעילים את הטלווזיה בבוקר או לאחר שחוזרים מהעבודה (לאחר פרק זמן ארוך שברור שלא נעשה כל שימוש טרם ההדלקה) ומבחינים שהממיר עבר לערוץ סרטים 1 שהינו ערוץ ברירת המחדל של הממיר לאחר הדלקה.
(הקפדתי גם לא להשאיר את הממיר על ערוץ זה כדי לזהות את התרחשות התקלה)

מתי התקלה החלה:
מייד לאחר התחלת השימוש בממיר emoticon, טרם כניסתו לא היה לנו ממיר כזה. היה שימוש בממיר מקליט HD רגיל.
חשוב להדגיש - התקלה לא התרחשה עם הממיר הקודם.

לפני שתקפצו להאשים את הממיר, מכיוון שזה היה החשוד המיידי שלי, yes החליפו לי את הממיר החדש, בממיר חדש אחר. חדש - לא מתוקן. התקלה ממשיכה.

רזולוציה עבודה של הממיר והטלווזיה - 1080P.

מה עוד עשיתי...
1. חיברתי את המסך ישירות לממיר, כדי לשלול מעורבות בחגיגה של רסיבר של ימהה (במקור הטלווזיה מחוברת לרסיבר, והרסיבר מחובר לממיר) - לא הועיל.
2. העברתי את ממיר yes ultra לחדר אחר בו יש טלווזיה אחרת (ישנה יותר) ואת הממיר המקליט HD הרגיל החזרתי לסלון - לא עזר לי להתקדם באיתור התקלה. התקלה לא עברה מהסלון לחדר ובסלון התקלה לא חוזרת על עצמה.

החשד שלי:
השילוב של הממיר yes ultra לפיליפס שלי גורם לתקלה emoticon

שאלות אליכם חברים יקרים:
1. האם ה-troubleshoot שלי הוביל אותי לכיוון נכון או שיש עוד אפשרויות לדעתכם?
2. משתמשים בטלווזיה של פיליפס וממיר yes ultra ? מצויין ! - האם מכירים את התקלה שתיארתי או משהו דומה?
3. האפשרות האחרונה שלי היא לחבר את הטלווזיה לאינטרנט ולבחון האם יש עדכון גרסה - פעולה שאני מעוניין לבצע רק כמוצא אחרון. כרגע אני בגרסה QF2EU-0.173.61.0 אשר שוחררה בדצמבר 2014
4. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

שלומי

shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

מקפיץ

שליחה #2 

מקפיץ (f)