שלום
עשיתי מנוי פריים. כאשר אני במחשב PC ללא VPN כל התכנים עובדים, אבל כאשר אני מנסה לצפות בהטלויזיה (סוני עם אנדרויד) כלום לא עובד, עד שאני מפעיל את ה VPN. אני זוכר שמשהו כאן אמר שיש לבצע שינוי מדינה. לא הצלחתי למצוא איך עושים זאת. שינוי כתובת משלוח באתר אמזון הכללי לא עוזר. יש להם הסבר לגבי שינוי מדינה אבל הוא ממש לא ברור (אין קישור לעמוד השינוי).
תודה לעוזרים
כיצד לשנות מדינה אמזון בכדי לצפות ה PRIME ממכשירי אנדרויד?
אולי הכוונה שלך לעדכון מיקום?
בכדי שתצליח לראות תכנים באמזון פריים אתה צריך לבצע עדכון חד פעמי של מיקום באתר
PrimeVideo.com
גם אני לא הצלחתי להבין למה אני לא יכול לצפות בכלום
עד שעשיתי את זה
הנה מתוך דף העזרה שלהם
To update your “Home” location, log into PrimeVideo.com using your Amazon account details.
Existing Prime Member
If you have an active Prime subscription, you will be prompted to select your Home Location from a list of countries. The list of countries you will see is based on the countries from which your payment methods are issued. If you do not see your home country in the list, visit your local Amazon website to add a new payment method.
בכדי שתצליח לראות תכנים באמזון פריים אתה צריך לבצע עדכון חד פעמי של מיקום באתר
PrimeVideo.com
גם אני לא הצלחתי להבין למה אני לא יכול לצפות בכלום
עד שעשיתי את זה
הנה מתוך דף העזרה שלהם
To update your “Home” location, log into PrimeVideo.com using your Amazon account details.
Existing Prime Member
If you have an active Prime subscription, you will be prompted to select your Home Location from a list of countries. The list of countries you will see is based on the countries from which your payment methods are issued. If you do not see your home country in the list, visit your local Amazon website to add a new payment method.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני לא מאמין שניתן לצפות בספרית הסרטים של אמאזון פריים ללא VPN
לי יש חשבון אמריקאי (שנפתח ומשולם באמריקה) על כן ניתן להבין שיש לו את כל הפרמטרים הנכונים.
למרות זאת בארץ, ללא VPN מופעל השרות מסרב לנגן תוכן וידאו - אפילו ישירות מ FIRE TV.
לי יש חשבון אמריקאי (שנפתח ומשולם באמריקה) על כן ניתן להבין שיש לו את כל הפרמטרים הנכונים.
למרות זאת בארץ, ללא VPN מופעל השרות מסרב לנגן תוכן וידאו - אפילו ישירות מ FIRE TV.
ראיתי את ההסבר הזה, הפכתי את כל האתר, ולא מצאתי דרך לשנות מדינה עבור תכני וידאו. שינוי כתובת מגורים למשלוח לא משנה כלום. אני מצליח לצפות בפריים דרך כרום ללא VPN אבל באיכות SD בלבד. באנדרויד לא ניתן לצפות בכלום. אם אני מפעיל VPN ברמת הראוטר אז הכל עובד ב HD גם באנדרויד.
לא ברור לי למה אמזון מציעים את זה למכירה לישראלים, ולמה ראיתי כתבה ב THE MARKER שאמזון פריים נכנסה לישראל? היות וגם דרך VPN אין להם מה להציע מעבר למה שכבר זמין בנטפליקס, אני כנראה אבטל את המנוי היום...
לא ברור לי למה אמזון מציעים את זה למכירה לישראלים, ולמה ראיתי כתבה ב THE MARKER שאמזון פריים נכנסה לישראל? היות וגם דרך VPN אין להם מה להציע מעבר למה שכבר זמין בנטפליקס, אני כנראה אבטל את המנוי היום...