שימוש בציוד ווידאו ב- 110 וולט בישראל - האם בעייתי?

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
eranm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתגורר באופן זמני בארה"ב, ומעוניין להביא איתי בחזרה ארצה מסך פלאזמה ''50 ומקרן.
רב החברות המובילות (פאנסוניק, פיוניר, LG) מציאות מוניטורים התומכים בתצוגה גם של PAL וגם של NTSC אך למעט SONY לא מצאתי מסך התומך במתח של 110 ו- 220 וולט.
שאלותי:
1) האם ניתן להשתמש במסך המקבל מתח של 110 וולט בארץ באמצעות שנאי ובאלו בעיות, אם בכלל, אני צפוי להתקל (איכות תמונה, תקלות, קיצור אורך חיי המסך וכו')
2) האם יש להבדלים בתדירות (50Hrz vs. 60Hrz) משמעות והשפעה על המסך?
3) אותן שאלות לגבי מקרן. (קידמי)

כמובן שקניית המוצרים בארה"ב היא אטרקטיבית יותר מבחינת ההיצע והמחירים, אך אני מעוניין לוודא כי אני לא אשלם על כך מאוחר יותר בגדול.

תודה.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

תבדור טוב טוב מה ההספקים של כל המכשירים שאתה מעוניין לרכוש ולפי זה תחפש ממיר מתח

יש הבדל בין 50 ל60 Hz.
לא יודעת אם תהיה השפעה על המסך. בכל מקרה אם זה עובר דרך ממיר איכותי זה אמור לתקן גם את הפרשי התדר.

כאן תוכל למצוא ממירים להספקים גבוהים
http://zap.co.il/models.asp?sog=e-charg ... 119=298114
תמונה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

eranm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

משום מה, למשל בפלאזמה שלׁ(Panasonic (TH-50PH9UK יש תמיכה גם ב50 וגם ב60 Hz אך רק ב- 120 וולט , כך שעניין התדר ניראה לי מסודר. (יש גם תמיכה בסריקה sacanning format של 50i ו-60i ובהתאם 50p ו- 60p.
ההספקים נאים בין 400 ל- 500 וואט, לפחות בפלאזמות.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”