מה ההבדל בין 43* לבין הסתרת שיחה מזוהה בהגדרות המכשיר?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
על נוחות משלמים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אז במקרה הפרטי שלך גם נוח יותר וגם לא עולה כסף- אשריך
ראשית אני חושב שעניתי לך בדיוק על השאלה הראשונה - מה ההבדל (מבחינתך).Gershon99 כתב:משה- לא ממש ענית לי על השאלה...
אם זה כמו שאמרת אז למה שירות 43* עולה כסף ודרך המכשיר עצמו לא?...
לגבי השאלה השנייה, התשובה די ברורה - 43* זה שירות של הספק הסלולרי והם אוהבים כסף.
תכלס, משלמים כי זה נוח. לא מכיר אנשים פרטיים שרוצים לא להזדהות באופן קבוע אבל להרבה אנשים יש לפעמים שיחות שהם רוצים לעשות לא מזוהים.
משה
@Borderline1
@moco
·אני לא חושב שהבנתם ממש את השאלה שלי.
אם זה עניין של נוחות לשיחות חד פעמיות אז גם אפשר להשתמש בקוד #31# בדיוק כמו שימוש בשירות 43*.
השאלה שלי בעצם היא איך שימוש בקוד #31# או לחלופין הסתרת שיחה מזוהה בהגדרות המכשיר לא מציגה את המספר בצד מקבל השיחה? במה המכשיר משתמש כדי להוציא שיחה חסויה?
שימוש בשירות 43* מובן לגמרי בגלל שזה שירות להוצאת שיחות חסויות כדי שלא יזהו את המספר
ולכן הוא עולה כסף.
אבל בשינוי הגדרות במכשיר להוצאת שיחות חסויות- זה לא מובן בכלל איך זה לא מציג את המספר בצד המתקשר...
במה הוא משתמש כדי שלא יזהו את המספר?
אני אתן לכם דוגמה קצת אחרת אבל אולי ככה תצליחו להבין אותי יותר.
יש לי כתובת IP ואני רוצה לשנות את אותה אז אני צריך להשתמש בשירות PROXY או לחלופין בשירות VPN.
@moco
·אני לא חושב שהבנתם ממש את השאלה שלי.
אם זה עניין של נוחות לשיחות חד פעמיות אז גם אפשר להשתמש בקוד #31# בדיוק כמו שימוש בשירות 43*.
השאלה שלי בעצם היא איך שימוש בקוד #31# או לחלופין הסתרת שיחה מזוהה בהגדרות המכשיר לא מציגה את המספר בצד מקבל השיחה? במה המכשיר משתמש כדי להוציא שיחה חסויה?
שימוש בשירות 43* מובן לגמרי בגלל שזה שירות להוצאת שיחות חסויות כדי שלא יזהו את המספר
ולכן הוא עולה כסף.
אבל בשינוי הגדרות במכשיר להוצאת שיחות חסויות- זה לא מובן בכלל איך זה לא מציג את המספר בצד המתקשר...
במה הוא משתמש כדי שלא יזהו את המספר?
אני אתן לכם דוגמה קצת אחרת אבל אולי ככה תצליחו להבין אותי יותר.
יש לי כתובת IP ואני רוצה לשנות את אותה אז אני צריך להשתמש בשירות PROXY או לחלופין בשירות VPN.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
ממה שאני זוכר מעבודתי ב ECI בעבר הרחוק
יש שיטת העברת אינפורמציה בתוך הפרוטוקול של החיוג קוראים לזה SIGNALING השיטה הכי נפוצה בזמנו היתה SYS7 ובפרוטוקול הזה הטלפון המחייג שולח גם את המספר שלו כדי שהמרכזיה תוכל להשתמש בו לצרכי שיחה מזוהה
באם הטלפון המחייג בוחר שלא להעביר את המספר שלו בפרוטוקול הזה אז המרכזיה לא מעבירה את המספר לצרכי שיחה מזוהה
לשאלתך, ההבדל הוא היכן מתבצעת החסימה.
יש שיטת העברת אינפורמציה בתוך הפרוטוקול של החיוג קוראים לזה SIGNALING השיטה הכי נפוצה בזמנו היתה SYS7 ובפרוטוקול הזה הטלפון המחייג שולח גם את המספר שלו כדי שהמרכזיה תוכל להשתמש בו לצרכי שיחה מזוהה
באם הטלפון המחייג בוחר שלא להעביר את המספר שלו בפרוטוקול הזה אז המרכזיה לא מעבירה את המספר לצרכי שיחה מזוהה
לשאלתך, ההבדל הוא היכן מתבצעת החסימה.
- בשיטה אחת( #31#) החסימה מתבצעת בטלפון המחייג עצמו.
- בשיטה השנייה(*43) החסימה מתבצעת במרכזיה, שמעבירה את השיחה למקבל השיחה ללא המספר המחייג
- Borderline1
- חבר מביא חבר

עם כבר נכנסים להסברים טכניים
הפתרון לא סביר, בכל פעם שנכנסים להגדרות השיחה בטלפון נבדק סטטוס השרות ברשת אחר כך הוא מוצג ולאחר השינוי הרשת מתעדכנת בסטטוס החדש.
כך שהאמירה שזה מבוצע בטלפון לא סבירה להבנתי הדלה
מה שכן יתכן. או שבמקרה הראשון משנים את הסטטוס במרכזיה
בשני נעשה שינוי ספציפי במידע בהוצאת השיחה בטלפון שמורה להימנע מלהעביר את זיהוי המחייג הלאה
הפתרון לא סביר, בכל פעם שנכנסים להגדרות השיחה בטלפון נבדק סטטוס השרות ברשת אחר כך הוא מוצג ולאחר השינוי הרשת מתעדכנת בסטטוס החדש.
כך שהאמירה שזה מבוצע בטלפון לא סבירה להבנתי הדלה
מה שכן יתכן. או שבמקרה הראשון משנים את הסטטוס במרכזיה
בשני נעשה שינוי ספציפי במידע בהוצאת השיחה בטלפון שמורה להימנע מלהעביר את זיהוי המחייג הלאה
- molvy
- חבר מכור קשה

@Borderline1
·
הטלפון מעביר למרכזיה את מספר הטלפון פעמיים ובשתי מקומות שונים בפרוטוקול התקשורת ביניהם:
פעם אחת שהמרכזיה תדע מהיכן השיחה
פעם שנייה להעברת המספר לצרכי שיחה מזוהה
כך שבכול מיקרה המרכזיה יודעת מהיכן באה השיחה, אבל הטלפון לא מעביר את המספר לצרכי שיחה מזוהה בפרוטוקול
·
הטלפון מעביר למרכזיה את מספר הטלפון פעמיים ובשתי מקומות שונים בפרוטוקול התקשורת ביניהם:
פעם אחת שהמרכזיה תדע מהיכן השיחה
פעם שנייה להעברת המספר לצרכי שיחה מזוהה
כך שבכול מיקרה המרכזיה יודעת מהיכן באה השיחה, אבל הטלפון לא מעביר את המספר לצרכי שיחה מזוהה בפרוטוקול
- Borderline1
- חבר מביא חבר

זה. ברור, אחרת איך יעשו בילינג.
התייחסתי בתחילה לאפשרות הראשונה שהצגת לחסימה מהתפריט בטלפון
זו הודעה לרשת שהמספר לא יזוהה בשיחות יוצאות.
בשנייה זו סיגנל ספציפי כחלק מנתוני השיחה היוצאת שלא יועבר זיהוי המספר.
שתי השיטות ברמת המרכזיה בראשונה תנאי כללי לרשת בשניה תנאי ספציפי בהוצאת השיחה
התייחסתי בתחילה לאפשרות הראשונה שהצגת לחסימה מהתפריט בטלפון
זו הודעה לרשת שהמספר לא יזוהה בשיחות יוצאות.
בשנייה זו סיגנל ספציפי כחלק מנתוני השיחה היוצאת שלא יועבר זיהוי המספר.
שתי השיטות ברמת המרכזיה בראשונה תנאי כללי לרשת בשניה תנאי ספציפי בהוצאת השיחה
- molvy
- חבר מכור קשה

@Borderline1
·
חפרת
ההבדל סמנטי לא מהותי
שבת שלום
·