סוני OLED A1E - התרשמות ראשונית
השבוע קניתי וקיבלתי את ה-A1 לאחר הרבה התלבטויות, מחקר מעמיק והשוואה ראש בראש מול ה-C7.
(וכן - שיגעתי את רועי מקרוסאובר במשך יותר משעתיים - עם קטעי וידאו שהבאתי, בדיקת הגדרות תמונה,
נטפליקס ובדיקות סאונד)
לאחר התקנה וכיוונון, ושימוש בערכי צבע מתאימים - הסוני מנצחת בגדול - התמונה מהממת, בהירה (כשצריך)
מלאה בפרטים, ואיכות השחור פשוט מצויינת. מה שנותן למסך את הייתרון על ה-LG (המשתלמת יותר מבחינת מחיר)
הינו איכות התנועה המדהימה (אני משתמש בעיבוד תמונה מנימאלי והתנועה טבעית, ללא אפקט "אופרת סבון" ונעימה).
כמי שהשתמש כעשור בפלאזמה איכותית של פנאסוניק - איכות התמונה היתה משהו שלא יכולתי להתפשר עליו
ועם הסוני הזו - התמונה פשוט מדהימה גם בתכני HD וערוצי broadcast (ובטח עם ה-apple TV 4K שמחובר בנוסף
ל-smart המובנה בטלויזיה) - ממיר Hot 4K כבר תואם להתקנה.
הסאונד הוא בונוס נוסף של המכשיר (בגדול הייתי מוכן לקנות sound bar לצפייה רגילה - אבל עם הסוני אין שום צורך - ובסרטים בכל מקרה אני משתמש במערכת קולנוע ביתית מלאה)
קחו רק בחשבון שבהתקנה שולחנית (לא בתלייה על הקיר) הטלויזיה עומדת בזוית קלה - לא כל אחד מתחבר לזה.
אני החלטתי שאנסה את זה כמה ימים ואז אחליט לגבי תלייה או מעמד שולחני תחליפי (כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות)
(וכן - שיגעתי את רועי מקרוסאובר במשך יותר משעתיים - עם קטעי וידאו שהבאתי, בדיקת הגדרות תמונה,
נטפליקס ובדיקות סאונד)
לאחר התקנה וכיוונון, ושימוש בערכי צבע מתאימים - הסוני מנצחת בגדול - התמונה מהממת, בהירה (כשצריך)
מלאה בפרטים, ואיכות השחור פשוט מצויינת. מה שנותן למסך את הייתרון על ה-LG (המשתלמת יותר מבחינת מחיר)
הינו איכות התנועה המדהימה (אני משתמש בעיבוד תמונה מנימאלי והתנועה טבעית, ללא אפקט "אופרת סבון" ונעימה).
כמי שהשתמש כעשור בפלאזמה איכותית של פנאסוניק - איכות התמונה היתה משהו שלא יכולתי להתפשר עליו
ועם הסוני הזו - התמונה פשוט מדהימה גם בתכני HD וערוצי broadcast (ובטח עם ה-apple TV 4K שמחובר בנוסף
ל-smart המובנה בטלויזיה) - ממיר Hot 4K כבר תואם להתקנה.
הסאונד הוא בונוס נוסף של המכשיר (בגדול הייתי מוכן לקנות sound bar לצפייה רגילה - אבל עם הסוני אין שום צורך - ובסרטים בכל מקרה אני משתמש במערכת קולנוע ביתית מלאה)
קחו רק בחשבון שבהתקנה שולחנית (לא בתלייה על הקיר) הטלויזיה עומדת בזוית קלה - לא כל אחד מתחבר לזה.
אני החלטתי שאנסה את זה כמה ימים ואז אחליט לגבי תלייה או מעמד שולחני תחליפי (כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות)
המסך בגודל 55 אינץ', מרחק הצפייה הינו 3 מטרים ו 2.7 מטרים מעמדות הצפייה הראשיות.
כרגע זה נראה לי גדול מספיק (בטח בשידור 16:9 הממלא את המסך כולו) - השדרוג היה מ 42 אינץ'
ככה שהתמונה נראית גדולה משמעותית.
המחיר היה קצת מעל ל-11K (כמו שמוצע באתר הייטקזון - לאחר הפחתת המיסים האחרונה)
לא זול - אבל כך גם עלתה הפלאזמה שקניתי לפני עשור
ועל איכות משלמים ....
כרגע זה נראה לי גדול מספיק (בטח בשידור 16:9 הממלא את המסך כולו) - השדרוג היה מ 42 אינץ'
ככה שהתמונה נראית גדולה משמעותית.
המחיר היה קצת מעל ל-11K (כמו שמוצע באתר הייטקזון - לאחר הפחתת המיסים האחרונה)
לא זול - אבל כך גם עלתה הפלאזמה שקניתי לפני עשור
תתחדש,מסך מעולה
אני,אם הייתי צריך לרכוש מסך OLED בנקודת הזמן הזו,הייתי פועל אחרת
היית כבר מחכה עוד חודש חודשיים לדגם הlg c8 עם המעבד תמונה החדש שיבטל את כל היתרון של מסך הסוני ואף יתעלה עליו משמעותית,עם עוצמת הארה גבוהה יותר מהסוני ומעבד ומנגנון החלקה משופר.
ולגביי המחיר,אל תטעה שה C8 תהייה יקרה יותר,בייחוד שבמוצר SONY עסקינן..
אני,אם הייתי צריך לרכוש מסך OLED בנקודת הזמן הזו,הייתי פועל אחרת
היית כבר מחכה עוד חודש חודשיים לדגם הlg c8 עם המעבד תמונה החדש שיבטל את כל היתרון של מסך הסוני ואף יתעלה עליו משמעותית,עם עוצמת הארה גבוהה יותר מהסוני ומעבד ומנגנון החלקה משופר.
ולגביי המחיר,אל תטעה שה C8 תהייה יקרה יותר,בייחוד שבמוצר SONY עסקינן..
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9051
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
תתחדש, נראה טוב.
רק תן טיפה הטייה פנימה לרמקולים וכן גם לגבי הסנטר תן הטייה למעלה.
זה ישפר לך את הסאונד..
רק תן טיפה הטייה פנימה לרמקולים וכן גם לגבי הסנטר תן הטייה למעלה.
זה ישפר לך את הסאונד..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תתחדש ותהנה
סטאפ מקסים ויפה
ומסך בעובי דף
ההנאה מובטחת!
סטאפ מקסים ויפה
ומסך בעובי דף
ההנאה מובטחת!
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
·(Y)itamarl כתב:@miki775
·
חברים - אין צורך לריבהכל טוב.
גם אני שקלתי להמתין ל-C8, אבל בסוף החלטתי שאם מצאתי מסך שאני ממש אוהב,
התמונה נראית נפלא, והמחיר מתאים לי - אז אין שום סיבה להמשיך להמתין ואפשר להתחדש....
ושיהיה הרבה פירגון הדדי
אתה מנסה לשכנע את עצמך שהתגובה שלך הייתה במקום, תמשיך לנסות.miki775 כתב:·גם בכורדיסטאן,מי שמתעניין ושיש לו ידע במסכים,היה מגיב באותו האופן......
בשביל מה יש פורומים אם לא כדי להביע דיעות...
אין לי מושג אם גם בכורדיסטאן אנשים חסרי נימוס כמוך, עוד לא ביקרתי שם.
אם אין לך מושג מה לא בסדר בתגובתך צרת העין אז אין לי מה לומר לך.
·בוננזה כתב:אתה מנסה לשכנע את עצמך שהתגובה שלך הייתה במקום, תמשיך לנסות.......
אין לי מושג אם גם בכורדיסטאן אנשים חסרי נימוס כמוך, עוד לא ביקרתי שם.
אם אין לך מושג מה לא בסדר בתגובתך צרת העין אז אין לי מה לומר לך....
בוננזה
תתקדם הלאה