שירות VPN של NORDVPN - מבצע 99$ ל 3 שנים - רשמים ראשוניים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

שלום

התחברתי לשירות NORDVPN במבצע שהיה (2.75$ לחודש במקום 11.75$). השירות מציע גם ערכת אבטחה וחסימת פרסומות מתקדמת שניתן להפעיל או לכבות, אז זה זמין רק דרך האפלקציה שלהם ולא בהגדרת VPN דרך הראוטר כגון L2TP או PPTP.

אז אחרי יומיים עם השירות, אפשר להגיד שאני דיי מסופק אם כי יש כמה בעיות. קודם כל נטפליקס עובד בלי בעיה. אם אני בוחר בחיבור לארצות הברית אני מקבל את כל התכנים שיש שם, ניסיתי גם ברטניה וזה עבד. הבעיה היא מהירות הגלישה. אני ללא הפעלת השירות מקבל 186Mbs ב speed test וגם ב FAST, ואם הפעלת השירות מהירות ב SPEED TEST יורדת ל כ 70Mbs אבל ב FAST המהירות ממש נמוכה על 2Mbs לכל היותר.

לא ניתן לצפות בנטפליקס 4k ובקושי ניתן ב 1080P (לוקח זמן עד שאיכות התמונה עולה מ SD ל HD). מהירות החיבור של אתר SPEED TEST נבדקת בהתאם לשרת שה VPN מחובר אליו, למשל אם אני מתחבר לבריטניה אז ST בודק חיבור לברטניה, ומקבלים תוצאה סבירה של כ 70, אבל FAST שמתחבר לשרתי נטפליקס מודד מהירות מאד מאד איטית ובנטפליקס הוידאו מתנגן רק ב SD. בשרת של ארצות הברית אין את הבעיה הזאת. מהירות החיבור היא כ 5M ושזה מספיק גם ל 4k.

בעיה אחת מאד מעצבנת היא מהירות ההתחברות או המעבר בין שרתים. לוקח כ 2 דקות (!!) להתחבר מחדש למדינה אחרת. רוב השרתים מועמסים רוב הזמן.

יש לי 30 יום להתחרט ולבטל את העסקה, ואני דיי מתלבט אם להשאר עם זה (אחרי הכל זה פותר את הבעיה של נטפליקס ארצות הברית, אבל לא נטפליקס אנגליה).

משהו שלא ממש ברור לי זה, שכל האתרים מזהים שאני גולש ממדינה אחרת, למשל ארצות הברית, חוץ מגוגל. גוגל ממשיכה להציג לי את הלוגו של 70 שנה למדינה ותכנית בעברית. האם זה קשור לצורך בניקוי קאש של הדפדפן?

האם יש כאן עוד משהו עם השירות של NORDVPN ? איך אתם מרוצים מהשירות? האם הוא באמת שווה כמו שממליצים בהמון אתרי סקירה?

תודה

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

כדאי לציין שיש במבצע החזר 20% דרך ebates
זה הופך את זה 81 דולר ל-3 שנים , 2.25 לחודש

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

גם אני עשיתי בזמנו מנוי, וביטלתי אותו מהר מאוד בגלל המהירות.

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #4 

טוב, לפחות יש לציין שהשירות לקוחות שלהם מאד טוב. שלחתי להם תלונה על המהירות אתמול וכבר חשזו אלי היום. הם ערכו בדיקה ואמרו לי שספק האינטרנט שלי מגביל תעבורה לשרתים רחוקים, כי לפי הדיקה שלהם, שרת US מס 1370 שאליו אני מחובר במהירות מאד איטית, מתחבר לשרתי HOT במהירות של 125 לפי הבדיקה שלהם. הם המליצו להחליף ספק ISP או לבטל את המנוי בתוך 30 ימים שיש לי וכמובן התנצלו על כך.

האם ייתכן שהונט מאיטים כוונה חיבורי VPN לחול? אגב מהירות לפי בדיקה של אפלקציית נטפליקס מובנית בטלויזיה סוני בזמן חיבור לשרת אמריקאי היא 20.97Mbs - מספיקה בהחלט לצפיה בתכנים של עד 1080P. עדיין, אני מתלבט אם להשאר עם השירות או לבטל.

שאלה לבעלי הנסיון, ול Integral, מהו הפתרון הכי טוב לנטפליקס ארצות הברית כרגע? VPN מספק אחר? החלפת ISP ו VPN ? או שירות smartDNS (אותו גם ניסיתי בתקופת נסיון עם שרת US-FREE שם הנטפליקס עובד יום כן יום לא, אבל מהירות החיבור ממש טובה כ 160Mbs ממש כאילו חיבור רגיל). זה מה שגרם לי להיות בספק שהוטנט מחבלים במהירות חיבור לשרתים מחול. מה הפתרון הכי עדיף כרגע?

תודה

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #5 

טוב. אחרי יומיים שאני שובר את הראש ומחליף שרתים, הגעתי למסקנה שהשירות שלהם לשווה ל... עכשיו אני בבעיה, למרות ההבטחה להחזר כספי למשך 30 יום, אין אפשרות כזאת באתר שלהם! ניתן לבטל את חידוש המנוי אבל לא לקבל את הכסף חזרה. שלחתי מייל לתמיכה שלהם שוב, אם לא אקבל מענה תוך 48 שעות, אני אפעיל את PAYPAL... בקיצור, לא להתקרב, למרות ההמלצות כאן:

https://he.vpnmentor.com/bestvpns/overall/

כנראה למרות ההצהרות שם, זה כן אתר פרסומי, כי לא ברור לי איך השירות הזה קיבל מקום ראשון, אפילו מהירות החיבור לשרת ישראלי לפעמים יורדת ל 30Mbs...

כרגע נראה לי שלאחר הזיכוי אני הלך על smart-dns - שם בתקופת הנסיון זה עבר רוב הזמן במהירות שיא, אבל מדי פעם האפלקציה של נטפליקס עלתה על ניתוב ה DNS וסרבה לנגן עם הודעה שאני מאחורי פרוקסי... (אז אני מתנתק, מאתחל את הראוטר - זה משנה את כתובת ה IP שלי נכנס להגדרות ה SMART DNS באתר שלהם, ומבצע אקטיבציה מחדש לנטפליקס US עם כתובת ה IP המחודשת שלי, ומפעיל מחדש את נטפליקס וזה שוב עובד עד למחרת או לפעמים עובד כמה ימים ברצף...)

העלות של SMART-DNS היא 2 דולר לחודש, יותר זול מכל VPN ועדיף כרגע על כלום... צריך לבדוק איך אמזון US עובד איתם. אני אעדכן..

shaharza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

בוקר טוב.
הייתי ממליץ לנסות את expressvpn. לדעתי נותנים מהירות טובה יותר (אם כי לא התעמקתי).

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #7 

@Rekcuf
NordVPN בסדר גמור כולל יכולת הזרמה של Netflix 4k מארהב וכו׳.
עניין של הגדרות מן הסתם …
איזה נתב יש לך ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #8 

sigamore כתב:@Rekcuf
NordVPN בסדר גמור כולל יכולת הזרמה של Netflix 4k מארהב וכו׳.
עניין של הגדרות מן הסתם …
איזה נתב יש לך ?
...
·

TP LINK C9 אבל לא הגדרתי את ה VPN דרכו עדיין. אני משתמש בתוכנה שלהם ל WINDOWS. יש כ אלף שרתים שונים לבחירה מארצות הברית, ניסיתי כמה, ולא מצליח להבין למה אני רואה רק ב SD דרך השרת, למרות שאני מגבר מהירות בדיקה של 65 מגה מ FAST.COM בזמן חיבור לשרת אמריקאי. ניסיתי לעבור מ UPD ל TCP וגם לא עזר. חשבתי שאולי נטפליקס הכניסו הגנה חדשה שמגבילה את התוכן KSD ברגע שהיא מגלה שהמשתמש התחבר מתוך שרת שאינו מהמדינה ממנה הוא נרשם, אבל לא מצאתי לך עדויות ברשת...

יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אגב מהירות החיבור מבדיקה של SPEED TEST דיי גבוה - פי 2 מ FAST ובכל זאת נטפליקס US בקושי זז ומנגן בעיקר ב SD או לכל היותר 720P אם כי זה היה רק בהתחלה ועכשיו רק SD עד 480P

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #9 

@Rekcuf
זכור לי שניסיתי את ה clients שלהם ל windows ול iOS ואכן הביצועים לא היו ״משהו״.
מנגד, על הנתב הסיפור אחר (מעבר ליתרונות הברורים האחרים של VPN דרך נתב). ארה״ב וגם בריטניה אגב עובדים מצויין!
אני מניח שהעפת מבט ברשימת השרתים המומלצים. אם לא, אז שווה לנסות ->
https://support.nordvpn.com/#/General-I ... ordVPN.htm
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 20/04/2018 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #10 

Rekcuf כתב:שלום

התחברתי לשירות NORDVPN במבצע שהיה (2.75$ לחודש במקום 11.75$). השירות מציע גם ערכת אבטחה וחסימת פרסומות מתקדמת שניתן להפעיל או לכבות, אז זה זמין רק דרך האפלקציה שלהם ולא בהגדרת VPN דרך הראוטר כגון L2TP או PPTP.

אז אחרי יומיים עם השירות, אפשר להגיד שאני דיי מסופק אם כי יש כמה בעיות. קודם כל נטפליקס עובד בלי בעיה. אם אני בוחר בחיבור לארצות הברית אני מקבל את כל התכנים שיש שם, ניסיתי גם ברטניה וזה עבד. הבעיה היא מהירות הגלישה. אני ללא הפעלת השירות מקבל 186Mbs ב speed test וגם ב FAST, ואם הפעלת השירות מהירות ב SPEED TEST יורדת ל כ 70Mbs אבל ב FAST המהירות ממש נמוכה על 2Mbs לכל היותר.

לא ניתן לצפות בנטפליקס 4k ובקושי ניתן ב 1080P (לוקח זמן עד שאיכות התמונה עולה מ SD ל HD). מהירות החיבור של אתר SPEED TEST נבדקת בהתאם לשרת שה VPN מחובר אליו, למשל אם אני מתחבר לבריטניה אז ST בודק חיבור לברטניה, ומקבלים תוצאה סבירה של כ 70, אבל FAST שמתחבר לשרתי נטפליקס מודד מהירות מאד מאד איטית ובנטפליקס הוידאו מתנגן רק ב SD. בשרת של ארצות הברית אין את הבעיה הזאת. מהירות החיבור היא כ 5M ושזה מספיק גם ל 4k.

בעיה אחת מאד מעצבנת היא מהירות ההתחברות או המעבר בין שרתים. לוקח כ 2 דקות (!!) להתחבר מחדש למדינה אחרת. רוב השרתים מועמסים רוב הזמן.

יש לי 30 יום להתחרט ולבטל את העסקה, ואני דיי מתלבט אם להשאר עם זה (אחרי הכל זה פותר את הבעיה של נטפליקס ארצות הברית, אבל לא נטפליקס אנגליה).

משהו שלא ממש ברור לי זה, שכל האתרים מזהים שאני גולש ממדינה אחרת, למשל ארצות הברית, חוץ מגוגל. גוגל ממשיכה להציג לי את הלוגו של 70 שנה למדינה ותכנית בעברית. האם זה קשור לצורך בניקוי קאש של הדפדפן?

האם יש כאן עוד משהו עם השירות של NORDVPN ? איך אתם מרוצים מהשירות? האם הוא באמת שווה כמו שממליצים בהמון אתרי סקירה?

תודה
...
אני במזנו ניסיתי את השירות שלהם במשך שבועיים
בתשתית בזק וספק בזק בנלאומי היתי מקבל אחלה
של מהירויות לחול אחרי שבטלתי קבלתי את הכסף
חזרה תוך כמה שעות.

רכשתי את השירות לצורך טורנטים וגלישה אנונימית
הכל עבד פצצה פרט לזה שאין להם הפניית פורטים
משמע אם אתה מוריד בטורנטים אין לך אפשרות לפתוח
פורטים

אני ממליץ לך לנסות את IPA יש להם אחלה של ביקורות
אישית לא ניסיתי אותם

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4288
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 476 פעמים

שליחה #11 

הבעיה שלהם היא שתהליך ההצפנה גוזל משאבים ולכן. האיטיות שאתה חווה, אם תנסה מהאפליקציה בנייד ואו מהגדרה בראוטר, המהירות תשתפר משמעותית. אתה עם מחשב חזק או ישן?

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #12 

Mad-Dog כתב:הבעיה שלהם היא שתהליך ההצפנה גוזל משאבים ולכן. האיטיות שאתה חווה, אם תנסה מהאפליקציה בנייד ואו מהגדרה בראוטר, המהירות תשתפר משמעותית. אתה עם מחשב חזק או ישן?
...
·

המחשב חזק מספיק. i5-4670k עם 16 גיגה זכרון. זה אותו הדבר בשני המחשבים (השני לפטופ DELL עם i7). הם כרגע חזרו אלי ובקשו כמה פרטים כמו כתובת ה ip המקורית, צילום מסך של בדיקות SPEED TEST ו FAST לפני ולאחר התחברות. בקשו לנגן את נטפליקס דרך chrome או האפלקציה מהחנות של WINDOWS ואז ללחוץ במקלדת על ctrl-alt-shift-S ולנסות להגדיל קצב נתונים ולשחק עם הגדרות ה CDN ולבדוק אם זה משתפר, ואכן זה כן עזר. שינוי ה CDN ל Acamaitp במקום ברירת המחדל, ובחירת קצב נתונים מרבי של 12000kbs אילץ את התמונה ל 1080P (אין לי מנוי 4k בכל מקרה).

הבעיה היא שזה לא הפתרון הכי טוב, כי בנגן ה MI BOX או ב ROKU או בטלויזיה סוני אין דרך להגיע להגדרות הסטרים המתקדמות הללו, וגם לא ברור עד מתי הן ישארו זמינות ב WINDOWS. נטפליקס עלולות להעלים אותן בגרסאות הבאות או מהשרתים שלהם...

אגב מה זה בכלל הגדרת CDN?

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4288
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 476 פעמים

שליחה #13 

אצלי בבזק בינלאומי מקבל ביצועים טובים יותר ... תנסה לבחור שרת אחר (יש שם כמויות משוגעות של שרתים)

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #14 

1.
השרות שלהם לא מוצלח ולא מהיר.
2.
אף פעם לא משלמים מראש על VPN ליותר משנה 1.
נערך לאחרונה על ידי shaked ב 20/04/2018 20:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #15 

מצתרף להמלצה על expressvpn אם אי פעם תקבל את הכסף בחזרה, ל expressvpn יש יתרון ענק על כל נותני השירות האחרים שאצלם יש שרות נוסף (ללא תוספת תשלום), אפשרות התחברות דרך כתובת DNS במקום שימוש ב VPN, השירות מיועד ל media players ועובד פשוט מצוין.

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1577
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #16 

אצלי עושה עבודה מעולה !!!!
במקרה שלי רכשתי אותו כדי להתחבר לגרמניה במשחק C.O.D החדש .
חייב לציין כי עם נטפליקס אין בעיות .

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #17 

טוב, לאחר אתחול של המודם, ראוטר, וכל המכשירים המחוברים בהמלצת התמיכה הטכנית שלהם, נראה שזה עובד מצויין עכשיו. משום מה מהירות החיבור לכל שרת מכל מדינה לא עוברת את ה 100 מגה, כאשר ללא החיבור אני מגיע ל 202 בבדיקות. הם מצהירים על בגיעה של עד 30% במהירות. בכל מקרה, היות ואני לא מפעיל את ה VPN על כל המכשירים, אלא רק על שני מחשבי HTPC לחיבור לנטפליקס US וגם NL, אזזה מספיק. אגב ממליץ לנסות את נטפליקס עם האפלקציה מהחנות של Windows 10. משום מה עם כרטיס מסך GTX1060 איכות התמונה נראית יותר טובה, אבל זה אולי בגלל ששחקתי עם הגדרות הוידאו של כרטיס המסך... אילו עוד שירותי תוכן מארצות הברית מומלצים ועובדים עם VPN?

תודה

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

ממליץ גם על ExpressVPN. לא בדקתי 4K עדיין אבל אני אייתם כבר שנה וחצי ויש אחלה חיבור.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”