עזרה בחיבור נכון
שלום, אני מעוניין לקנות את הxbox one x ובנוסף טלוויזית Samsung MU7000 4K HDR TV כרגע יש לי רסיבר onkyo 607 השאלה שלי איך לחבר הכי נכון את הקונסולה כאשר יראו 4K וגם ישמעו dolby digital.
אנ חשבתי לחבר את הקונסולה לכניסת IN לטלוויזיה ולהוציא HDMI OUT לכיוון הרסיבר.
האם זה ייתן לי את הסאונד האולטימטיבי?
תודה רבה לעוזרים.
אנ חשבתי לחבר את הקונסולה לכניסת IN לטלוויזיה ולהוציא HDMI OUT לכיוון הרסיבר.
האם זה ייתן לי את הסאונד האולטימטיבי?
תודה רבה לעוזרים.
@shalevag
·
ישנה עוד אפשרות טיפה יקרה והיא להשתמש במפצל יעודי שמפצל מה- HDMI את הוידאו ואת הסאונד לשתי יציאות נפרדות יש 2 חברות בגדול שעושות את זה HDfury AVR Key או Egreat H10.
את היציאה HDMI של הוידאו מהמפצל אתה מחבר לטלויזיה ואת היציאה HDMI של הסאונד ישירות לרסיבר.
בצורה הזאת אתה יכול להעביר לרסיבר לא רק dolby digital אלא גם dolby truehd, או DTS-HD וגם פורמטים חדשים כמו dolby atmos וכו'.
·
ישנה עוד אפשרות טיפה יקרה והיא להשתמש במפצל יעודי שמפצל מה- HDMI את הוידאו ואת הסאונד לשתי יציאות נפרדות יש 2 חברות בגדול שעושות את זה HDfury AVR Key או Egreat H10.
את היציאה HDMI של הוידאו מהמפצל אתה מחבר לטלויזיה ואת היציאה HDMI של הסאונד ישירות לרסיבר.
בצורה הזאת אתה יכול להעביר לרסיבר לא רק dolby digital אלא גם dolby truehd, או DTS-HD וגם פורמטים חדשים כמו dolby atmos וכו'.
נשמע ממש טוב אבל יקר, אם הדרך של sigamore יביא אותי לראות גם 4K וגם לשמוע DTS אז זה מצויין. תודה.shay3203 כתב:@shalevag
·
בצורה הזאת אתה יכול להעביר לרסיבר לא רק dolby digital אלא גם dolby truehd, או DTS-HD וגם פורמטים חדשים כמו dolby atmos וכו'....
@shalevag
·
בדרך של כבל אופטי מהטלויזיה Samsung MU7000 זה יכול להוציא לך או dobly או DTS אבל לא יחד. הסיבה שלא יחד זה בגלל חוסר תמיכה של הטלויזיה עצמה. הכבל אופטי תומך בשניהם אך סמסונג בהגדרות שלהם בתפריט אתה יכול לבחור בכל פעם או dobly או DTS וזה לא מזהה אוטומטית. יש לי בדיוק את אותה טלויזיה אז אני אומר לך את זה מניסיון. אבל בעקרון ע"י כבל אופטי זה יעבוד עם DOLBY או DTS.
דרך נוספת דרך אגב היא לחבר כבל אופטי ישירות מה- xbox לרסיבר ואת ה- HDMI לטלויזיה אולי זה יעבוד בשתי הפורמטים יחד.
·
בדרך של כבל אופטי מהטלויזיה Samsung MU7000 זה יכול להוציא לך או dobly או DTS אבל לא יחד. הסיבה שלא יחד זה בגלל חוסר תמיכה של הטלויזיה עצמה. הכבל אופטי תומך בשניהם אך סמסונג בהגדרות שלהם בתפריט אתה יכול לבחור בכל פעם או dobly או DTS וזה לא מזהה אוטומטית. יש לי בדיוק את אותה טלויזיה אז אני אומר לך את זה מניסיון. אבל בעקרון ע"י כבל אופטי זה יעבוד עם DOLBY או DTS.
דרך נוספת דרך אגב היא לחבר כבל אופטי ישירות מה- xbox לרסיבר ואת ה- HDMI לטלויזיה אולי זה יעבוד בשתי הפורמטים יחד.
מגניב שיש לך אותה איך היא בכללי מרוצה? אני קונה 40" לחדר השינה.shay3203 כתב:@shalevag
·
דרך נוספת דרך אגב היא לחבר כבל אופטי ישירות מה- xbox לרסיבר ואת ה- HDMI לטלויזיה אולי זה יעבוד בשתי הפורמטים יחד....
אז מה שאני יעשה אני חושב זה חיבור HDMI שיוצא מהxbox לטלוויזיה, ויחבר חיבור של כבל אופטי מהאקס בוקס לרסיבר
בעיקרון לא משנה לי להחליף בטלוויזיה העיקר זה שאהייה לי דולבי ברסיבר ו4K בטלוויזיה.
תודה רבה.
@shalevag
·
כן הטלויזיה בכללי סבבה, אני מרוצה ממנה. בכל מקרה יהיה לך דולבי ברסיבר ו- 4K בטלויזיה בשתי הצורות חיבור. רק שאתה מחבר את הכבל אופטי דרך הטלויזיה תצטרך לשנות בהגדרות של הטלויזיה כל פעם את המצב בהתאם כמובן לשידור הסאונד. אם תשאיר את זה קבוע על dolby אז שתנגן סרטים ב- DTS זה ישדר אותם ב- PCM ולכן אתה תצטרך לדאוג לשנות ידנית בהגדרות הטלויזיה פחות נוח לפי דעתי.
את כל זה תוכל לפתור אם לא תעביר את הכבל אופטי דרך הטלויזיה אלא באמת ישירות בין ה- Xbox לרסיבר. בהצלחה.
·
כן הטלויזיה בכללי סבבה, אני מרוצה ממנה. בכל מקרה יהיה לך דולבי ברסיבר ו- 4K בטלויזיה בשתי הצורות חיבור. רק שאתה מחבר את הכבל אופטי דרך הטלויזיה תצטרך לשנות בהגדרות של הטלויזיה כל פעם את המצב בהתאם כמובן לשידור הסאונד. אם תשאיר את זה קבוע על dolby אז שתנגן סרטים ב- DTS זה ישדר אותם ב- PCM ולכן אתה תצטרך לדאוג לשנות ידנית בהגדרות הטלויזיה פחות נוח לפי דעתי.
את כל זה תוכל לפתור אם לא תעביר את הכבל אופטי דרך הטלויזיה אלא באמת ישירות בין ה- Xbox לרסיבר. בהצלחה.
תודה רבה, עזרתה לי המון.shay3203 כתב:@shalevag
·
את כל זה תוכל לפתור אם לא תעביר את הכבל אופטי דרך הטלויזיה אלא באמת ישירות בין ה- Xbox לרסיבר. בהצלחה....
·