Yes streamer סיים את פעילותיו
בשקט בשקט יס סגרו את השירות שלהם yes streamer עם עדכון תוכנה שמגיע בהדרגה לכל הלקוחות, בשום כתבה לא הוזכר העניין הזה ובשום מקום זה לא פורסם(מפרסמים בעיקר את ה vod החדש ולא הזכירו את הסטרימר), לאחר שקיבלתי עדכון לממיר שמתי לב שזה חסר ונכנסתי לאתר החברה מצאתי את ההודעה הבאה:
נפרדים מ- yes Streamerבימים אלו אנו מעדכנים את גרסת הממירים המתקדמים ללקוחותינו. הגרסה מכילה אפשרויות חדשות המשדרגות את הצפייה.עם עדכון הגרסה יוסר שירות ה- yesStreamer. אנו עובדים על פיתוחים טכנולוגיים עתידיים, מבטיחים לעדכן בהמשך.
מקור: https://www.yes.co.il/advancedservice/more/yesstreamer
משיחה עם מוקד השירות בהתחלה לא הבינו על מה אני מדבר עד שבדקו ואמרו לי שנסגר ואין צפי למשהו שיחליף את השירות הזה,
מישהו אולי יודע איך אפשר לשנמך גרסה ולהישאר עם הגרסה הישנה עד שייתנו פתרון?כל מי שמשתמש בשירות הזה צריך לפנות ליס ולהציף את הבעיה כדי שיבינו שאם לא יחזירו את השירות לקוחות יעזבו ושזה שירות הכרחי בשנת 2018! רק ככה אולי יחזירו את זה בגרסאות עתידיות.
נפרדים מ- yes Streamerבימים אלו אנו מעדכנים את גרסת הממירים המתקדמים ללקוחותינו. הגרסה מכילה אפשרויות חדשות המשדרגות את הצפייה.עם עדכון הגרסה יוסר שירות ה- yesStreamer. אנו עובדים על פיתוחים טכנולוגיים עתידיים, מבטיחים לעדכן בהמשך.
מקור: https://www.yes.co.il/advancedservice/more/yesstreamer
משיחה עם מוקד השירות בהתחלה לא הבינו על מה אני מדבר עד שבדקו ואמרו לי שנסגר ואין צפי למשהו שיחליף את השירות הזה,
מישהו אולי יודע איך אפשר לשנמך גרסה ולהישאר עם הגרסה הישנה עד שייתנו פתרון?כל מי שמשתמש בשירות הזה צריך לפנות ליס ולהציף את הבעיה כדי שיבינו שאם לא יחזירו את השירות לקוחות יעזבו ושזה שירות הכרחי בשנת 2018! רק ככה אולי יחזירו את זה בגרסאות עתידיות.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
הזרמה ישנה דרך UPNP ועם המון תקלות והגבלות
לא להזכיר שזה דורש תוכנה הרצה במחשב וזוללת חופשי ממנו משאבים לניגון תוכן.
פתרון מהיר דחוף USB למסך, פתרון אחר... סטרימר זול של מאה שקל בכל חדר השקעה חד פעמית וגמרנו עם קודי ועולם פתוח של אפשרויות בלי הגבלות.
לא להזכיר שזה דורש תוכנה הרצה במחשב וזוללת חופשי ממנו משאבים לניגון תוכן.
פתרון מהיר דחוף USB למסך, פתרון אחר... סטרימר זול של מאה שקל בכל חדר השקעה חד פעמית וגמרנו עם קודי ועולם פתוח של אפשרויות בלי הגבלות.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ל-yes Streamer לא אתגעגע, ל-yes go אני מתגעגע היות והשירות לא תומך ב-Oreo ואין צפי לשדרוג
משהו בהחלט לא טוב עובר על yes
משהו בהחלט לא טוב עובר על yes
- damngirl21
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
גימיק שקיבל 0% תמיכה ותיקונים
שמלחתחילה עבד בצורה גרועה ביותר אז באמת שלום ולא להתראות.
שמלחתחילה עבד בצורה גרועה ביותר אז באמת שלום ולא להתראות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה לא היה שירות מוצלח במיוחד. היה לו פוטנציאל אבל מכיוון שלא קיבל תמיכה וממילא לא אהבו אותו אז זה די מיותר, מה גם שאין כיום מסך כמעט שאין בו שירות מוצלח יותר.