בעיה עם partitions בעדכון windows 10
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם,
אני מנסה לעדכן את windows 10 ב-minix שלי אבל מקבל הודעת שגיעה שלא ניתן לעדכן את system partition ואכן לאחר שבדקתי אין שם מספיק מקום. אבל לאחר שניסיתי להגדיל אותה ניצקלתי בבעיה שיש לי reserved partition בין ה-unallocated space לבין ה-system partition ולכן אינני יכול להגדיל את system partition. נא ראו תמונה להמחשה מצורפת
האם אני יכול למחוק את ה-reserved partition או שזה מסוכן ? האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ?
תודה רבה !
אלון
אני מנסה לעדכן את windows 10 ב-minix שלי אבל מקבל הודעת שגיעה שלא ניתן לעדכן את system partition ואכן לאחר שבדקתי אין שם מספיק מקום. אבל לאחר שניסיתי להגדיל אותה ניצקלתי בבעיה שיש לי reserved partition בין ה-unallocated space לבין ה-system partition ולכן אינני יכול להגדיל את system partition. נא ראו תמונה להמחשה מצורפת
האם אני יכול למחוק את ה-reserved partition או שזה מסוכן ? האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ?
תודה רבה !
אלון
עזוב שטויות, כולה 1GB לא בשימוש.
ד"א: לא נוגעים בכונן הראשי כי כל שינוי ידרוש פירמוט ואם מערכת ההפעלה נמצאת על הכונן אז זה לא יתאפשר
ה REVERSED PARTITION היא בכלל בגדלים של 16MB, 64MB
אצלי יש גם בעיה דומה עם WIN10
כאשר DISK1 הכיל בעבר מערכת הפעלה ועכשיו לא ובפועל הוא לא מוכל לוותר על המחיצה הזו של 450MB
בזמן ההתקנה הווינדוס לא מוכן להקציב כונן שלם ללא חלוקת מחיצות עבור ההתקנה. אז אני מבין שככה זה.
[img2=894x916][imgur]xrMVbzw[/imgur][/img2]
אני עדיין לא מבין מה אפשר לעשות עם ה 30GB שיש ברשותך, יש לי מחשב מיני (שהופך את הטלוויזיה לחכמה עם 30GB בלבד)
ד"א: לא נוגעים בכונן הראשי כי כל שינוי ידרוש פירמוט ואם מערכת ההפעלה נמצאת על הכונן אז זה לא יתאפשר
ה REVERSED PARTITION היא בכלל בגדלים של 16MB, 64MB
אצלי יש גם בעיה דומה עם WIN10
כאשר DISK1 הכיל בעבר מערכת הפעלה ועכשיו לא ובפועל הוא לא מוכל לוותר על המחיצה הזו של 450MB
בזמן ההתקנה הווינדוס לא מוכן להקציב כונן שלם ללא חלוקת מחיצות עבור ההתקנה. אז אני מבין שככה זה.
[img2=894x916][imgur]xrMVbzw[/imgur][/img2]
אני עדיין לא מבין מה אפשר לעשות עם ה 30GB שיש ברשותך, יש לי מחשב מיני (שהופך את הטלוויזיה לחכמה עם 30GB בלבד)
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הבעיה היא לא ה-1 גיגה שלא בשימוש אלא העובדה שאני לא יכול לעדכן את גרסת ה-windows בגלל שאין מספיק מקום ב-system partition. מה שאני שואל איך במקרה שלי להגדיל את system partition ?
תודה
תודה
איזה עדכון אתה מנסה להריץ?
איזה הודעה הוא מציג לך?
תשקול את האפשרות להסיר/ למחוק תוכן כדי לפנות את הדיסק הקשיח או שתקנה אחד עם קיבולת יותר גבוה
*למרות ש8 גיגה שיש לך פנוי זה הרבה מאוד בשביל עדכונים (אבל לא בשביל REINSTAL)
איזה הודעה הוא מציג לך?
תשקול את האפשרות להסיר/ למחוק תוכן כדי לפנות את הדיסק הקשיח או שתקנה אחד עם קיבולת יותר גבוה
*למרות ש8 גיגה שיש לך פנוי זה הרבה מאוד בשביל עדכונים (אבל לא בשביל REINSTAL)
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אתה לא אמור למחוק את הreserved partition כי היא, ובכן, reserved למשהו.
מצד שני, מה מונע ממך לפרמט את כל ההרד דיסק ולהתקין מחדש? זה לא שהווינדווס שלך ימשיך לעבוד אחרי שתשחק לו בpartitions.
מצד שני, מה מונע ממך לפרמט את כל ההרד דיסק ולהתקין מחדש? זה לא שהווינדווס שלך ימשיך לעבוד אחרי שתשחק לו בpartitions.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.